Forum: Orice altceva MOS CRACIUN ... ESTI CHIAR TU!!!

• bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Buna Cristina!

Aproximativ, era actualizata (mai trebuiau doar cateva confirmari de primire a cadourilor ce erau pe drum).
    De cadoul pt tine inca nu stiu nimic. Am presupus ca, la fel ca multi altii nu a mai anuntat ca l-a trimis.
    Daca nu ajunge nici astazi...atunci cred ca avem o problema :P

Oricum ii trimit mail acum sa vedem ce si cum!

Elena ma bucur ca sunt cadourile pe gustul tau! :P
    Sa le porti cu drag sis a-ti aduca bucurii!!!
    Puup!

27.12.2012, 14:39:46
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Am primit si eu cadourile:
    *** de la Carmen (www.breslo.ro/Shop/afterforever) - bijuterii, ingerasi pt pom si sosetute calduroase absolut superbe!!!! Multumesc mult!!
    *** De la Lucretia (www.breslo.ro/shop/lucretia) un carnetel superb, pe care abia astept sa-l "impodobesc" !
    *** de la Alexandra (www.breslo.ro/Shop/happyaccesories) o bratara cu flori si o brosa minunate!!!
    *** Si de la Maxim Simona o pernuta sueprba cum numai ea stie sa faca!! Merci mult fetelor!! pupici!

27.12.2012, 14:53:28
  • forHOPE
    forHOPE

Eu am primit azi un colet cu retur...una din fete nu a ridicat cadoul de la Secret Santa...eu ce fac acum?

27.12.2012, 19:37:09
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Trimite-mi pe mail informatiile - cine e si cand l-ai trimis,sa investigam problema! Merci frumos! imi pare rau ca s-a intors!

27.12.2012, 19:51:41
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ahh ce aiurita sunt :D:D:D

Sorina, iti multumesc frumos!!! pentru surpriza frumoasa!!!! Ornamentele de brad sunt superbe!! Iar esarfa minunata!! o ioau cu mine in vacanta :D:D:D

Ar trebui sa-mi fac bagajul, in cateva ore plec :P

Va pup!!!

27.12.2012, 23:37:09
  • soso07
    soso07

Vacanta placuta !!!

28.12.2012, 10:04:45
  • aigile
    aigile

Eu azi am primit cel de-al doilea cadou, și, deși știu că proverbul nu spune CÂT DE MULT bine faci, ATÂTA bine primești, îmi pare taaaare rău că m-am ”înscris” numai cu două cadouri! Aș vrea să nu uit câtă bucurie a sosit la mine odata cu darurile din... necunoscut, de aceea, la anul, dacă vrea bunul Dumnezeu și dacă vom păstra acest minunat (deja)obicei, am să-mi fac rost de o ”desagă” chiar ca a Moșului, să încapă daruri pentru cât mai mulți!...(ma mai gândesc cum să rezolv cu ”reciprocitatea”, că dorința mea nu este să primesc eu daruri mai multe, ci să lărgim cercul celor... dăruiți! - so, aștept sugestii!...)
    ”Moșii” mei au fost tare darnici, chiar dacă eu n-am prea meritat, dar nu asta este esența darului primit prin nașterea Mântuitorului?!... Vă mulțumesc, dragele mele Ema și Laura, și tuturor celor care, aici și oriunde, știți să (vă) dăruiți, indiferent de sezon, cu bucurie, spre bucurie!
    Andra, MULTMIM!... și, vacanță plăcută!

28.12.2012, 13:28:27
  • aigile
    aigile

Diana, am uitat să spun, poate că s-o fi produs vreo încurcătură la poștă, ultima lună a fost un adevarat ”infern” la ghișee!...

28.12.2012, 13:31:54
  • user61482
    user61482

Multumesc frumos Mosului meu , Otilia :) E minunat cadoul , exact pe gustul meu. Minunat !

28.12.2012, 17:15:47
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Si la mine a ajuns azi Mosul!Ii multumesc mult de tot spiridusului Andra,cadoul e superb!Maine o sa fac si pozele!

03.01.2013, 16:36:11
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ohh ce tarziu a ajuns, Silvia!! I-a luat aproape 2 saptamani :-o

Ma bucur totusi ca iti place si sper sa le porti cu drag!
    Zilele acestea trimit si colierul premiu la concursuld e acum cateva luni, se asorteaza, ai sa vezi :D:D:D

Si tot zilele acestea, voi reveni cu imagini de la Mos Craciun, voi incepe sa prezint cadourile, un mic preambul pentru viitorul schimb :)

08.01.2013, 14:30:53
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Erau renii obositi,Andra,asa ca a venit mai greu:)))Important e ca a ajuns,ca darul e exact pe gustul meu si ca mi-e tare drag tot (chiar si ingerasului i-am pus un snur si-l port la gat)!In seara asta trimit si eu mail cu poze si restul.Un milion de imbratisari!

08.01.2013, 17:27:36
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

La mine tot nu a ajuns Mosul...si stiu sigur ca am fost cuminte:d

11.01.2013, 16:36:16
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Hmmmm E ciudat! Zilele astea fac verificari, sa vedem cine nu a mai primit si sa descoperim unde e problema :)

12.01.2013, 14:58:35
  • aita
    aita

Nici la mine nu a ajuns mosu'...

27.01.2013, 08:05:17
  • AlexidaHandmade
    AlexidaHandmade

E posibil sa fie cu intarziere, dar s-a publicat ceva undeva despre schimbul de cadouri de anul acesta? Anul trecut de fapt...:))

24.02.2013, 23:51:23
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Nu iubita, din pacate, am ceva probleme de sanatate, mail-urile au fost putine si am amanat publicarea! va anunt pe fiecare, pe mail, cand voi publica! Stiu ca am intarziat cu aproape o luna fata de plan...:(

24.02.2013, 23:53:46
  • AlexidaHandmade
    AlexidaHandmade

Imi pare rau sa aud asta, iti doresc insanatosire grabnica si sunt alaturi de tine!!!
    Nu-i nici o problema, m-am gandit doar ca am pierdut eu ceva, am lipsit si eu un pic din peisaj insa m-am gandit sa intreb!

25.02.2013, 09:59:09
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Multumesc frumos!! Si eu sper sa ma fac bine curand! Sunt mai bine acum, tratamentul isi face efectul ceea ce ma bucura!
    Incet incet le rezolv eu pe toate! :p

25.02.2013, 21:08:47
  • user61482
    user61482

Facem si anul asta? :D

25.11.2013, 21:56:48
  • Chrys
    Chrys

Ar fi foarte fain, dupa parerea mea, mai ales ca deja am cateva idei pentru Craciunul asta :)!

27.11.2013, 09:24:03
  • carmenn
    carmenn

si eu ma bag...imi place sa fiu Mos...:) dar sa ne anuntati din timp...

27.11.2013, 19:33:27
  • NaturaArt
    NaturaArt

Da!

27.11.2013, 19:50:16
  • carla69
    carla69

si eu vreau!

27.11.2013, 23:12:43
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ar fi frumos sa mai fie un schimb si anul asta. Eu mai am inca de rezolvat de anul trecut, n-am reusit nici sa ma apropii.

Ce sa zic, cum timp nu mai e mult, daca vreti, anuntati-va aici, sau pe mail si facem o lista rapida pana , sa zicem intr-o saptamana, o saptamana si un pic si apoi sa impartim sarcinile.

Eu am sa trimit un mail tuturor celor ce s-au inscris anul trecut, sa vedem daca mai sunt interesati.

Si, daca ma mai ajuta cineva dupa aceea, vom reusi si sa adunam intr-un album imaginile si impresiile, sa ramana! Oricum, chiar si ceea ce s-a intamplat anult trecut, le voi centraliza pana la urma intr-un album, ca ma simt aiurea sa nu o fac deloc!

02.12.2013, 20:37:45
  • Chrys
    Chrys

Well, I'm in. Si te pot ajuta si cu albumul, centralizarea datelor si orice mai e nevoie, pentru ca voi avea suficient timp liber la dispozitie anul asta.

02.12.2013, 21:37:29
  • user61482
    user61482

Si eu ma inscriu :)

03.12.2013, 17:22:03
  • carmenn
    carmenn

ma inscriu si eu

03.12.2013, 17:56:57
  • NaturaArt
    NaturaArt

Ma inscriu!

03.12.2013, 18:58:36
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Super, eu mai am de lucru in noaptea asta si maine pentru niste comenzi... si apoi ma ocup de centralizat datele.

04.12.2013, 20:16:06
  • gemsgems
    gemsgems

Cumva trebuie sa ma descurc. Un cadou in plus e doar un cadou in plus, nu? :D Ma bag si eu!

11.12.2013, 08:06:07
  • AlexidaHandmade
    AlexidaHandmade

Si eu mai vreau!

11.12.2013, 14:57:02
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Si eu!Clar!

11.12.2013, 17:09:43
  • BJudit
    BJudit

Eu m-am inscris deja prin email, dar pentru mai mare siguranta ma inscriu si aici! Abia astept sa incepem!

11.12.2013, 17:57:40
  • carmenn
    carmenn

pai nu mai stiu cum se procedeaza anul acesta...:(...unde trebuie sa ne inscriem si trebuie sa specificam ce are Mosul in sac...sau e surpriza...astept raspuns...multumesc!

11.12.2013, 19:18:55
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ne vom strange cateva Craciunite si anul acesta!

Eu am trimis mail-uri azi dimineata tuturor celor ce au participat anul trecut. Sper sa fim cat mai multe!

Pana una alta, daca nu ati primit mail-ul sau nu v-ati trecut pe lista, dar v-ati anuntat aici, va trec eu, nu e problema.
    Doar sa urmariti mail-ul luni, sa fiti pe faza.

Lista e aici: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ar4xqSNQi83SdEdtUHhkSzZQcXZRZUdrajV3NTRqTWc&usp=sharing

Cum datele voastre le am (a celor care ati participat anul trecut :D) nu e nevoie sa mai trimiteti mail-ul cu informatiile decat daca v-ati schimbat adresa sau numele :D

Daca nu ati mai fost anul trecut, voi avea nevoie de datele voastre (nume adresa si eventual linl-ul catre magazin, mail de contact, alte pagini pe internet), de ex. Carla, Judit- pentru a i le da lui Mos Craciun luni.

Ok... deci, lista in care sa va inscrieti este aceasta (oricine are link-ul o poate edita, fara a fi nevoie de logare)- prima coloana numele, a doua numarul de cadouri:

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ar4xqSNQi83SdEdtUHhkSzZQcXZRZUdrajV3NTRqTWc&usp=sharing

Daca trebuie sa trimiteti si datele personale, va astept si cu un email la:

[email protected]

@Carmen, nu trebuie specificat ce are mosul in sca, cred ca surprizele sunt mai frumoase :P

@Judit: ti-am raspuns astazi la mail, cum spuneam si mai sus, voi avea nevoie de datele tale pt livrarea cadoului.

Limita inscrieri: duminica 15 decembrie.

Luni, 16 decembrie, trimit mail-urile

11.12.2013, 23:36:16
  • mirelamohjazi
    mirelamohjazi

Cam tarziu m-am trezit, dar m-am inscris ! am apucat.
    E minunat ce faceti !

12.12.2013, 22:27:16
  • carmenn
    carmenn

bine...nu o sa spun ce este in sacul grasut! :)

13.12.2013, 16:07:42
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Yuhuu, am trimis mail-urile la fiecare in parte!

Sper ca n-am incurcat nimic :D

Suntem 23 de Craciunite si vor circula 36 de cadouri! Cat de frumos!!!

Abia astept!!

Va pup si va imbratisez! Sa aveti o zi exceptionala!

17.12.2013, 10:10:23
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Si.... sa nu uitam sa credem in lucrurile magice! Mos Craciun exista!

" Vreau să vă spun o poveste adevărată despre o fetiţă de 8 ani, pe nume Virginia. Această poveste s-a întâmplat acum 116 ani, în anul de graţie 1897, în oraşul New York. Virginia, la cei 8 anişori ai ei, credea în Moş Crăciun din tot sufletul. Dar prietenii ei de joacă, cei cu câţiva ani mai mari, au râs de ea, au făcut glume pe seama ei şi a credinţei în Moş Crăciun. Virginia, cu sufletul rănit, s-a întors acasă şi a mers direct la tăticul ei care lucra în bibliotecă. „Tati, există Moş Crăciun?". Tatăl ei, Dl. doctor Phillip O'Hanlon, era un om ocupat. Ca să scape de aşa întrebare grea i-a spus - „Virginia, caută în ziarul The New York Sun. Dacă Moş Crăciun apare în ziar, ai dovada indiscutabilă că există”. Virginia a căutat în ziar, dar nu a găsit ce dorea. Aşa că a luat taurul de coarne şi a scris o scrisoare ziarului. Scrisoarea a sunat cam aşa: „Dragă Dl Editor, Am 8 ani. Unii dintre micuţii mei prieteni spun că Moş Crăciun nu există. Tati mi-a spus - «Dacă scrie în The Sun despre Moş Crăciun, atunci există!». Te rog, spune-mi adevărul, există Moş Crăciun?. Virginia O'Hanlon 115 West 95th Street" . Pacostea de a răspunde acestei întrebări nedorită a căzut pe capul jurnalistului Francis Church. Dl. Church a încercat să se fofileze fără să dea un raspuns, dar până la urmă a cedat şi a scris unul din cele mai frumoase articole publicate vreodată. Titlul: „Da, Virginia, Moş Crăciun există!”. O bijuterie de editorial, probabil unul dintre cele mai importante editoriale publicate vreodată. Un editorial care a supravieţuit tuturor, şi jurnalistului Francis Church care a încetat să existe în 1906, şi ziarului „The New York Sun” care a încetat să existe în 1950, până şi micuţei Virginia, care a crescut mare, apoi a îmbătrânit, apoi a încetat să existe în 1971. „Da, Virginia, Moş Crăciun există” a fost tradus în 20 de limbi ale lumii, a fost transformat în cântec, în serial de televiziune pentru copii, într-un cântec de muzică clasică, în desene animate, în film, în spectacol de Broadway. Şi continuă să ne fascineze prin puritatea explicaţiei, prin frumuseţea nemuritoare a dovezilor incontestabille că da, Virginia, Moş Crăciun există!. Dl Church a scris după cum urmează: „Virginia, micuţii tăi prieteni nu au dreptate. Sunt influenţaţi de scepticismul epocii în care trăim. Ei cred doar ce văd cu proprii ochi. Ei cred că nimic nu poate exista dacă nu poate fi explicat prin judecata minţilor lor micuţe. Dar toate minţile, Virginia, fie ele de copii sau de oameni mari, sunt micuţe. În acest Univers vast, omul este doar o insectă, o furnică în intelectul său comparat cu măreţia lumii care ne înconjoară, comparat cu inteligenţa capabilă a înţelege adevărul şi cunoaşterea. Da, Virginia, Moş Crăciun există! Există cu aceeaşi certitudine cu care există dragostea, generozitatea, dăruirea, iar acestea există din abundenţă în jurul nostru şi dau vieţii frumuseţe şi bucurie. Vai!. Cât de tristă ar fi lumea fără Moş Crăciun! Ar fi la fel de tristă că şi când nu ar exista fetiţe cu numele Virginia. Nu ar exista fantezie copilărească, nu ar exista poezie, dragoste, romantism care să ne uşureze traiul de zi cu zi. Nu ne-am mai bucura decât de ce simţim cu degetele sau vedem cu ochii. Lumina nemuritoare a copilăriei care bucură lumea s-ar stinge. Să nu crezi în Moş Crăciun e ca şi cum nu ai mai crede în zâne! Dacă l-ai pune pe tatăl tău să plătească o armată de oameni care să îl pândească pe Moş Crăciun la fiecare coş de şemineu în seară de Crăciun, chiar dacă nimeni nu îl va vedea pe Moş Crăciun coborând pe coş, ce ai dovedi? Nimeni nu îl vede pe Moş Crăciun, dar acest lucru nu înseamnă că Moş Crăciun nu există. Cele mai adevărate lucruri pe lume sunt cele pe care nici copiii, nici oamenii mari nu le pot vedea. Ai văzut vreodată zâne dansând pe câmpie? Bineînţeles că nu, dar acest lucru nu este o dovada că zânele nu sunt aclolo, pe iarbă, dansând. Nimeni nu poate vedea sau imagina toate minunăţiile care sunt nevăzute pe lume. Poţi să rupi burtica păpuşii să vezi ce face zgomotul de plâns, dar nu dovedeşti nimic. Există un val care desparte nevăzutul de realitatea zilnică, un val pe care nici cel mai puternic om, nici măcar toţi oamenii cei mai puternici care au trăit vreodată adunaţi împreună nu l-ar putea destrăma. Doar credinţa, fantezia, poezia, dragostea, romantismul pot ridica un colţ al valului, al cortinei, pentru a trage un pic cu ochiul la minunăţiile nevăzute ale lumii ascunse. Aceste lucruri nevăzute oare sunt adevărate? Ah, Virginia, nimic nu e mai adevărat şi mai statornic decât lucrurile nevăzute! Să nu existe Moş Crăciun!? Doamne fereşte! Există, trăieşte, şi va trăi întotdeauna! Peste o mie de ani, Virginia, ba nu, peste de zece ori zece mii de ani de acum înainte, Moş Crăciun va continuă să bucure inima copilăriei”. Articolul a apărut în ziar în ziua de marţi 21 septembrie 1897. Şi a făcut înconjurul oraşului New York, apoi al Americii, apoi al lumii întregi. A rămas cel mai retipărit articol scris vreodată în limba engleză. Răspunsul „Da, Virginia, Moş Crăciun există” a devenit o poveste în sine, a căpătat aripi proprii. Când am citit şi eu prima dată povestea Virginiei parcă am primit un pumn în piept. Ce mi s-a întâmplat? Cum de am putut să mă îndoiesc vreodată de existenţa lui Moş Crăciun?

Citeste mai mult: adev.ro/mxqlub"

17.12.2013, 10:34:48
  • carmenn
    carmenn

frumos...:)

17.12.2013, 10:41:14
  • carla69
    carla69

La mine n-a venit mosul....

17.01.2014, 08:00:50
  • carla69
    carla69

A sosit Mosul totusi si mi-a facut o surpriza placuta,asa cum face el.
    Nu se mai fac liste,galerii,cu cadoaiele?

10.02.2014, 22:40:54
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ma bucur ca ai primit si tu cadoul, Carla! Uneori apar situatii neprevazutem dupa cum bine stii, si ne impiedica sa facem treburile la timp!

Si in cazul meu s-a intamplat, vacanta mea... s-a transformat in altceva si abia de cateva zile m-am intors acasa :D
    Am multe de recuperat, pe toate planurile, dar facem si galerii. Astept imaginile voastre pe mail.

Imi voi face timp astazi sau maine sa trimit mail-uri la toata lumnea. Sa vedem daca au ajuns toate cadourile si daca totul e in regula. Si sa facem si albumul pe FB.

Eu sper ca pe toate v-a gasit mosul bine (sau macar v-ati revenit) si noul an a inceput favorabil!

Pupici!

11.02.2014, 14:59:31
  • carmenn
    carmenn

trebuie sa facem poza la ce am primit?! si sa ti-o trimitem?!

11.02.2014, 16:58:48
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Daca vrei.
    Altfel n-am cum sa fac albumul cu cadourile, sa ne laudam si sa multumim! :P
    Si sa ne-amintim peste ani cum au evoluat lucrurile si ce cadouri frumoase au ajuns din traista mosului bucurii la voi!

11.02.2014, 17:32:39
  • carmenn
    carmenn

da...o sa fac...si eu...:)

12.02.2014, 17:10:43