Forum: Orice altceva Plata in avans fara livrare
CinnamonCloveskemese62:
04.05.2011, 14:15:14
Ce se intimpla in situatia in care platesti in avans pt. comanda , dupa o luna de zile te interesezi si vanzatorul spune ca mai ai de asteptat o saptanana , ca pachetul s-a pierdut .Asteti inca o saptanana si tot nu primesti pachetul cu produsele comandate si achitate . Dai feedback negativ vanzatorului ,care raspunde astfel
-"Feedbackul negativ dat de dvs. inainte de finalizarea tranzactiei schimba un pic datele problemei.
Consider ca este dat pe nedrept. Nu v-am inapoiat inca banii din acest motiv.
Le-am scris celor de la Breslo si le-am explicat situatia. Daca va inapoiez banii, se considera comanda anulata si astept sa mi se modifice feedbackul din negativ in neutru si apoi va voi inapoia banii.
Daca nu mi se modifica feedbackul negativ, atunci va voi trimite comanda si nu va voi inapoia banii. Nu imi permit sa pierd si bani si sa am si feedback negativ. Imi pare rau! "
Dupa doau luni ramai fara produse , bani , dar cu multe neplaceri
CinnamonClovesissa:
04.05.2011, 14:15:49
Ai primit o copie dupa chitanta de expeditie?
Eu in mod sigur nu imi lasam clientul sa astepte 2 luni dupa o comanda platita in avans. Returnam banii si ii rugam pe cei de la posta sa verifice unde se afla coletul.
CinnamonCloveskemese62:
04.05.2011, 14:16:38
Banii au fost virati si au ajuns la vanzator , dar acum vanzatorul ma pedepseste pt. ca dupa o luna de asteptare am dat feedback negativ .
Culmea ironiei este ca vanzatorul spune ca-" Feedbackul se ofera numai dupa ce tranzactia a fost incheiata."
-"Nu imi permit sa pierd si bani si sa am si feedback negativ. Imi pare rau! "
Am platit , am asteptat si am fost si pedepsit.
Nu stiu cum se deschide un topic ..
kemese62Multumesc frumos.Astept sugestii de la vanzatori si cumparatori .
04.05.2011, 14:29:36
biju.diart... poate ar fi fost mai bine sa-i fi spus vanzatorului ca-i vei acorda feedback negativ daca nu se rezolva urgent problema, sau ca vrei banii inapoi ... poate s-ar fi rezolvat totusi ...
04.05.2011, 14:38:59
issaAcum am vazut din ce magazin ai comandat. Coletele internationale pot sa intarzie si 2luni.
04.05.2011, 14:57:58
Eu am patit-o...dar am asteptat cuminte mai bine de 2 luni...cand comanzi international trebuie sa ai rabdare.
Ai platit prin PayPal?
Am fost ferm convinsa ca ai comandat din tara si ma intrebam de ce nu ti-a ajuns coletul...
bijouxdemonangeeu nu prea inteleg ce atat tevatura ca a dat feedback negativ. Pana la urma este justificat, are tot dreptul sa fie nemultumit si sa dea feedback negativ.
04.05.2011, 15:04:52
Nu prea inteleg cum vine asta ca nu se returneaza banii din cauza feedbackului. Raspunderea e a vanzatorului sa se asigure ca ajunge cu bine coletul la destinatie, cu atat mai mult cu cat banii au fost dati in avans. Iar problema se poate pune si altfel, mai ales ca nu a depins direct si voit de vanzator.
Si mai mult, daca pana la urma ajung la un acord comun, se rezolva tranzactia si se discuta frumos, feedback-ul negativ poate fi schimbat fara probleme
Si nu, feedback-ul nu se ofera numai dupa finalizarea tranzactiei, ci si in cazul (de fapt mai ales in cazul) in care aceasta nu se finalizeaza iar banii au fost dati!!
Iar parerea mi-o sustin atat din perspectiva de client cat si cea de vanzator! :)
bijouxdemonangeissa: pai tocmai, atentia ar trebui concentrata la acel colet si la plata in avans, nu la acel feedback care este cel mai putin important in acest moment, cu atat mai mult cu cat poate fi schimbat ;)
04.05.2011, 15:26:25
issaSituatia este neplacuta si pentru client dar si pentru vanzator...sa speram ca se termina cu bine !
04.05.2011, 16:03:00
Poate intre timp a ajuns si coletul buclucas :D
bijouxdemonangeups, am gresit fereastra... Andreea, stergi tu te rog mesajul? Imi cer scuze!!
04.05.2011, 16:39:59
kemese62Coletul buclucas nu a ajuns .Pe mine ma iritat ca in data de 12.04 .2011. primesc scrisoarea cu...
04.05.2011, 17:01:57
-"Eu le-am scris la cei de la Breslo pentru ca nu doresc sa raman cu feedbackul negativ si cum cu dvs. nu am putut sa comunic, am fost nevoita sa apelez la ei. Dvs. si echipa Breslo sunteti singurii care ma pot ajuta in aceasta privinta.
Imediat ce primesc raspunsul lor, voi actiona de cuviinta. "
Acuma aflu ca de fapt BRESLO nu are legatura cu solutionarea probremelor .Eu am cerut ca banii sa fie virati pt. donatie si dupa aceea schimp feedbackul .
In data de 21.04.2011 primesc o alta scrisoare cu urmatoarele
_"Nu imi permit sa raman cu feedbackul negativ, dat de dvs. pe nedrept. Feedbackul se completeaza doar dupa incheierea tranzactiei.
Dvs. l-ati completat inainte, deci problema trebuie rezolvata altfel si acest mod de rezolvare dureaza mai mult. Si nu din vina mea. Eu doresc sa inchei aceasta situatie cat mai curand posibil."
Atunci am crezut ca ma ameninta de buna dreptate , dar dupa ce am intrat oe FORUM am vazut ca si eu am dreptate .
De aceea am deschis subiectul .
Nu am nevoie nici de mafra comandata nici de banii de la vanzator , ar nu-mi convine sa ma amenite cineva si sa ma pareasa ,mai ales ca am fost corecta si am astetat cu rabdare mai mult de o luna.
mssdelilahsi eu as fi dat negativ, fara nici o retinere. si mai ales la aceasta atitudine
04.05.2011, 19:14:11
croseta.fermecataIti trimitea scrisori sau mesaje?
04.05.2011, 20:04:27
kemese62Mesaje prin nett , cum i-am scris si eu in data de 6.04.2011.( dupa ce banii erau
04.05.2011, 20:13:37
varati in data de 11.03.2011.) , ca coletul inca nu a ajuns.
croseta.fermecataO situatie tare neplacuta ,sper sa se rezolve favorabil.
04.05.2011, 20:27:03
kemese62Pe mine deja nu ma deranjeaza , dar sunt linistita ca nu am gresit cu nimic ,cum mi-a sugerat vanzatorul .
04.05.2011, 20:38:47
Asa e in viata uneori pierdem ,alteori castigam .Echilibrul se pastreaza intotdeauna .
Am deschis acest subiect numai pt. a afla daca am fost pedepsit findca am gresit sau nu .
Multumesc pt. lamuriri.
O seara placuta va doresc.
CinnamonClovesEu zic sa mai vorbiti o data si sa vedeti daca nu cumva se gaseste o rezolvare.
05.05.2011, 11:06:16
Vanzatorul e responsabil ca pachetul sa ajunga la client, mai ales la plata in avans. In acelasi timp, ai comandat de la un vanzator din SUA si nu e nimic deosebit ca pachetele sa faca o luna de acolo. Daca intr-adevar primul pachet s-a pierdut si al doilea este pe drum, e putin probabil sa ajunga intr-o saptamana (chiar daca vanzatorul asa sustine).
O sugestie: ai putea schimba feed-ul in neutru, in ideea ca pachetul s-a pierdut si comanda se considera "anulata". In acelasi timp, vorbesti cu vanzatorul sa iti dea banii inapoi. Mi se pare cel mai fair asa. Daca vanzatorul refuza sa iti dea banii inapoi chiar si cu feed neutru, poti oricand modifica in negativ din nou.
Nu spun neaparat ca nu ai dreptate; ti s-a spus ca ajunge intr-o saptamana si nu a ajuns, si e destul de penibil ca vanzator sa ameninti ca nu restitui banii din cauza feedback-ului. In acelasi timp insa ma uit la feedul vanzatorului tau, care are peste 1000 de pozitive, ceea ce ma face sa cred ca totul e defapt o neintelegere.
ElvenRosepachetele mele care merg in SUA fac 9 zile (si de un an de zile tot trimit), de acolo inspre noi ... cam tot atat. daca nu se intampla ceva neprevazut la vama - adica ei in mod normal te anunta ca ti-a venit pachetul. daca nu te-a anuntat si nu te-ai dus sa-l ei (nu zic ca asa s-a intamplat in acest caz, dar eu am patit asta la un pachet trimis de cineva) se invarte luni intregi prin reteaua postala pana ajunge inapoi la expeditor - in cazul meu 4 luni...
05.05.2011, 12:29:42
deci, daca a trimis un nou pachet, e foarte probabil sa ajunga in 9 zile.
havinva spun o chestie: vanzatorul NU e responsabil ca pachetul sa ajunga la client. Nici n-ar avea cum. Vanzatorul e responsabil sa-si faca partea lui de treaba: sa livreze comanda, in formula stabilita de cumparator, serviciuui postal. Ca sistemul postal poate face greseli, asta NU mai este in sarcina vanzatorului, care nu e decat un biet pion in procesul asta tranzactional. Daca un sistem postal care se presupune a fi bine pus la punct, cu o retea de distributie ampla si logistica la fel de mare- nu poate infaptui un serviciul pt care vanzatorul (recte cumparatorul) plateste- asta sa nu i-o treceti in contul vanzatorului!
05.05.2011, 15:17:16
de asemenea, personal nu-s de acord cu neutru pe comenzile anulate. absolut! sant f multe spete in care se poate da un pozitiv cu explicatii- in cazul comenzilor anulate...
pt cazul de fata strict, consider atitudinea vanzatorului neadecvata, usor copilaroasa, si cred ca putin mai multa comunicare ar fi rezolvat situatia.
si eu am avut un pachet pierdut de posta romana (in per. sarbatorilor de iarna iar pachetul continea f multe cadour asa ca va cam imaginati in ce situatie a fost pus cumparatorul si postura jenanta in care m-am aflat eu) , cumparatorul era la al doilea contact cu mine si, nu numai ca a inteles situatia, dar am 'ramas' impreuna , devenind un cumparator fidel.
toti vorbim de hobby dar in mom in care deja incep sa vinzi ce-ti iese din maini, chiar data tu il privesti ca pe un hobby in continuare, el se transforma intr-un obiect de comert asa incat seriozitatea ce trebuie sa rezulte din asta impune atat o comunicare corecta, cu limbaj adecvat, cat si respect pt cel care-ti apreciaza munca suficient incat sa-ti rasplateasca baneste efortul.
e f posibil sa nu-mi impartasiti punctul de vedere, nici n-am avut ca scop sa va conving, am vrut doar sa vedeti ca mai exista si alt fel de opinii.
spor la toate.
kemese62Am incercat sa comunicam , am trimis 7 mesaje si am si primit.
05.05.2011, 15:36:28
Asta a fost ultimul mesaj pe care l-am primit in data de 21.04 .2011.
-"Dupa cum v-am spus in ultimul email, astept raspuns de la Echipa Breslo. Am anulat comanda si imediat ce Echipa Breslo imi transforma feedbackul negativ in neutru, o sa va inapoiez banii. Daca nu vor face acest lucru, atunci va voi trimite comanda cu produsele.
Imi pare rau de acest incident, este la fel de stresant pentru mine cat este si pentru dvs. Eu am incercat sa rezolv problema cu dvs., sa ajungem la un rezultat, dar dvs. nu mi-ati dat nici o sansa, de aceea am apelat la Echipa Breslo.
Nu imi permit sa raman cu feedbackul negativ, dat de dvs. pe nedrept. Feedbackul se completeaza doar dupa incheierea tranzactiei.
Dvs. l-ati completat inainte, deci problema trebuie rezolvata altfel si acest mod de rezolvare dureaza mai mult. Si nu din vina mea. Eu doresc sa inchei aceasta situatie cat mai curand posibil. "
Din mesaj reiese ca asteptam o minune .NU?
kemese62Daca mai aveti dubii cred ca din mesajul primit de la vanzator reiese foarte clar ca nu vrea sa-mi trimita ca am fost neascultatoare si acum ma pedepseste .
05.05.2011, 15:54:34
Nu e vorba de colet pierdut de posta romana , etc...
havinkemese62- am inteles exact de unde s-a expediat comanda, nu-ti fa griji.... si nu cred ca trebuie sa exagerezi nici tu cu afirmatii gen: ma pedepseste. sant convinsa ca are lucruri mult mai bune de facut.
05.05.2011, 16:26:24
punctGSunt sigura ca este o neintelegere la mijloc, magazinul despre care vorbesti are
05.05.2011, 18:25:59
31 de negative toate date de tine
17139 pozitive (adica saptesprezece mii o suta treizeci si noua)
39 de neutre
imi vine greu sa inteleg cum nu ati reusit sa lamuriti cumva problema....
kemese62Am mai lucrat cu acest magazin si am colaborat foarte bine .Acum nu inteleg ce se intimpla .Dupa o luna de asteptare am primit mesajul (in data de 6 .04.2011.)
05.05.2011, 18:49:52
-"Imi cer mii de scuze pentru intarzierea comenzii! Coletul inca nu a ajuns in Romania.
De obicei livrarea dureaza aproximativ 12 zile lucratoare , dar acest colet intarzie. "
De atunci a mai trecut o luna .(5 .05.2011.)
Culmea e ca zilnic primeste magazinul de la clienti feedback .
Numai coletul mea nu ajunge.
E un mister...
punctGProbabil s-a pierdut pe drum, se mai intampla, ni s-a intamplat si noua. Si probabil are foarte multe comenzi de rezolvat, eu nu stiu cum face fata, uneori cand vand un set din 2 piese aproape ca uit sa pun al 2-lea obiect :))
05.05.2011, 18:59:20
Ai cerut o dovada ca pachetul a fost trimis? poate are tracking number si se poate urmari unde a ajuns?
kemese62In data de 12.04 .2011. am primit mesajul cu:
05.05.2011, 19:05:55
"Eu le-am scris la cei de la Breslo pentru ca nu doresc sa raman cu feedbackul negativ si cum cu dvs. nu am putut sa comunic, am fost nevoita sa apelez la ei. Dvs. si echipa Breslo sunteti singurii care ma pot ajuta in aceasta privinta.
Imediat ce primesc raspunsul lor, voi actiona de cuviinta. "
De aici reiese ca nu a timis coletul.
kemese62In data de 21.04.2011. a scris :
05.05.2011, 19:08:31
"Nu imi permit sa raman cu feedbackul negativ, dat de dvs. pe nedrept. Feedbackul se completeaza doar dupa incheierea tranzactiei. "
Acest lucru am dorit sa clarific , dar vad ca e o situatie pe care deja nici eu nu inteleg.
punctGMie nu mi se pare, dar in fine
05.05.2011, 19:16:44
La un moment dat am primit feedback negativ pe pentru o comanda de 10 usd, motivul? plicul a ajuns un pic rupt! prudusul era in perfecta stare. Am trimis instantaneu banii inapoi prin Paypal (persoana era din state) rugand-o sa modifice feedback-ul. Sti ce mi-a raspuns? a zis ca atunci cand ii vor intra banii in card din contul de Paypal va schimba feedback-ul desi pentru cei din state nu se percepe comision la retragerea din contul de Paypal in caard, toata tarasenia a durat 2 saptamani, eu m-am ales cu produsul trimis si nereturnat si cu banii trimisi inapoi si feedback negativ pe aceasta perioada:)) bine ca nu era vorba despre o suma mai mare. Ma gandesc ca daca ai schimba feedbackul este posibil sa puteti comunica din nou. Eu atat am avut de spus
Pace
kemese62Acest lucru stiu ca ar shimba datele problemei , dar aici e vorba cred si de orgolii.
05.05.2011, 19:42:31
Am prosus sa-mi returneze banii dupa mai mult de o luna de zile , si dupa ce voi primi banii modific feedbackul.
In acel moment vanzatorul a spus ca rezolva cu cei de la BRESLO .
De atunci au mai trecut 2 saptamini .(12.04)
mariapass-ar putea sa fiu subiectiva (personal avand o rel f buna cu vanzatorul in cquza)..dar vorba lui punctG...un vanzator cu atat de multe feedbackuri pozitive nu m-ar fi pus pe ganduri ca ar vrea sa-mi dea teapa si probabil as fi asteptat rezolvarea problemei (inteleg ca a fost o problema, s-a ratacit coletul..ti-a raspuns la mesaje) fara sa dau feedback negativ (am patit chestia asta si cu vanzatori de pe ...am asteptat mai mult de o luna jumate pana ce vanzatorul a decis ca pachetul este pierdut)
05.05.2011, 20:39:00
dodoCred ca s-a actionat putin pripit in aceasta situatie.Spun asta cunoscand-o pe Cristina..dupa cum se observa prin numarul vanzarilor, feedback-ul personal, este o persoana corecta si isi conduce magazinul, transparent si as putea adauga multe lucruri pozitive dar nu vreau sa aduc in discutie aspecte personale, cunoscand-o si apreciind-o mult.
05.05.2011, 21:06:01
Cred ca prin mesaje private puteti reglementa corect situatia de la cumparator la vanzator si ulterior cu ajutorul admin. Breslo se pot remedia feedback-urile lasate.
cristinacristeaBuna tuturor,
05.05.2011, 21:22:24
Se pare ca aceasta problema minuscula, s-a transformat intr-una majora, asa ca este de datoria mea sa va prezint si partea mea de poveste. Sper ca din aceasta intamplare sa avem cu totii de invatat!
Sper sa nu va plictisiti cinind, am sa va dau toate informatiile.
Pe data de 10 Martie Dna. Kemese a facut la mine o comanda. Dupa cateva zile, Dna. Kemese a platit comanda, dar nu mi-a trimis email de confirmare, cum este specificat in Politica Magazinului. Mi-a luat 2 zile sa imi dau seama ca banii pot fi de la ea, deci pe data de 15 Martie i-am scris un mesaj pe Breslo:
Buna Irma,
Am primit o suma de bani in contul meu, x lei.
De la dvs. sunt?
Multumesc mult,
Cristina
Am primit urmatorul raspuns:
da
Am pregatit comanda si pe data de 16 Martie i-am dat drumul inspre Romania.
Pe data de 25 Martie, am primit un nou mesaj de la ea:
Buna ziua ! Am o comanda pe care am platit prin virament bancar in data de 11 .03 .2011. si inca nu am primit.
Astept raspunsul .
O zi buna va doresc .
I-am raspuns:
Buna Irma,
Comanda a plecat inspre Romania pe 16 martie si nu a ajuns inca.
Nu mi-am dat seama initial de la cine vin banii, pentru ca nu scria nimic la descriere, era doar numarul contului de unde au fost transferati.
Imi cer scuze pentru intarziere, sper sa ajunga saptamana aceasta.
Multumesc pentru intelegere si rabdare,
Cristina
Pe data de 6 Aprilie, primesc feedback negativ la cele 31 produse comandate si apoi acest mesaj:
Buna ziua !
Comanda nu a ajuns nici azi la Turda . Daca nu trimiteti ,doresc sa-mi returnati banii ,sa comand de la altcineva .
O luna de zile daca dureaza colaborarea noasta se duce pe apele sambetei .
O zi frumoasa va doresc.
I-am raspuns, inainte sa vad feedbackul negativ. :(
Buna Irma,
Imi cer mii de scuze pentru intarzierea comenzii! Coletul inca nu a ajuns in Romania.
De obicei livrarea dureaza aproximativ 12 zile lucratoare , dar acest colet intarzie.
Am fost la posta si am intrebat si mi-au spus sa nu-mi fac griji ca nu s-a pierdut, doar intarzie putin, este normal, distanta este foarte mare, practic la celalalt capat al pamantului.
Va asigur ca nu esti din vina mea, eu nu am nici un control asupra Postei si voi face tot posibilul sa rezolv aceasta problema si sa plecati multumita din magazinul meu.
Bineinteles ca va voi inapoia banii de urgenta, daca nu mai doriti sa asteptati cateva zile pana ajunge comanda in Romania.
Va rog sa-mi dati un numar de cont si vom efectua transferul maine dimineata.
Inca o data imi pare foarte rau pentru aceasta asteptare care este frustranta si stresanta atat pentru dvs cat si pentru mine, dar credeti-ma ca nu din vina mea, va asigur!
Cristina
cristinacristeaRaspuns de la ea:
05.05.2011, 21:25:19
Buna,
Ma credeti naiva fiindca in decurs de o luna nu ar fi trebuit sa aveti feedback daca nu ati vandut . Dar parerea mea nu conteaza .Am asteptat destul .Contul meu este xxxx
Colaborarea noastra a luat sfarsit.
O zi frumoasa va doresc .
I-am raspuns:
Buna,
Feedbackul negativ dat de dvs. inainte de finalizarea tranzactiei schimba un pic datele problemei.
Consider ca este dat pe nedrept. Nu v-am inapoiat inca banii din acest motiv.
Le-am scris celor de la Breslo si le-am explicat situatia. Daca va inapoiez banii, se considera comanda anulata si astept sa mi se modifice feedbackul din negativ in neutru si apoi va voi inapoia banii.
Daca nu mi se modifica feedbackul negativ, atunci va voi trimite comanda si nu va voi inapoia banii. Nu imi permit sa pierd si bani si sa am si feedback negativ. Imi pare rau!
Multumesc,
Cristina
Raspuns de la ea:
Buna ! Feedbackul nu voi modifica pina cand nu vad banii . Daca ai fi un om corect si cinstit tu ar fi trebuit sa ma anunti ca pachetul s-a pierdut .
Dar cinstea este o pasare rara .
La Breslo daca ai scis e treba ta , si cei de la gradinita se paresc la educatoare .
Sa fi fericita cu banii mei.
O zi frumoasa doresc.
Raspuns de la mine:
Buna,
Pachetul nu s-a pierdut, pachetul a intarziat doar, cu o saptamana din pacate.Dupa cum v-am mai explicat nu depinde de mine si mi-am cerut scuze de o mie de ori.
Daca se pierdea, bineinteles ca va scriam si va inapoiam banii.
Pachetul a ajuns in Bucuresti de vineri, asteapta instructiunile mele.
Eu le-am scris la cei de la Breslo pentru ca nu doresc sa raman cu feedbackul negativ si cum cu dvs. nu am putut sa comunic, am fost nevoita sa apelez la ei. Dvs. si echipa Breslo sunteti singurii care ma pot ajuta in aceasta privinta.
Imediat ce primesc raspunsul lor, voi actiona de cuviinta.
Multumesc, dar nu am nevoie de banii dvs si in nici un caz nu ma fac fericita 200 lei.
Cristina
cristinacristeaTin sa mentionez ca imediat dupa incident, pe data de 8 Aprilie, le-am scris Echipei Breslo:
05.05.2011, 21:29:00
Buna Ruxy si Luigi,
Una din clientele mele, nemultumita de timpul de livrare al comenzii, nu a asteptat sa isi primeasca produsele pentru ca tranzactia sa se incheie, m-a anuntat ca colaborarea noastra s-a sfarsit, mi-a dat feedback negativ la toate produsele si acum isi doreste banii inapoi.
Foarte bine, cu mare placere ii inapoiez banii. Dar daca nu mai doreste produsele, atunci eu voi fi nevoita sa anulez comanda pentru ca produsele sa fie readaugate pe stoc.
Nelamurirea mea este urmatoarea: daca anulez comanda, tinand cont ca atunci cand o comanda este anulata cumparatorul nu mai are drept de dat feedback, ce se intampla cu feedbackul negativ dat inainte de incheierea tranzactiei? Poate fi sters sau macar transformat in neutru?
Numele clientei este Kilozsi Emese Irma, comanda 85296, profil www.breslo.ro/Profile/kemese62
Mii de scuze pentru tot deranjul si multumesc in avans pentru ajutor!
Am primit raspuns:
Buna ziua,
Va sfatuim sa incercati sa mediati aceasta problema de comun acord cu respectiva persoana si sa ii explicati frumos ca un feedback se acorda dupa finalizarea tranzactiei.
In cazul in care nu reusiti sa rezolvati aceasta problema va rugam sa ne scrieti din nou si o vom rezolva impreuna.
--
Multumesc,
Ruxandra
Le-am raspuns:
Buna dimineata,
Am incercat deja sa mediez problema, i-am explicat ca feedbackul se acorda dupa finalizarea tranzactiei, dar din pacate fara rezultat.
Intrebarea mea este: daca ii inapoiez banii pe produse si anulez comanda imi puteti modifica feedbackul din negativ in neutru?
Multumesc mult.
Ultimul mesaj de la echipa Breslo a fost pe 16 Aprilie:
Buna ziua,
Sigur, il modificam noi.
Sa ne dai te rog linkul profilului tau.
In urma celor spuse de Ruxi, le-am trimis linkul profilului meu si am asteptat. Dar din pacate nu am primit nici un raspuns de la ei din data de 16 Aprilie.
Mentionez ca le-am mai scris si alte emailuri , dar tot nu am mai primit raspuns.
Aceasta este partea mea de poveste!
CinnamonClovesHey!
05.05.2011, 21:48:21
In continuare imi mentin parerea ca aici este vorba de o neintelegere care se poate rezolva foarte usor cu putina comunicare.
Schimbarea feedbackului nu are legatura cu anularea comenzii, ci cu returnarea sumei platite. Inteleg ca pachetul nu a fost inca livrat desi se afla in Bucuresti?
Dupa parerea mea aveti 2 optiuni:
1. Mentineti amandoua pozitile curente, ceea ce duce la un lose-lose situation: Kemese cu banii dati si fara colet si Cristina cu feedul negativ.
2. Cineva cedeaza primul: ori returneaza Cristina banii cu promisiunea de schimbarea feedului, ori schimba Kemese feedul si apoi Cristina returneaza banii. Desigur fiecare parte are orgoliul ei, dar mie mie se pare copilaresc sa insisti ca tu ai dreptate desi daca cedezi se poate rezolva situatia. Asta este valabil pentru ambele parti.
Dupa cum am sugerat mai sus, mi s-ar parea mai logic ca Kemese faca primul pas si sa schimbe feedul, pentru ca are posibilitatea de a reveni daca totusi nu primeste banii (lucru de care ma indoiesc, sincer). Cristina, daca te hotarasti sa returnezi banii cred ca si Kermese ar fi de acord sa schimbe feedul intr-unul neutru. Daca nu, poti sa ne trimiti noua dovada platii si il schimbam noi, dar presimt ca va dura mai mult.
Asa, sper deci ca situatia se va rezolva cat mai repede.
CinnamonClovesAh, sau desigur, daca Kemese mai are nevoie de produse se poate livra coletul, Cristina ramane cu banii si Kemese schimba feedbackul in unul pozitiv daca ii plac produsele. Mai e si varianta asta :)
05.05.2011, 21:50:20
bijouxdemonangeDraga mea Cristina,
05.05.2011, 21:50:24
Am inteles si partea ta a povestii si iti dau dreptate si tie, nu este vina ta ca a intarziat coletul din cauza postei! Asta e clar! probabil ca daca ii explicai de la inceput toata treaba cu expediatul mai tarziu, si apoi cu intaryierea, nu se mai ajungea aici.
Ce nu inteleg eu este de ce sa tii banii la tine, coletul tot la tine si cei de la Breslo sa iti modifice si feedback-ul ??!?! Aici chiar as dori sa ma lamureasca cineva :) De ce sa spui ca trimiti banii dupa ce ti se modifica feedback-ul? Nu ar trebui sa fie invers? Ca daca tranzactia nu s-a finalizat in nici un fel, feedback-ul este pe drept. tu i-ai scris clientei in mail ca tii coletul asteptand instructiunile in romania, pana cand ti se schimba feedback-ul! oare chiar ai tu dreptate in acest caz?! Nu ar fi trebuit sa ii livrezi coletul(sau sa returnezi banii) si abia apoi sa incepi demersul pentru schimbarea feedback-ului? Eu nu cred ca e loc de orgolii aici. Mai ales ca ai atatea pozitive incat alea nici nu se baga de seama.
cand pana la urma clienta e nemultumita pe drept (livrarea a durat mult mai mult de 2 saptamani - practic ea dupa mai mult de 12 zile calendaristice chiar si de cand ai trimis tu coletul, ti-a dat feedback-ul; - si feedback-ul se poate da si inainte de finalizarea tranzactiei atunci cand ea nu se finalizeaza ca in cazul de fata ), acum este si fara bani si fara produse....
Si in plus tu celor de la Breslo le-ai spus ca returnezi banii si apoi vrei feedback-ul schimbat...cum e si ordinea normala, logica....
imi pare rau ca spun cele de mai sus, stiu ca esti o persoana corecta si ca produsele si colaborarea cu tine sunt foarte bune! Dar oricui i se intampla si accidente!!
Si eu sunt o persoana corecta si nu mi se pare corect sa nu trimit nici comanda, nici banii, dar sa vreau si feedbackul schimbat! Problema trebuie judecata per ansamblu, nu doar din punctul de vedere al unei parti sau a alteia! cu atat mai mult ca e un accident, nu o regula din partea niciuneia!
Chiar atat de mult sa valoreze un feedback?!
kemese62I-am si scris variant -"Cristina ramane cu banii si Kemese schimba feedbackul in unul pozitiv daca ii plac produsele. "
05.05.2011, 22:20:56
"Feedbackul nu voi modifica pana cand nu vad banii ."- sau produsele desigur pt.care am platit .
kemese62"M-am razgindit si cred ca nu te superi daca donez banii la o alta peroana care are mare nevoie de ajutor.
05.05.2011, 22:28:00
BCR RO74RNCB0816085497100001, beneficiar: STEFAN TUDOR
Sper ca asa bani vor ajunge la persoane care au nevoie de solidalitate si ajutor umanitar.
Va multumesc !"
Acesta e mesajul scis de mine in data de 21.04.2011.
Acesta varianta ar fi cea mai corecta .
Adica daca banii ajung in contul respectiv modific feedbackul si in pozitiv .
ElvenRosescuza-ma ca intervin in discutie dar asta mi se pare alta incurcatura. deci s-a hotarat, nu vrei produsele desi ele au ajuns in Bucuresti? daca vrei banii, mai bine sa ti-i trimita tie si apoi tu faci ce vrei cu ei - eventual ii donezi - pentru ca altfel se vor crea noi incurcaturi (pentru ca tu nu poti verifica direct acel cont si poate dura pana aflii daca au ajuns acolo).
05.05.2011, 23:00:24
kemese62Nu este nici o incurcatura , merg pe incredere si cum am promis modific feedbackul imediat .(Am si inceput schimbarea feedbackului ).
06.05.2011, 10:20:58
Vreau sa inchei acest capitol neplacut,- " aceasta problema minuscula "-cum spune si Cristina .
Dupa doua luni cred ca e timpul sa mergem mai departe.
queenBEAD1Wow ce incurcatura kemese62... imi pare sincer rau. Imi cer scuze ca ma bag, dar vorbind din perspectiva unui vanzator de furnituri, mic ce-i drept, mi se pare oribila aceasta situatie. Adica si eu am cumparat din state si am primit multe pachete si unde nu am primit am spus si mi s-a trimis altul in loc. Cred ca asa ar fi corect, adica nici banii nu-i trimite, dar nici produsele...wow...Deci concluzia este ca e riscant sa cumperi cu banii in avans :))
06.05.2011, 10:58:45
kitiDragele mele nu va aruncati sa trageti concluzii gresite privind plata in avans si de la un prezumptiv caz (ca real nu e )sa ajungeti la generalizare.O stiu pe Cristina si am avut ceva discutii nefericite cu ea dar strict pe probleme de comunicare la care eu o consider restantiera dar in nici un caz nu face rabat la corectitudine.Eu am cumparat de la ea de mai multe ori si odata a ajuns coletul mai devreme alteori mai tarziu dar comunicam cu ea si am avut incredere cand a spus ca a fost expediat coletul si in final a si ajuns. Dar: cand am achitat am anuntat-o imediat, cand a expediat coletul m-a anuntat si din acel moment asteptam 10- 12 zile. Si in acest caz cred ca este aceeasi problema de comunicare de ambele parti .
06.05.2011, 18:25:12
kemese62Acest mesaj a fost trimis in data de 6 .04 .2001 . (cca. dupa o luna de la comanda mea .
06.05.2011, 18:28:02
"Buna Irma,
Imi cer mii de scuze pentru intarzierea comenzii! Coletul inca nu a ajuns in Romania.
De obicei livrarea dureaza aproximativ 12 zile lucratoare , dar acest colet intarzie.
Am fost la posta si am intrebat si mi-au spus sa nu-mi fac griji ca nu s-a pierdut, doar intarzie putin, este normal, distanta este foarte mare, practic la celalalt capat al pamantului.
Va asigur ca nu esti din vina mea, eu nu am nici un control asupra Postei si voi face tot posibilul sa rezolv aceasta problema si sa plecati multumita din magazinul meu.
Bineinteles ca va voi inapoia banii de urgenta, daca nu mai doriti sa asteptati cateva zile pana ajunge comanda in Romania.
Va rog sa-mi dati un numar de cont si vom efectua transferul maine dimineata.
Inca o data imi pare foarte rau pentru aceasta asteptare care este frustranta si stresanta atat pentru dvs cat si pentru mine, dar credeti-ma ca nu din vina mea, va asigur!
Cristina"
P.S. In aceasta perioada zilnic primea de la 2-3 cumparatori feedback .
Daca coletul s-a ratacit nu ar trbui sa fie macar inca unul care a patit la fel???
kemese62KITI daca crezi ca am visat aceste intimpari si nu e real e opinia ta .
06.05.2011, 18:53:02
Sper sa nu ajungi in astfel de situatii stupide cu nici un vanzator.
In cazul meu nu vorbin de intirzieri de 1 saptamina fiindca au tercut doua luni .
Nu am vrut sa fac publica , am dorit parerea voasta in legatura cu feedbackul dat .
-''Feedbackul se completeaza doar dupa incheierea tranzactiei. "-spune Cristina
Dar in cazul meu cand ar fi .
CinnamonClovesSigur ca daca un colet s-a ratacit, altele pot ajunge fara probleme!
06.05.2011, 19:35:23
Kemese, pana la urma ai comunicat cu Cristina, e de acord sa iti inapoeze banii/ sa ii doneze daca schimbi feedbackul? Fiindca noi putem discuta aici, dar in final voi doua trebuie sa comunicati ca sa rezolvati problema :)
kemese62Din cele scrise reiese foarte clac sa ea asteapta rezolvarea situatiei de la Breslo.
06.05.2011, 19:54:29
Am avut initiativa sa schimb cateva feedbackuri , sa vada si Cristina ca am vorbit serios cand am scis ca donez banii si schimb Feedbackurile .
Sunt convinsa ca a citit si ea ,asa ca mingea este in curtea ei .
Dupa ce vireza banii in contul BCR RO74RNCB0816085497100001, beneficiar: STEFAN TUDOR.
Acesta solutie i-am propus deja in data de 21.04.2011.
cristinacristeaBuna tuturor,
06.05.2011, 22:58:19
Va anunt ca am inapoiat plata comenzii doamnei Kemese. Sper sa ii primeasca curand!
Intre timp am fost contactata in sfarsit de Echipa Breslo (care nu mai daduse nici un semn de viata de pe 16 Aprilie)! Mi-am dat seama ca Echipa Breslo habar nu are de toate datele problemei, desi le-am prezentat aici, pe forumul lor.
Acestea fiind spuse, sunt foarte dezamagita de Echipa Breslo. Iubesc Breslo, dar echipa din spatele lui este total lipsita de profesionalism si prin ignorarea clientilor , ca da m-au ignorat inca de pe 16 aprilie, dau dovada ca nu le pasa!
Puteau, cand i-am contactat prima oara cu aceasta problema, sa analizeze cu atentie toate datele problemei, si sa-mi dea un raspuns, da sau ba! Si eu stiam ce sa fac! Daca raspundeau, aceasta problema ar fi fost rezolvata de mult!
Am si eu un sfat pentru voi, shape up Echipa Breslo!!!!!
kitiIrma inca o data ai inteles gresit cele scrise de mine.Sunt de acord cu tine ca ai asteptat mult si daca mai aveai putina rabdare si nu te grabeai cu feedbackurile negative, acest caz poate ca nu exista si pana acum erai in posesia produselor.In cazul Cristinei ii cunosc prea bine orgoliul si dupa cum am mai spus si eu am avut ceva discutii cu ea si daca nu v-ati fi cramponat reciproc pana acum totul ar fi fost rezolvat.Inteleg deasemenea frustrarile voastre reciproce dar avand ambele numai FB pozitive cred ca n-ar fi stricat sa va acordati una alteia mai multa incredere si iarasi spun ca aceasta problema n-ar fi existat.
07.05.2011, 00:33:11
Revin la ce am scris mai devreme :intarzierea pachetului s-a produs dar fara sa fie vina ta sau a Cristinei ( si am patit-o si eu ) dar asta nu este un caz ci un accident. A devenit un caz prin schimbul vostru de replici , prin amploarea pe care a luat-o pe forum datorita partizanilor fiecarei parti, prin intransigenta de care ati dat dovada fiecare din voi, prin concluziile la care s-a ajuns in urma acestor discutii privind plata anticipata.Irma nu spun ca ai visat aceste intamplari ci doar ca le-ai dat o amploare prea mare. In acelasi timp te si inteleg .Ca sa poti intelege atitudinea cuiva trebuie sa te pui in situatia acelei persoane si sa incerci sa vezi si sa intelegi lucrurile din punctul ei de vedere, sa simti neincrederea acelei persoane in partea adversa. Pe tine te-a revoltat intarzierea mare (in parte justificata, dupa parerea Cristinei) si ai actionat sub impulsul acelor sentimente prin acel FB.Cristina s-a simtit nedreptatita deoarece ea a pus coletul la posta ca de fiecare data nefiind raspunzatoare de intarziere.Mai mult, asa cum o stiu eu, ea se straduieste de fiecare data sa merite FB pozitiv iar unul negativ ii face orgoliul KO si ea nu poate accepta asa ceva si de aici (adaugand si neincrederea in tine)lanseaza acel mic santaj- schimbi FB iti trimit banii- si de aici totul a luat amploare.Asta-i parerea mea si de la o intarziere a unui colet sa ajungi la concluzia ca-i riscant sa cumperi cu plata in avans mi se pare exagerat.
LiveNu am vrut să mă bag, dar mi-am zis că nu ar fi corect să tac. Îi sunt datoare Cristinei Cristea. Am făcut o comandă la ea. La ceva vreme, mi-am dorit un mandrel pt zale, pe care gândeam cî am să-l adaug pe vreo listă ulterioară de produse. A decis să mi-l trimită aşa, fără alte produse şi fără să-l plătesc, urmând a-l achita la o comandă viitoare. Mă rog...a ajuns la mine, într-un final, un ring-mandrel, nu unul pt zale. Le-a zăpăcit sora ei, cea care trimite din Bucureşti coletele către restul ţării. De atunci, tot nu am reuşit să fac comandă la ea şi/sau să-i pun în cont banii. Ea zicea să păstrez obiectul ca şi cadou, căci nu a fost greşeala mea. Eu ziceam că lasă, e bine să am şi din ăsta(îndemânarea nu m-a ajutat să-l folosesc prea mult, dar...). Am rămas încă datoare la Cristina şi tot aştept momentul în care voi avea bani în aşa fel încât să pot face la ea o comandă serioasă şi să-i pot achita obiectul deja trimis! Am vrut să se ştie.
07.05.2011, 01:16:42
Am observat că echipa Breslo nu prea reuşeşte în ale comunicării cu "breslaşii" şi e păcat! E păcat de locul acesta plin de frumos! Un asemenea loc nu se poate întreţine numai cu "bunuri materiale"...