Forum: Concursuri Podiumul exploratorilor din subteran - Concursul ”Grădina Subterană”

  • kiti
    kiti

    Multumesc Octavia. Este adevarat ceea ce spui, am cunoscut si eu sentimentul acela de nerabdare, am cunoscut si succese dar si esecuri pe are le-am ascuns bine in suflet fara sa le las la vedere dar care insa m-au determinat sa caut cauza.Acest lucru m-a facut sa fiu exigenta in primul rand cu mine si apoi si cu altii.Am realizat ca nu-i suficient sa faci o lucrare buna daca prezentarea nu-i pe masura.Gandeste-te la Cenusareasa si vei inelege exact ce vreau sa spun. Da, nerabdarea ne face de multe ori sa nu fim atente la detalii dar dupa consumarea momentului prezentarii pot fi aduse imbunatatiri de imagine pt ca fotografiile nu sunt batute in cuie pe forum iar albumul de prezentare al concursului se finalizeaza la sfarsit. Ca nu crezi sa fi fost cineva nemultumit de rezultat ca sa-ti spun? nu cred ca va iesi cineva in fata sa declare asta dar majoritatea care intra intr-un concurs o fac cu speranta unui loc pe podium care sa-i confirme valoarea.Cel mai important este sa reusim sa fim impartiali cu noi insine si sa ne apreciem lucrarile cu obiectivitate. Noi cei care lucram handmade cred ca avem nevoie in primul rand de aprecieri si mai apoi de premii iar aprecierile sunt date in primul rand de locul pe podium pt ca un loc fruntas inseamna recunoastere si din partea juriului dar si a publicului.

    15.04.2014, 23:41:20
  • kiti
    kiti

    Multumesc Florina, si daca va pot ajuta si cu alta ocazie o fa cu placere.

    15.04.2014, 23:43:28
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

    Bravo Florina. Astept sa inceapa noul concurs si sa ne punem mintea la contribuite. Foarte bine ca ai ales tema.
    Sper sa fie ceva deosebit care sa te caracterizeze intr-un fel.
    Asa sa spor in toate.

    16.04.2014, 09:44:39
  • Jewel.ia
    Jewel.ia

    Cu o oarecare intarziere , salut si eu podiumul, felicit participantii si organizatorii.
    Nu in ultimul rand si nu pentru prima data imi manifest incantarea pentru tema genreroasa propusa de Andi, eu una inca nu am epuizat-o. De asemenea, ma bucur de bucuria cu care au fost intampinate lucrarile cu care m-am inscris la acest concurs.
    Octavia, iti multumesc pentru premiu.
    Carina (EthnoBeads), meduzele isi fac bagajele pentru calatoria lor fantastica spre tara gemelor colorate, delicios fotografiate. Nu asteapta decat o chemare :).

    Ca fapt divers si de dragul eternelor reintoarcei, consemnez date menite sa demonstreze stiintific simpatia uiversala: primul concurs la care am participat pe forum a fost organizat de EthnoBeads, a fost si prima data cand am castigat ceva, un premiu margelat oferit de organizatori debutantilor.

    16.04.2014, 12:36:27
  • AndiBede
    AndiBede

    Dragii mei, cu bucurie citesc ce scrieți aici și mă bucură tare că v-a plăcut tema, sper să vă inspire în continuare. Abia aștept și eu să văd ce temă nouă lansează Florina și îi urez mult succes.

    Premiile din partea mea sunt aproape gata să plece spre câștigători, e mai greu să te coordonezi din altă țară.

    Vă mulțumesc tuturor, fără voi aș fi fost doar o voce mică ce încearcă să se facă auzită. Așa am avut o adevărată petrecere de o lună și jumătate.

    Pentru moment mă voi retrage, dar să știți că urmăresc cu interes discuțiile de pe forum și, dacă mai găsesc vreo sursă de inspirație frumoasă, o voi împărtăși cu voi.

    Până atunci mă las inspirată de muzica din celelalte concursuri în desfășurare.
    Vă urez mult spor și un Paște luminos și liniștit alături de cei dragi!

    16.04.2014, 13:33:43
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

    Draga Andi, nu ma așteptăm ca tocmai eu sa preiau Ștafeta unui concurs atât de minunat. Ma refer atât la tematica cat si la felul in care a fost moderat. Mult tact, multă sensibilitate si elan tineresc au razbatut pana la noi, deși tu te-ai aflat pe meleaguri îndepărtate. Iar mielena si Carmen-3cot au fost de asemenea gazde primitoare.

    Imi doresc din suflet sa ma pot apropia măcar un pic de ceea ce ați realizat voi, asta însemnând in principal o atmosfera calda in care sa se integreze cat mai mulți concurenti.

    Va multumesc pentru tot!

    Va aștept sa va alăturați concursului care va debuta luni seara.

    16.04.2014, 14:51:12