Forum: Orice altceva "La o cafea" (2)
Gheorghitzakiti,
10.12.2011, 23:59:44
citeste raspunsul pe care i l-ai dat lui Emese in pag 119.
Ai citat dintr-un comentariu.
Apoi, ai incheiat cu niste vorbe foarte frumoase
despre Susan Bayle.
Eu am considerat comentriul tau, ca o dedicatie pentru noi toti.
Dar zilele astea am fost facut in toate felurile
incat mai pot primi si cateva lovituri de la tine.
In viata mea n-am raspuns de complezenta nimanui.
In nici un caz tie. (si nici nu era cazul)
cattieSeara placuta va urez in continuare!
11.12.2011, 00:06:31
Gheorghitzacattie,
11.12.2011, 00:08:21
Noapte buna!
kitiImi pare rau George, nu am intentionat sa te lezez cu nimic dar am facut si eu o observatie, si continui sa cred ca vorbele neinsotite de fapte sunt numai vorbe, iar in context de complezenta.
11.12.2011, 00:28:09
Gheorghitzakiti,
11.12.2011, 00:53:34
Nu incerc cu nici un chip sa-ti schimb parerea despre mine.
Din contra, incep sa-mi fac probleme referitoare la modul
meu de comunicare. Daca incep sa apara mai multe nemultumiri,
este cat se poate de clar ca am o problema.
Am incercat sa intretin un dialog cat mai corect, cinstit
si agreabil. Daca n-am reusit, asta este. Stiu doar atat:
nimanui nu i-am raspuns doar de dragul de a-i raspunde.
Nu stiu nici ce asteptari aveti de la mine si nici ce fapte.
Chiar ma intreb daca n-am cam scris fara rost de multe ori
(oare doar sa ma bag in seama?) daca acum aflu o parere ca
"faptele" dovedesc contrariu.
"vorbele neansotite de fapte sant numai vorbe" si inca continui sa crezi...
Voi medita mai profund asupra afirmatiilor tale.
Cand cineva iti spune sincer
o asemenea parere, n-ai cum sa n-o iei in seama.
Probabil ca a aparut si o lipsa de interes dar cred ca
unii dintre voi, este posibil sa va fi cam plictisit de mine.
Si asta, e tot vina mea.
Apreciez insa faptul ca mi-ai spus cinstit ce gandesti despre mine.
GheorghitzaAbea incheiasem discutia cu punctG
11.12.2011, 01:03:02
dar, pana la urma eu cred in principul
ca fiecare primim ce meritam.
N-am de se sa raman nici lezat, nici suparat dupa toate aceste discutii.
Eu, sant singurul care poate rezolva aceste neintelegeri.
GheorghitzaNoapte Buna,
11.12.2011, 01:03:53
dragi breslasi !
kitiSi pt ca am dormit putin dupa amiaza si acum mi-a pierit somnul va mai trimit cateva melodii cu Richard Clayderman.
11.12.2011, 01:13:57
http://www.youtube.com/watch?v=imOd3hwgnrE&feature=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=gfsgXJQ0ebU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=CJuZDFwSeJY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=OjEoO3UyhZk&feature=related
kitiwww.youtube.com/watch?v=ChTCh2hB-sg&feature=autoplay&list=PLC6BAB53FCD91843F&lf=rellist&playnext=6
11.12.2011, 01:43:28
http://www.youtube.com/watch?v=e1NAmBAbOTM&feature=BFa&list=PLC6BAB53FCD91843F&lf=rellist
bijouxdemonangeeu tot nu inteleg, sincer, de ce sunt unii care lasa impresia ca nu mai incap de ceilalti...sincer acum....e loc pentru toata lumea...
11.12.2011, 04:24:50
pe langa faptul ca aerele de superioritate sunt lesne simtite (chiar daca o oarecare superioritate din niste pdv exista, un OM cu adevarat SUPERIOR este cel care, desi constinet de valoarea sa, stie sa-i aprecieze pe ceilalti din jur, sa-i ajute sa creasca si sa scoata in evidenta ce au mai bun, chiar daca poate ii sunt inferiori pe multe planuri)... chiar trebuie sa intepati mereu asa...fara rost si motiv?
Am mai zis si o repet: cu vorba e ca la croitor, masori de 2 ori si tai o data
e chiar atat de greu sa pastram o atmosfera civilizata si calda?! A fi sincer nu inseamna sa spui tot ce stii...si intr-o comunitate/societate trebuie sa tii cont si de ceilalti, de ceea ce simt, cred si de atmosfera creata, de circumstante, nu sa arunci cu vorbe taioase aiurea...
vrand nevrand afectezi nu doar persoana vizata si pe toti din jur... (asta in caz ca se intreaba cineva de ce ma bag...)
arogantele si lipsa de tact nu sunt virtuti... duritatea este buna, dar cand e cazul, in rest e distrugatoare...aprecierea poate fi sincera chiar si fara alte fapte decat niste afirmatii si felicitari verbale (sau in scris, dupa caz), fara dovezi materiale...si fara ode... si da, este foarte bine sa-ti cunosti valoarea, dar nu trebuie sa exagerezi...e drept linia e subtire... asta fiind motivul...dar nu scuza...
se pare ca nu numai Mosu-i ocupat cu pregatirea cadourilor, noi cu alergaturile specifice perioadei, Doamne-Doamne cu pregatirea, atat a Cerului cat si a Pamantului pt sarbatorirea aniversarii Nasterii Fiului Sau, dar si dracusorii is baga coada neincetat ;) Asta-mi da de-nteles ca...din moment ce e atat de activ, inseamna ca are de ce se teme, si deci se intampla ceva foarte frumos ce ar trebui continuat, in cuda acestuia, biruindu-l cu puterea dragostei ;)
eu va doresc mai multa intelepciune, tact, smerenie si da, mai multa dragoste! :)
O saptamana frumoasa sa aveti (chiar de inca nu e-nceputa asta noua, eu nu stiu cand mai apar pe-aici)!
kitiDaca la mine faci referire Andra , chiar imi pare rau de interpretarile date.In ce priveste valoarea mea niciodata nu am considerat ca lucrarile mele sunt peste medie , lucrari pe care oricine le putea face deci afirmatia cu aroganta nu are rost. Poate ca tocmai aici e vulnerabilitatea mea-subaprecierea. Ceea ce am scris mai sus referitor la lucrarile mele a fost o gluma legata de postarea lui George off topic, dar lipsa emoticoanelor lasa loc de interpretari.Si nu am inteles de ce interpretarile sunt cele negative si nu cele corecte?
11.12.2011, 07:59:35
Apoi referitor la afirmatia "vorbele neinsotite de fapte sunt numai vorbe,"mi-o mentin si o completez cu "orice promisiune trebuie respectata" cu riscul de a va supara in plus.
Repet , nu am avut intentia sa ranesc pe nimeni si i-am spus si lui George lucrul acesta, tu ai reusit insa s-o faci.Pacat.
ametist.shopBuna ziua!
11.12.2011, 11:41:53
Sa incepem tot cu muzica .
OneRepublic - Apologize
http://www.youtube.com/watch?v=fzq8c5pr-Ws&ob=av2n
bijouxdemonange ,
Esti un diplomat innascut , imi place cum gandesti .
SiminaOf, nu din nou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)
11.12.2011, 11:54:25
De cand v-am lasat (si n-a trecut decat o zi) am avut o gramada de pagini de citit. Si cand sa cred ca pacea e din nou prezenta....... of, of, of!!!!!!!!!!!
George, m-ai intrebat daca mai am timp sa lucrez cate ceva. Raspunsul e: nici a suta parte din cat mi-as dori! Lucrez la o colectie pentru o expozitie la care as vrea sa particip, pentru ca in toamna am ratat-o din lipsa de timp:( , insa abia reusesc sa fac un cercel la doua saptamani. E drept, mai am timp pana la primavara, de asta m-am si apucat devreme, stiind ca nu pot lucra repede din cauza multelor indatoriri. Cuprul si alama sunt cei mai buni prieteni ai mei momentan, mi-e si ciuda ca nu le-am descoperit mai de mult!!!!!:):):)
Va pup si ma rog ca Dumnezeu sa va lumineze gandurile!!!!!!
:):):):):):):):):):):):):):)
cattieBuna ziua lume :)
11.12.2011, 12:54:45
@ Ametist,faina piesa.Imi plac cei de la OneRepublic,solistul este fantastic(preferatele mele,pe langa Apologize,sunt All the right moves si Secrets)
Am reusit sa pozez produsele pentru concurs si sa postez primul :)
Restul mai tarziu,dupa ce arunc ceva legume intr-o tava,si apoi in cuptor :)
O duminica minunata va urez!
ametist.shopInca un cantec de la Alexandra Burke - Hallelujah.
11.12.2011, 13:57:27
http://www.youtube.com/watch?v=xaWLsgxDzuw&feature=fvwrel
O zi placuta , odihnitoare , relaxanta !
LiveCe-i, Siminică, ai probleme şi matale? Adică...bântui prin lume şi, când vii p-aci, găseşti morţi şi răniţi?!:))
11.12.2011, 14:13:57
Ce-aveţi, frate? Mi-amintesc cât puteam să NE râdem pe la topicurile cu concursurile şi, când văd cozile de draci vârâte acum printre noi, îmi vine să-mi bag (scuzaţi!) picioarele în ea de viaţă! Mârrrr!
ametist.shopPoate ca unii ma considera ciudata , dar ma intreb , mai stim ce inseama:
11.12.2011, 14:26:35
bunatatea , blindetea , acceptarea ?
http://www.braco-info.com/counter/
http://suntsanatos.ro/documentare/miracolul-numit-braco.html
soso07cattie, clopotei zici :))) F. f.f.f.f.f.f.f. frumosi!!!!!!!!!!!!!! Si eu ma gandisem sa creosetez ceva, dar mai rotund :) Astept si celelalte lucrari. Cred ca fac si eu ceva azi, poate reusesc.
11.12.2011, 14:36:39
soso07Cristina - live, tu cate mai crosetezi in acelasi timp ? :))
11.12.2011, 14:41:08
LiveAmetist, are aşa o figură omul acela... Degajă Iubire.
11.12.2011, 15:16:41
Ei, da' cine mai ştie câte sunt începute, Sorina mamă?!:)) Două seturi căciulă+fular, un basc pt mama, un fel de pulover, o căciulă neagră, una bleu... Cam astea. Cred...:))
cattieSoso,multumesc pentru aprecieri :)
11.12.2011, 15:17:19
Acum 3 saptamani abia stiam cum se tine croseta in mana :))))
cattieGATA!!!!
11.12.2011, 15:46:44
Am terminat :)
LiveCam frumoase, măi Cattie!:)
11.12.2011, 16:07:10
cattieMultumesc :)
11.12.2011, 16:10:17
ametist.shopcattie,
11.12.2011, 16:33:10
Felicitari , ai facut niste ornamente foarte frumoase .
http://www.youtube.com/watch?v=fhcZ6b2FSsk&feature=related
cattieMultumesc
11.12.2011, 17:09:20
http://www.youtube.com/watch?v=l9tn7xS6HYY
cattieSi un cantec pe care l-am ascultat in disperare acum 2 ani,cand a aparut...si inca il ascult :)))
11.12.2011, 17:10:47
http://www.youtube.com/watch?v=jVauEgmABh8
ametist.shopDaca va place Scorpions , puteti sa ascultati doua melodie frumoasa .
11.12.2011, 18:40:37
Scorpions - Wind Of Change
http://www.youtube.com/watch?v=rMUX_4B-Hr4&feature=fvwrel
Scorpions - Still Loving You
http://www.youtube.com/watch?v=Pep6nREBpS8&feature=related
cocky@cattie: f frumoase lucrurile pt Craciun, dar mie imi plac mult buchetele de trandafirasi :D am devenit mai romantica in ultimul timp... :"> cred ca o sa incerc si eu sa fac, dar... mi-e oarecum teama... sa nu cumva sa fiu acuzata de furt 8-|
11.12.2011, 19:34:12
@ametist.shop : ne place, ne place, ascultam ;))
GheorghitzaACCESORII PENTRU BIJUTERII
11.12.2011, 20:02:47
Proprietatile Cuprului pot fi imbunatatite prin aliere cu alte elemente:
Zinc, Staniu, Aluminiu, Siliciu, Beriliu, Nichel.
-Aliajul Cuprului cu Zincul se numeste ALAMA
(Alama care ne intereseaza pe noi, se numeste TOMBAC : Cu+10-30% Zinc
si este o alama moale care se poate prelucra relativ usor la rece)
-Aliajul Cuprului cu Aluminiu, Beriliu, Staniu, Plumb se numeste BRONZ
(Bronzul care ar fi recomandat pentru noi, ar fi Bronzul "Moale"
care au un continut mic de Staniu: 6-8%. daca se gaseste si Bronz la care este adaugat cca 2% Beriliu, ar fi mai indicat deoarece dupa calire el devine foarte moale si usor la prelucrat)
-Aliajul Cuprului cu Zinc si Aluminiu se numeste ZAMAK
Zamakurile sant cel mai des intalnite la accesoriile noastre, mai ales cele
sub forma de pandantive.
Alte tipuri de aliaje neferoase, sant unele aliaje ale Zincului cu Aluminiu
(Sant tortite pentru cercei, confectionate din asemenea aliaje
care sant recunoscute pentru calitatea lor foarte buna la coroziune.
Zinc + 4% Aluminu
Zinc +20% Aluminiu
Se mai pot intalni si accesorii din aliaje ale magneziului.
(In cazul nostru, se foloseste un aliaj de Magneziu cu:
5-9% Aluminiu; 1-3% Zinc; 0,15-0,50Mn.)
Asadar, multe dintre accesoriile cu care lucram noi,
pot fi tot ARGINTII dar asta nu inseamna ca ar avea vreo legatura cu Argintul
decat in masura in care acestea sant galvanizate sau suflate cu pulbere
de Argint si se spune EXPLICIT acest lucru
Toate accesoriile executate din aceste metale, nu sant atrase de Magnet,
deci nu contin Fier. Prin diferite procedee electrochimice,
aceste accesorii pot fi gasite si in diferite culori.
Asadar, cand testati niste accesorii metalice,
pentru a stabili daca nu sant din metale care contin Fier
(deci care pot ruginii dupa indepartarea stratului argintiu)
sa nu va lasati pacaliti ca ar fi din... Argint.)
Accesoriile numite ARGINTII nu este obligatoriu sa fie din Argint
cum nici cele denumite AURII nu inseamna ca sant din Aur
Cuvintele ARGINTII sau AURII se refera la CULOARE si nu la material.
GheorghitzaAccesoriile realizate din metale feroase, acoperite cu Nichel, Crom, Cadmiu
11.12.2011, 20:16:52
sant atrase de magneti si sant foarte ieftine. Acestea sant excelente pentru
cei care incep aceasta frumoasa indeltnicire de Handmade,
sau chiar de toata lumea cand este vorba de prototipuri sau incercari.
Nu este o pierdere mare daca stricam aceste accesorii.
Accesoriile realizate din metale neferoase si aliajele lor, sant foarte utile
pentru realizarea bijuteriilor care sant purtate de persoane cu posibile reactii alergice la Aur sau Argint.
forHOPEBuna seara, dragii mei!
11.12.2011, 20:51:43
*Caty scumpa, felicitari pentru minunatiile pe care le-ai facut! Si eu sunt pe ultima suta de metrii cu decoratiunile! :)
*Ametist, multumim frumos pentru melodii! Wind of change imi place, desi e o melodie de taiat vene :-p
*George, ca intotdeauna, multumim pentru informatiile pretioase!
La final as vrea sa spun cateva vorbe...fiecare intelege ce vrea...
Fericirea este un sirag de bucurii marunte. Prea usor uitam sa multumim pentru lucrurile simple de fiecare zi. In fiecare zi traim momente in care cei apropiati, sau pur si simplu persoane necunoscute ne ofera cate ceva prin gesturi simple. De la cel care iti ofera locul in tramvai, la cel care iti tine deschisa usa blocului cand ai mainile incarcate si pana la persoana de acasa care in fiecare dimineata iti face o cafea asa cum iti place. Prea usor uitam sa multumim pentru lucrurile simple de fiecare zi. A multumi nu este un lucru blamabil. A multumi inseamna a iubi, a tolera, a valorifica sentimentele si increderea celor din jur. Sa nu dispretuim lucrurile mici; o lumanare poate face oricand ceea ce nu poate face Soarele niciodata: Sa lumineze in intuneric.
Lucrurile mici pe care le facem si le spunem, au mare importanta in timp ce noi ne urmam calea. Un gest frumos poate lua povara umerilor obositi, o vorba buna poate indulci inima precum o ploaie de vara peste florile insetate. Cata bucurie poate tasni din lucrurile mici si simple! Zambetul este sau nu, asa cum sentimentele sunt sau nu. Dar nimeni nu e prea sarac sa poata oferi un zambet, asa cum nimeni nu e prea bogat sa se poata lipsi de el. Nu putem merge departe in prietenie daca nu ne putem accepta unii altora micile defecte.
Prietenia este un lucru atat de drag incat chiar daca a tinut o zi, merita sa-i pastrezi amintirea. Insa vor exista mereu oameni care ne vor rani, asa ca trebuie sa ne pastram increderea si sa avem mai multa grija in cine vom avea incredere si a doua oara. Nimeni nu are datoria sa fie bogat sau mare sau intelept, dar fiecare e dator sa fie om de treaba. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit.
In pofida tuturor nedreptatilor, in pofida lucrurilor prin care nu am merita sa trecem, in pofida sentimentului ca suntem incapabili sa schimbam ceea ce e gresit in oameni si-n lume, dragostea e mai puternica decat orice si ne va ajuta sa crestem. Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oamenii de treaba sunt greu de gasit. Viata se termina cand incetezi sa mai visezi, speranta moare cand incetezi sa mai crezi, dragostea se termina cand incetezi sa mai tii la cineva, prietenia se sfarseste cand nu mai imparti, asa ca imparte cu cine crezi ca iti este prieten, sa iubesti fara coditii, sa vorbesti fara intentii, sa daruiesti fara motive, sa tii la cineva fara explicatii, asta e inima adevaratei prietenii. Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai...cand simti ca viata nu are nici un rost, gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait...cand simti ca vrei sa mori, gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca. Iubeste-ti viata si mai ales prietenii...e cel mai de pret lucru!
forHOPEhttp://www.youtube.com/watch?v=C3CUn1BpGq8&NR=1&feature=endscreen
11.12.2011, 20:52:11
GheorghitzaforHOPE,
11.12.2011, 21:22:03
(Craciunitza neofilitoare),
Multumesc pentru gandurile tale.
Felicitari pentru lucrare. Sper s-o aprecieze si altii.
Ma bucur tare mult ca toate fetele care posteaza aici,
au facut niste lucrari frumoase pentru concurs.
Doamne, ajuta!
LiveDacă am reuşi să alungăm gândurile agresive şi să le chemăm doar pe cele bune, dacă ne-am aduna unii lângă alţii, nu s-ar mai întâmpla ceea ce urmează a se întâmpla, iar Răul şi-ar pierde foarte mult din putere. Iar gesturile mici, micuţele bucurii, privirea unui om, o mulţumire, un ajutor...astea compun, într-adevăr, fericirea. Te pup, Diană!
11.12.2011, 21:28:53
blanitzaGheorghitza, informatii pretioase, aur curat, nu "cupru", pentru mine, multumesc din inimioara!!!
11.12.2011, 22:00:56
Diana, gandurile si cuvintele tale sunt asemeni unei brize proaspete, te citesc si te admir, draga mea, pentru cum reusesti tu sa fii mereu la inaltime - inaltimea spiritului si-a gandului...
blanitzaScumpa Cattie, mai vino si tu pe la galeriile de creatii, piese de-ale tale apar pe-acolo si tu nici nu stii...
11.12.2011, 22:02:19
cattieda??????
11.12.2011, 22:40:52
habar nu am avut (rosie ca patlagica la fata acum)
cattieSi mai rosie la fata,pun o intrebare...pe unde sunt galeriile astea?
11.12.2011, 22:45:29
forHOPE*George, iti multumesc frumos pentru minunatele cuvinte!
11.12.2011, 23:06:17
*Cristina scumpa, si eu te puuuuuuuuuup de departe!;)
*blanitza, va multumesc pentru frumoasele cuvinte adresate si figurile de stil utilizate;
Acum vreau sa va intreb asa: am un inel (tinichea pe limba mea) la care tin. Insa de la atata purtat, din argintiu s-a facut aramiu...oare se poate sufla cu argint daca il duc la o bijuterie undeva? la mine in oras am intrebat si mi-au spus ca nu se ocupa cu asa ceva...:(
forHOPEDragii mei, eu va spun Noapte Buna si sa aveti o saptamana minunata!!
11.12.2011, 23:33:46
Va pupa Craciunita! ;)
GheorghitzaNoapte buna,
11.12.2011, 23:47:21
dragi breslasi!
forHOPEBuna ziua, dragii mei!
12.12.2011, 14:43:04
Ce faceti? Eu sunt tare bucuroasa...am ascultat sugestia unui bun prieten si am facut un mini-bradut de ciocolata pe care l-am inscris in concurs. Eu sunt tare incantata de rezultat! :)
Bradutul vi-l dedic voua :D
Va pup!
Gheorghitzade ciocolata...
12.12.2011, 15:48:31
forHOPEpai nu asa mi-ai sugerat??
12.12.2011, 16:02:49
GheorghitzaPai... chiar n-am crezut ca esti in stare.
12.12.2011, 16:32:57
Chiar n-am putut crede asa ceva...
Esti incredibila.
cattieBuna seara :)
12.12.2011, 19:20:49
Pana la urma ma lumineaza si pe mine cineva cum este cu listele de creatii?
forHOPE;)) acum sa nu crezi ca ma apuc si de porcusorul de ciocolata :-p
12.12.2011, 19:21:40
Dar, unde e toata lumea?? Ma simt home alone...
forHOPEBuna iubita,
12.12.2011, 19:22:37
despre ce liste de creatii vorbesti?
cattieSUPERTAAAAAAAAAAAAAAAAAARE!!!!!!
12.12.2011, 19:23:02
...nu am vazut pana acum ferero verde...