Forum: Orice altceva SPAM in mesagerie
CosulCuAteDaca era ceva ce imi placea la breslo era ca atunci cand imi apare un mesaj in msagerie, stiam clar ca e ceva de citit si important, dar in aceasta dimineata am constatat ca nu este chiar asa.
25.02.2014, 13:45:58
De cand se face publicitate pe mesagerie?!? Eu o consider de tip spam. Chiar nu ajunge cat spatiu publicitar exista pe acest site sau nu se indura lumea sa dea banii pt publicitate si o fac "pe mail" de tip spam!?!
Sunt foarte revoltata pe aceasta tema!
Ar trebui sa dau si eu un asemenea mesaj sa va invit la reduceri si la c emai am eu pe acolo. De fapt ar trebui sa dea asemenea mesaj toti utilizatorii acestui site si sa vedem atunci cum o sa fie. Precedentul oricum s-a creat!
Inca sunt revoltata!
Carmen.Sylva.ARTExista un nou pachet de publictitate platita si asta include si mesaje catre toti utilizatorii asa ca este probabil ca mesajul pe care l-ai primit, sa fie din aceasta categorie.
25.02.2014, 14:38:20
user21tot enervante raman mesajele. din pacate acum nu mai ai ce face, decat sa le inghiti.
25.02.2014, 19:52:33
FlorinArtBijouxLetiția, si eu am primit astăzi așa ceva...si le-am întors invitatia de a îmi vizita magazinul...cred ca este cea mai buna soluție...sa primească tot atâtea mesaje cât trimit... Cu toate ca magazinele respective plătesc pentru publicitate...sper sa nu se supere cei din forurile superioare :(
25.02.2014, 20:05:56
BohemianSinPlatesc, platesc, dar pe noi nu ne intreaba nimeni daca dorim sa le primim?:))))
25.02.2014, 21:50:57
Nu e oarecum abuziv?
Nu cei care platesc sunt vinovati....nu ei trimit mesajele...
Din cate stiu, la la orice revista/site/blog te abonezi, dai un click si te dezabonezi. In sens contrar, daca ei continua sa iti trimita mesaje, ii poti raporta.
Ma simt hartuita...:))))
Ethno.BeadEu cred ca problema nu e chiar atat de grava :) Pur si simplu sterg mesajele respective si gata. Nu ma deranjeaza prea tare.
25.02.2014, 22:19:17
Problema reala e ca nu stiu cate vanzari vor avea magazinele care au platit acest tip de publicitate de pe urma acestor mesaje. Pentru ca am ajuns sa fim atat de hartuiti de publicitate si de oferte, si nu ma refer la Breslo, ci la viata de zi cu zi - zeci de telefoane, mesaje, mailuri de la companii de telefonie, asigurari, pensii, banci, chiar si firme care vand apa minerala :)), incat ajungi sa fii scarbit de ele si efectul e contrar celui scontat, in loc sa te faca sa cumperi, te indeparteaza, pentru ca esti suprasaturat.
love4feltEu am primit trei mesaje in total in decurs de o saptamana (de pe 18 pana azi). Nu mi s-a parut pana acum cine stie ce mare deranj, desi recunosc ca intru cu interes sa vad cine si ce-mi scrie, si cand colo - era reclama. :))
25.02.2014, 23:40:01
mielenaDoar pentru statistica PRO vs. CONTRA, zic si eu ca nici pe mine nu m-au deranjat mesajele de publicitate, fiind in numar mic pana acum. Nu stiu insa cum voi privi atunci cand numarul mesajelor de acest gen va deveni obositor...:)
26.02.2014, 08:13:00
Pe de alta parte, este corecta si sustinuta de lege si "acuza" de SPAM pe care o aducem in discutie mai sus:
Extras din Legea 365/2002 privind comertul electronic cu modificarile aduse prin legea 121/2006
CAPITOLUL II- art.6
Art.6: Comunicarile comerciale
(1) Efectuarea de comunicari comerciale prin posta electronica este interzisa, cu exceptia cazului in care destinatarul si-a exprimat in prealabil consimtamantul expres pentru a primi asemenea comunicari.
Deci, echipa Breslo cred ca ne datoreaza un raspuns inainte de a inchide acest topic.
furnituri4bijuCa vanzatori dorim sa ne facem publicitate, dar din postura de clienti vedem publicitatea ca fiind suparatoare. Calea de mijloc dupa mine ar fi introducerea obtiunii de abonare la newsletter! Am mai facut sugestia asta dar nici n-am fost bagata in seama de echipa breslo ... pentru ca tinta proprietarilor site-ului este sa castige bani din orice si in nici un caz sa faca platforma mai usor de folosit pentru cei ce platesc taxa de magazin, sau pentru cumparatori! Nu stiu experienta altor magazine, dar mie mi-au scazut semnificativ vanzarile de la inceputul acestui an si stiu sigur ca nu sunt singura care a primit mesaje de genul "doresc sa plasez o comanda dar nu pot" ... Acestea fiind spuse, intreb echipa breslo: Pentru ce sa-mi risipesc banii pe pachete publicitare ce determina deschiderea de topicuri precum acesta?
26.02.2014, 11:35:16
handmadeCouturePe mine nu ma deranjeaza deloc acest mijloc de promovare. Si eu am primit mesaje in casuta postala Breslo si chiar le-am dechis, citit si am accesat din curiozitate magazinele respective. Oricine doreste sa isi faca publicitate in speranta ca va atrage cat mai multe vizualizari pe pagina magazinului si respect efortul si munca fiecarui vanzator de a-si vinde produsele. Daca nu esti interesat sa vezi ce anume ofera, le stergi si gata. Cel mai bine ar fi sa se alocheze un numar maxim de spatii publicitare prin mesageria Breslo, astfel incat sa impace ambele parti. Nu ma deranjeaza nici cand primesc in cutia postala diferite reviste gratuite sau flyere, ba chiar le rasfoiesc. De ce m-ar deranja pe Breslo?
26.02.2014, 13:38:46
user21si daca ar fi doar un mesaj pe saptamana si tot mi-ar displacea profund. imi pare rau pentru cei care dau banii pe acest pachet de publicitate, dar din partea mea, in loc de comenzi, pleaca catre ei numai vibe-uri negative :)))
26.02.2014, 13:39:50
lasand gluma la o parte, eu ca si vanzator [mostly vanzator, rareori cumparator] nu sunt interesata de martioasrele colegelor. absolut deloc. si imi place sa cred ca atunci cand voi dori martisoare, voi sti unde sa le caut. uneori si fara functia "cautare".
oricum ar fi, tot spam se cheama. chiar daca e platit si aprobat de breslo.
LenoraMa deranjeaza aceasta publicitate nedorita! Sunt in egala masura vanzator dar si cumparator, insa prefer sa caut eu ce produse doresc. Sterg fara sa citesc aceste mesaje si chiar cred ca firmele care au achizitionat acest pachet de publicitate starnesc fix reactii adverse la dorinta lor de a vinde mai mult.
26.02.2014, 16:15:31
Jewel.iaSubscriu fiecarui topic deschis pe aceasta tema :). Mi-e teama de ziua in care deasupra iconitei pentru mesaje o sa pulseze-n rosu un infiorator numar format din 3 cifre, numar din cauza caruia deja mi-am lasat in paragina cateva casute de e-mail. Nu prea-mi place activitatea asta de alegere a bobului de negina chiar daca-i numai un bob de negina pe saptamana.
26.02.2014, 17:03:04
Newsletter, folder dedicat mesajelor publicitare, optiunea de a primi sau nu astfel de mesaje ... vad ca tehnologii alternative exista. Asa ca, de ce tocmai varaianta suparatoare a spam-ului?
BresloBuna tuturor,
26.02.2014, 17:13:34
Va multumim pentru feedback. Noul sistem publicitar este in faza incipienta si il vom modela in baza reactiilor voastre.
Incercam momentan sa gasim o solutie generala la cererile de mai sus. Pana cand o vom implementa, am marcat mesajele publicitare cu [P], pentru a le putea identifica usor si alege daca le cititi sau nu.
Ele nu se pot incadra in categoria SPAM pentru ca mesageria Breslo nu este un serviciu de posta electronica, iar acest tip de mesaje nu intra si pe e-mailul vostru personal.
Contrar retinerilor exprimate mai sus de unii dintre voi, pana acum pachetele Breslo7 au crescut semnificativ numarul de vizite din magazinele celor ce le-au folosit. Va vom putea spune mai multe despre asta in cateva saptamani, cand vom avea la dispozitie mai multe statistici.
Mentionam ca vanzatorii care aleg sa trimita aceste pachete o fac in general atunci cand au ceva important de comunicat (reduceri, oferte, colectii noi, etc.), deci se incearca pe cat posibil ca ele sa contina informatii relevante de pe urma carora pot beneficia toti cei ce le citesc.
Va multumim inca o data,
Seara frumoasa!
alchemyEu nu vreau mesaje publicitare in mesageria mea. Am un cont pentru care am platit si doresc sa fie respectat lucrul asta.
26.02.2014, 19:55:18
furnituri4bijuAm sa citez dintr-un topic mai vechi, pe care din varii motive il cunsc bine:
27.02.2014, 00:02:45
@bijouxdemonange:
"Continui ce incepusem ieri: mesajele promotionale nesolicitate amintite in Regulamentul Comunitatii (de pe forum) se refera la mesaje nesolicitate continand promotii de orice fel ale magazinelor de pe Breslo catre membri ai comunitatii.
Conform semnificatiei, mesajele promotionale nu pot fi decat ale magazinelor de pe Breslo (promovand fie magazinul in intregime, anumite sectiuni, anunturi, noutati sau oferte si promotii speciale), in momentul in care se face referire la o alta platforma, site, serviciu din afara Breslo, este deja reclama.
De asemeni si in Termeni si Conditii se face referire la Spam si la dreptul de folosire al datelor.
Spam, asadar, este considerat orice mesaj promotional sau de reclama nesolicitat! Indiferent ca este vorba de clienti deja existenti sau potentiali clienti ce adauga un magazin la favorite sau utilizatori vanati prin diverse cotloane ale Breslo si indiferent daca mesajele respective fac referire la magazine de pe Breslo sau din afara platformei.
Exceptie (neoficial, neexistand in regulament): sunt tolerate totusi astfel de mesaje promotionale de tip spam, (care fac referire la magazine de pe platforma Breslo) catre clientii deja existenti! Cu toate acestea daca unul sau mai multi clienti isi exprima dezinteresul, mesajele de acest tip catre acestia trebuie sa inceteze.
Daca utilizatorul ce primeste astfel de mesaje nu este nici macar client, nici nu ar trebui sa se puna problema daca e sau nu spam sau daca este sau nu tolerat! In plus, faptul de a avea un magazin la favorite nu aduce dupa sine in mod implicit si statutul de client sau subscrierea la mesaje promotionale, newsletter, etc!"
www.breslo.ro/Forum/spam-spam-si-iar-spam_topic_12177
De ce Breslo face exceptie?
DarkMoonCreationsNici eu nu vreau publicitate in mesageria mea. Mi-am inchis deja cateva conturi, prin diferite alte locuri, tocmai pentru ca vad ca, din ce in ce mai multi, mi se arunca fortat, in fata ochilor, tot felul de lucruri care nu ma pasioneaza si pe care nu vreau sa le vad. Va marturisesc ca nu ma intereseaza daca legal se cheama sau nu "spam"; pentru mine conteaza faptul ca intruziunile de genul acesta ma deranjeaza. Nu ma supara neaparat frecventa sau volumul lor, ci IDEEA de a-mi vârî pe gat lucruri care nu ma intereseaza si a caror prezenta cu siguranta nu o cer, in spatiul MEU (al meu pentru ca il platesc, pana una-alta).
27.02.2014, 00:55:13
carmennsi eu primesc de cateva zile zilnic asa ceva...:(
27.02.2014, 03:40:56
mielenaReferitor la "excepţiile" făcute de Breslo: eu cred că şi cel mai renumit judecator/arbitru/moderator poate da, la intervale de timp diferite, un verdict diferit pentru aceeasi speţă. E uman şi e filtrat de experiente recente, învăţaturi anterioare şi uneori de interese (nu luaţi termenul la peiorativ!) de moment.
27.02.2014, 09:55:54
Pentru mine este important că echipa breslo a înţeles ce am adus noi în discuţie şi că e dispusă să modeleze sistemul de publicitate astfel încat să nu fie supărator pentru niciunul din membrii comunitatii Breslo.
Fie vorba intre noi-- căci tot am antecedente-- pentru mine e mai urât topicul "raportări produse", nu pentru miza lui catartică, ci pentru faptul că este public şi încă văd bălicăreli...Mă rog, aici este alegerea mea dacă citesc sau nu...:-P
Revin, în speranţa că e oportun- pentru alegerea modelului de publicitate- si amuzant in contextul dat. În fond Breslo e o comunitate frumoasa, nu?
Un dictionar tehnic de acronime in domeniul IT&C redă:
SPAM = a disruptive, especially commercial message posted on a computer network or sent as e-mail;
Cel mai probabil acronimul SPAM deriva din:
Send Promotional Advertising Message
Send Post All Members
dar am gasit in jargonul IT şi derivari amuzante:
Stupid, Pointless Annoying Message
Sending People Annoying Mail
Someone's Poor Advertising Method
Someone Persistently Annoying Me
:)
user21imi plac ultimele 4 :))
27.02.2014, 10:02:52
corainadoriAm primit si eu mesaje si inteleg ca aceste mesaje fac parte dintr-un pachet pentru care lumea plateste si spera sa-si mareasca vanzarile. Cu toate acestea nu cred ca acei care le cumpara vor sa fie in locul nostru. Adica, daca intru de cateva ori pe zi pe Breslo ca sa verific daca am vreo comanda si cand intru vad mesaj si ma bucur si spun :"Ia uite cred ca am comanda,ma bucur!" si intru si vad ce e . Atunci ma "dezumflu" si zic " Pacat, ar fi fost frumos!" Nu e pacat sa va jucati cu noi asa? Nu e chiar cea mai placuta senzatie!
27.02.2014, 20:44:19
LenoraEu stiu cum sa protestez pt aceste reclame 'bagate pe gat" ...dau reply la fiecare mesaj si in mesajul expediat pun cu copy paste mesajul primit! Daca vom face toti la fel...cu siguranta cel care a facut asa reclama nu mai face! :))
27.02.2014, 22:31:41
ScufitadinpadureInitial nu m-au deranjat mesajele, dar acum e a sasea zi consecutiv si devine enervant :)
27.02.2014, 22:31:59
ScufitadinpadureGabriela: Persoana respectiva a dat o gramada de bani pentru reclama, sperand probabil ca reclama va fi ceva mai ok. So... tough luck.
27.02.2014, 22:33:27
lycurycy18Si eu sunt deranjata de aceste mesaje, si nu cred ca cei care au platit pentru asa ceva sunt interesati ca noi sa le vizitam magazinele tinant cont ca suntem concurenta :) si nici nu ne intereseaza poate pe unii din noi.Va rog sa faceti reglementarile necesare ca aceste mesaje sa nu mai ajunga in conturile magazinelor ci in cele ale cumparatorilor strict.
27.02.2014, 22:44:20
FlorinArtBijouxGabriela-bancila, si eu procedez la fel ca si tine...cu toate ca este pierdere de timp sa ii învoiți la rândul tau sa iti viziteze magazinul...eu așa voi proceda de acum înainte...cine are urechi...SA AUDĂ... Îmi pare rău de banii pe care ii pierd cei care au plătit pachetele promotionale, in fond vina nu este a lor, si DA...provoacă reacții de respingere... din păcate!
27.02.2014, 22:46:48
ravenNici eu nu vreau astfel de mesaje...am si trimis un mesaj celor de la breslo, anuntandu-i ca nu doresc sa le primesc.
27.02.2014, 22:55:13
Si atat.
Ethno.BeadEu chiar nu inteleg de ce va deranjeaza atat de mult mesajele astea :)
28.02.2014, 00:11:47
Nu e placut, dar nici nu e un lucru care sa ma faca sa ma consum.
Mie chiar mi-a placut magazinul de posete din reclama de azi, am si pus ochii pe o poseta pe care poate o voi cumpara :D
Referitor la ce-a zis lycurycy, eu (si nu cred ca sunt singura) sunt atat vanzator cat si cumparator pe Breslo. Oricand prefer un produs handmade unuia facut in serie. Cumpar produse finite atat pentru mine, cat si pentru a le oferi cadou, si chiar mai des decat produse finite cumpar furnituri de la "concurenta" sau fac schimburi de produse :)
DarkMoonCreationsMa bucur ca nu te deranjeaza, dar pe mine ma deranjeaza, fie ca intelegi tu lucrul acesta, fie ca nu. Nu, nu este nici pe departe ceva din cauza caruia sa nu dorm noaptea, dar este un detaliu, pe langa alte cateva, care m-ar putea face sa imi inchid contul aici. Si eu mai cumpar produse handmade pentru cadouri, insa pot linistita sa caut si sa cumpar chiar daca nu imi apar fortat magazine in mesagerie.
28.02.2014, 09:07:05
Ethno.BeadInteleg ca deranjeaza, nu inteleg DE CE deranjeaza, e o problema atat de nesemnificativa. Dar nici nu cred ca mai vreau sa inteleg. Noi romanii avem un talent deosebit de a gasi suparari, nemultumiri, frustrari in orice. Suntem pesimisti si morocanosi din fire. Azi in statia de autobuz erau vreo 20 de oameni. Chiar m-a frapat faptul ca niciunul nu zambea, nu avea macar o figura neutra. Toti erau posomorati si incruntati, imbracati in gri si in negru, nu am vazut nici macar o haina colorata.
28.02.2014, 10:06:17
Ar trebui sa fim mai linistiti si mai senini. De maine e primavara :)
FlorinArtBijouxașa este Etno-Bead...noi romanii avem niște apucaturi...
28.02.2014, 10:37:46
Aici este vorba insa de a lua Atitudine fata de " ceva ce nu iti convine" înainte de a se transforma intr-un obicei neplăcut. Ce ai zice dacă in loc de un mesaj pe zi ai primi cincisprezece si ai începe sa le sortezi...
DarkMoonCreationsNu cred ca este treaba nimanui sa-i judece pe altii dupa felul in care li se pare lor ca ar arata. Parerile de genul acesta in general se tin pentru sine, daca nu vrei sa creezi conflicte. Lumea nu functioneaza asa, nu bate din palme la unison, iar daca o face poate fi la fel de bine motiv de ingrijorare. E bine sa ne vedem de ale noastre, ca oricum suntem pe langa subiect. As cum spunea FlorinArtBijoux, e vorba de a lua atitudine, iar faptul ca tu ne spui destul de direct ca suntem o gasca de morocanosi... multumim frumos, dar nu rezolva situatia chiar cu nimic. Poate era suficient sa spui ~pe mine nu ma deranjeaza sa primesc mailuri publicitare,~ in loc sa faci judecati de valoare in legatura cu felul in care ti se pare tie ca sunt ceilalti. O primavara frumoasa!
28.02.2014, 12:13:38
Ethno.BeadAsa e, ai dreptate. Imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu afirmatiile mele si pentru ca am divagat de la subiect.
28.02.2014, 13:44:46
CutiaPandorei2Pe mine ma deranjeaza, pt ca intru zambareata cand vad ca am mesaj, sperand ca cineva e interesat de produsele mele...si evident, poate am comanda. Si ma "morocanosesc" cand vad ca de fapt e vb de produsele altcuiva. :)) Si zau ca zambesc larg cand le dau reply cu mesajul lor ! :D
28.02.2014, 13:55:00
balanmiha72Si eu am primit astfel de mesaje, bineinteles, si recunosc ca am trait aceleasi sentimente de entuziasm si dezamagire. De acum chiar sunt deranjante....
28.02.2014, 20:55:21
Eu sunt curioasa ce au de spus cei care au platit pentru aceste reclame: le-au crescut vanzarile? Ca daca au crescut doar vizualizarile.....
ElentamenteEu un mesaj pe zi suport fara foarte mari dureri in suflet (chiar am primit unul care m-ar fi putut interesa, pentru un magazin de furnituri). Dar ma gindesc cu oarecare oroare sa nu devina 10 pe zi...
28.02.2014, 21:48:52
Fine.Thingssi pe mine ma deranjeaza aceste mesaje publicitare nesolicitate !
01.03.2014, 16:00:11
este un ABUZ de tip spam, fara nici o indoiala, iar asta trebuie sa inceteze, oameni buni ...
queenBEAD1am primit si eu, dar inca nu ma deranjeaza neaparat... sper sa nu se ajunga la 10-15 atunci chiar nu imi va placea... am magazin de furnituri, am si de bijuterii, deci nu ma intereseaza ABSOLUT NICIO oferta de la alte magazine. Poate exista optiunea pt cei care platesc astfel de publicitate sa selecteze mesaje catre cumparatori, nu catre vanzatori.
02.03.2014, 18:18:53
user61482Pe mine inca nu stiu daca ma deranjeaza mesajele cu trimitere intr-un magazin Breslo, insa saptamana trecuta am primit 2 mesaje - reclama, de la 2 utilizatori diferiti, in zile consecutive, cu acelasi text si trimitere catre link extern. ASTA nu vreau sa primesc. Linkurile sunt vizibile in mesaj, ba chiar , de pe iphone puteai da click direct pe link cu directionare catre respectivul site.
03.03.2014, 09:51:14
queenBEAD1pai observ ca pe langa mesajele cu P si care sunt platite, mai primesc si din alea neplatite, compuse pe loc, la gramada.
03.03.2014, 12:40:09
Eu cred ca la asta se va ajunge, vom primi si de la cei care nu platesc acel pachet de promovare, dar trimit mesaje asa pur si simplu.
furnituri4bijuAm trimis si eu in trecut mesaje catre utilizatori breslo pt a-mi face reclama si am fost "taxata" pe masura, motiv pentru care am renuntat la aceasta metoda de promovare ... Acum va intreb sincer: de ce sa platim pentru ceva ce putem face gratis? ... Daca ce face breslo nu e spam, atunci nu e drept sa fie etichetate asa mesajele venite direct de la magazinele de pe aceasta platforma ...
03.03.2014, 17:06:36
user61482Eu ma refeream la faptul ca am primit mesaje de la doi utilizatori Breslo, cu acelasi text, in zile consecutive , cu trimitere la link extern. Adica link cu xyz punct ro!
03.03.2014, 21:06:32
Din partea mea, utilizatorii Breslo imi pot trimite cate mesaje doresc cu directionare catre magazine Breslo, deocamdata nu ma deranjeaza. Deocamdata.
artemiza.designDraga echipa Breslo
04.03.2014, 16:08:17
Tare ma deranjeaza mesajele publicitare din casuta mea de mesagerie. NU LE DORESC!!
MulajeChiar cautam un topic unde sa imi expun parerea despre acest subiect.
04.03.2014, 16:15:38
Ma deranjează foarte tare mesajele SPAM primite prin intermediul campaniei Breslo 7. Într-adevăr au crescut vizitele în magazinele respective, însă aceasta nu înseamnă că se vor materializa în vânzări, ci doar că majoritatea au intrat din curiozitate.
La cât de mare este chiria pentru magazin, inclusiv noua taxă de 3 lei la plata bresleilor (comisionul de transfer bancar, care la banca Millennium -în care depunem banii - NU EXISTĂ , pentru că din întâmplare lucrez cu aceeaşi bancă şi nu percepe nici un comision pentru primirea banilor) = m-aş aştepta ca măcar să nu ţi bage pe gât publicitate cu forţa.
Vă mulţumesc şi vă rog să vă respectaţi mai mult clienţii.
SimoCaSe pare ca nu are prea mare efect faptul ca ne plangem noi pe aici, eu mi-am aratat nemultumirea intr-un alt topic inca din 18.02.2014, dupa asta am vazut ca a aparut un (P) in fata mesajelor publicitare...... Dar tot nu le vreau in mesageria mea, pentru ca de fiecare data cand intru si vad un mesaj tind sa cred ca este de la un potential client, dupa ce deschid surpriza, inca un mesaj publicitar........ O fi ea publicitatea mama vanzarii dar asta e prea de tot. Cu riscul de a ma repeta draga echipa breslo gaseste o modalitate de a nu mai transmite mesajele publicitare noua, vanzatorilor , care suntem zi de zi pe breslo, incerca sa informezi cumva doar cumparatorii, si cred ac nici lor nu le convine ca atunci cand deschid mesageria sa gasesca zeci de mesaje publicitare.
05.03.2014, 11:21:22
Am si eu o curiozitate, daca pot sa ne spuna colegii care si-au facut astfel de reclama au crescut si vanzarile?!
MulajeExact, chiar şi eu eram curioasă de asta, le-au crescut vânzările?
05.03.2014, 11:26:43
Şi dacă ar fi aşa, tot nu sunt de acord să mi se bage pe gât publicitate cu forţa.
LeCoseAnimateDragi colegi, publicitatea prin mesaj poate fi uneori neplacuta, insa poti sterge mesajul fara ca macar sa il deschizi, se vede din titlu ce este. Noi personal ne doream de mult timp alte metode de promovare pe Breslo, pentru ca de fiecare data cand am investit in publicitate ni s-au intors inzecit banii. Acum, Breslo ofera niste servicii pe care daca vrei sa le platesti bine, daca nu vrei iar bine (referindu-ne le taxa pe magazin, publicitate, etc).
05.03.2014, 20:47:41
In concluzie, cu riscul de a va supara, salutam initiativa Breslo. In rest... Mult spor si multa inspiratie va dorim!
raven"Dragi colegi", pentru a parafraza pe antevorbitorul meu, nu numai ca ma deranjeaza aceste mesaje, dar NUMAI DE CIUDA NU VOI CUMPARA DIN ACESTE MAGAZINE, care isi fac astfel reclama. Asa ca, din punctul meu de vedere, deja au pierdut un client.
05.03.2014, 21:40:59
simohandmade1Nu cred ca ne-ati suparat ... eu as dori sa va intreb ceva simplu, asociat cu situatia in cauza ... cum procedati atunci cand compania X monteaza pe geamul apartamentului dumneavoastra un banner publicitar fara acordul dumneavoastra?
05.03.2014, 21:44:45
user21nu ne uitam la el :)
05.03.2014, 22:12:15