Acne control-crema antiacneica,ultra-activa,reparatoare,protectoare-BlueScent

65 LEI

Nou! Este ambalata in recipint airless, nu ia contact cu aerul, nu se contamineaza,pentru un termen de valabilitate prelungit.
Acne Control este o crema complexa si bogata,insa fina,lejera,special formulata pentru ingrijirea tenului problematic,acneic,congestionat,afectat de roseata asociata rozaceea,cu puncte negre.Poate fi folosita atat pentru adulti cat si pentru adolescenti aflati in pragul pubertatii. Este in totalitate naturala,formulata 100% din ingrediente active.Poate fi aplicata atat pentru zi cat si pentru noapte.Este o excelenta baza de machiaj.
Are un miros vegetal,usor medicinal.

Contine: apa florala de cimbrisor, busuioc si coada soricelului, ulei de neem,ulei de tamanu,ulei de helicrisum, ulei de chimen negru,ulei de dafin, toate presate la rece,acid salicilic natural extras din coaja de salcie neagra,acizi de fructe, extract de schizandra, sulf organic extras din broccoli(MSM-metilsulfonilmetan), extract de alge laminaria digitata si zinc,extract de trapezcohuite, extract de ceai verde,laptisor de matca, emulsifiant natural derivat din ulei de masline,niacinamide(vitamina B 3) extract CO2 de musetel,ulei esential de tea tree, manuka, lavanda spica, conservant aprobat Ecocert pentru cosmeticele bio.

Conform studiilor, extractul de cimbrisor este cel mai eficient remediu natural impotriva accneei.Extractele din aceasta planta pot distruge 100.000 de bacterii pe milimetru patrat,printre care si bacteria care provoaca acneea,propionibacterium acnes.Este un excelent dezinfectant al pielii,are un usor efect cicatrizant,activeaza circulatia periferica deficitara,are un efect antifungic si antibacterian foarte puternic si cu un spectru foarte larg,foarte rar intalnit in lumea plantelor
Busuiocul este mai putin cunoscut la noi si pe nedrept subestimat ca si planta folosita pentru ingrijirea pielii.Insa o data folosit,busuiocul devine clar preferat inaintrea multor plante folosite traditional in intretinerea pielii.Aplicat pe piele prima senzatie este de incalzire si apoi de racorie.Este un excelent tonic care improspateaza si lumineaza tenul. Este recomandata in special pentru tenul acneic, dar poate fi folosita pentru toate tipurile de ten.Matifiaza tenul gras sau mixt, hidrateaza si reda stralucirea tenului tern.Este antibacteriana, antiinflamatoare,antifungica și stimulează circulația periferică.Poate fi folosita si diferite probleme de piele cand acestea sunt produse de bacterii sau fungi.In asociere cu apa de cimbrisor efectele ii sunt potentate la maxim.Apa de busuioc contine compusi antibacterieni foarte puternici.Atat de puternici incat sunt efecienti si impotriva bacteriei Propionibacterium acnes ,bacterie ce cauzeaza acneea.Si nu numai ca distruge bacteriile ci vindeca si leziunile ramase dupa acnee.
Apa de coada soricelului este antiinflamatoare si usor astringent,dezinfectanta,antiiritanta,
Uleiul de neeam este un ulei exceptional de bogat cu rezultate dovedite in ameliorarea deiferitelor forme de acnee prin efectul puternic antibacterian si antifungic .
Uleiul de tamanu este antiinfecțios, cicatrizant, antiinflamator, facilitează circulația periferică si regenerarea pielii.
Uleiul de chimen negru,mai putin cunoscut dar cu proprietati extraordinare este unul din putinele extracte naturale ce distruge MRSA,stafilocoul auriu extrem de rezistent la o gama larga de antibiotice.Este folosit ca adjuvant in tratarea psoriazisului,regleaza balanta dintre proliferarea de celule imunitare si cresterea numarului de celule anormale.Studii recente demonstreaza o eficienta deosebita in cazul eczemelor. Eczema este o afectiune caracterizata prin inflamarea pielii,insotite de mancarimi si pete rosii ce supureaza si apoi formeaza cruste. Un test clinic care a comparat efectele uleiului de Nigella sativa aplicat de doua ori pe zi cu o crema cu steroizi, conventionala (Betamethasone) pentru eczeme pe maini a concluzionat ca ambele sunt la fel de eficiente in reducerea simptomelor, cu avantajul imens al uleiului de chimen prin lipsa efectelor secundate specifica corticosteroizilor.
Pe langa acestea are si proprietati puternic antifungice,antitumorale,este antioxidant si antiinflamator.
Acidul salicilic natural,extras din coaja de salcie neagra arte un puternic efect antibacterian ce actioneaza inclusiv impotriva stafilococului auriu sau a bacteriei ce provoaca acneea.Are un efect regenerant deosebit,imbunatateste aspectul general al pielii,reduce liniile fine si cicatricile minore,desfunda porii,ajuta la transportarea adanca in piele a celorlalte active.
Metil-sulfonil-metan ,prescurtat MSM,este o noua descoperire in tratarea si ameliorarea problemelor cauzate de acnee,rozacee,ten gras,insa nu doar atat.Faciliteaza vindecarea ranilor,amelioreaza aspectul neplacut al cicatricilor,in special al semnelor de acnee,imbunatateste starea pielii afectate de eczema si psoriasis,lupta impotriva imbatranirii pielii prin furnizarea de sulf ,mineral esential in sinteza colagenului si in prevenirea degradarii colagenului existent.
MSM este un compus al sulfului regasit in toate organismele vii.Sursele cele mai importante de metilsulfonilmetan sunt algele marine.Insa multe alte plante sunt surse importante de MSM,varza in special,broccoli,varza de bruxeles,ceapa,semintele de in,porumbul.
Sulful este un mineral esential in mentinerea frumusetii pielii.Ce este important la aceasta forma de sulf este ca nu miroase spre deosebire de sulful obisnuit si este foarte solubil in apa.
Niacinamida face parte din grupul de vitamine B,si este numita vitamina B3 sau PP sau niacina sau nicotonamida.Una din cele mai benefice proprietati a niacinamidei este capacitatea de a lupta impotriva aceneei si rozaceei.Insa pentru eficienta maxima conteaza foarte mult concentratia acesteia in produsul final.O serie de studii au aratat ca un procent de 2 % este eficient cu rezultate in doar 30 de zile,fara nici un fel de efect secundar si foarte bine tolerat de piele.Are proprietati puternic antiinflamatoare,reduce roseata si iritatiile,echilibreaza producerea de sebum,este usor keratolitica diminuand in acest fel si punctele negre,in aceasta concentratie are si un usor efect de iluminare a pielii,vindeca cicatricile lasate de pustule.Pe langa toate cestea este si un activ puternic antiaging.Mentine pielea hidratata si reduce liniile fine.
Extractul de ceai verde este un antioxidant de exceptie,incetineste procesele de imbatranire,protejeaza pielea de radiatiile ultraviolete la nivel celular,amelioreaza diversele inflamatii si leziuni ale pielii.
Trapezcohuite este denumit,, arborele pielii˝si este recunoscut pentru proprietatile sale exceptionale de regenerare a pileii.Proprietățile sale anti-inflamatorii și antibacteriene, precum si capacitatea sa de regenerare epidermica de exceptie,i-a adus un loc binemeritat in patrimoniul național al Mexicului. Coaja de TEPEZCOHUITE este extrem de bogata in taninuri, flavonoide și saponine. Astringent, acestea strânge porii și , prin urmare , pot fi folosite pentru tenul gras și acneic.
Conține cantitati mari de flavonoide cu proprietăți venotonice.
Inhiba formarea de radicali liberi care distruge colagenul si elastina din piele,incetinind astfel procesul de imbatranire.
Este un analgesic puternic,de mare ajutor in arsurile minore. Contine aminoacizi esentiali(leucina, valina, tirozină, lizină și arginină) , si oligoelemente esentiale necesare pentru buna dezvoltare a diferitelor procese biochimice in interiorul celulelor.
Extractul de laminaria digitata in combinative cu zincul formeaza un complex activ seboregulator, purifiant, antibacterian şi anti-inflamator ce imbunatateste semnificativ condiţia pielii afectate de acnee, leziuni inflamatorii şi reduc secreţia sebumului. Rezultatele se observă deja după două săptămâni de utilizare. Inhibă creşterea şi dezvoltarea bacteriilor Staphylococcus aureus şi Propionobacterium acnes, inhibă 5-alfa-reductaza responsabilă pentru seboreea pe bază hormonală.
Ulieul esential de may chang,cunoscut si ca litsea cubeba sau verbina exotica are o aroma dulce cu note de citrice ce mascheaza in parte mirosul patrunzator si greoi al uleiului de neem.Este special indicat pentru ten mixt sau gras,acneic sau alte probleme de natura infectioasa.
Uleiul esential de tea tree este purifiant ,antiseptic si completeaza minunat efectele antiacneice ale celorlalte active.

Este ambalata in recipient din sticla ambra ce contine 40 de ml de produs.
Se recomanda pastrarea in frigider.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: naturale

Dimensiuni: 35 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI
Ridicare de la sediu(Iasi): 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024