,,AHA" - CREMA ANTIAGE, ptr.TEN MATUR, PETE PIGMENTARE, ACNEE, SEMNE POST-ACNEE (cu: ACEROLA si FLORI DE CRIN)

58 LEI

100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE

Ingrediente: ulei vegetal bio de crin, ceara emulsionanta vegetala, hidrolat floral (Rose si Lavanda), acerola pulbere, acizi din fructe, extract de seminte de grapefruit, bisabolol, ulei esential bio de telina.

Efecte - tinta: albeste pielea, atenueaza petele pigmentare (de batranete ori solare), uniformizeaza tenta tenului; regenereaza pielea imbatranita ori degradata.
Ridurile mici, dispar iar cele adanci devin mai putin vizibile.
Atentie!!:
- nu se va folosi crema, inainte de expunerea pielii la soare (fotosensibilizanta). Ideala, in anotimpul friguros, dar poate fi folosit si pe timpul verii (cu aplicare seara, ori in zilele fara expunere solara); deci, daca nu va expuneti la soare, il puteti folosi fara grija!
- fiind o crema ,,strong", daca se simt ,,piscaturi la nivelul pielii", se va folosi in zile alterne si maxim 2luni. Se poate relua dupa pauza de rigoare (1luna)
Precautii la acizii din fructe: Anumite persoane sunt sensibile la acizii din fructe, deci daca simtiti lejere piscaturi.
Chiar daca contine alfa-hidroxiacizi, preparatul poate fi folosit si pe timpul verii (cu aplicare seara, ori in zilele fara expunere solara); deci, daca nu va expuneti la soare, il puteti folosi fara grija!
Pastrare: la temperatura camerei (ferit de lumina si caldura) ori frigider; insa pentru o conservare optima se recomanda pastrearea in frigider.
Termen valabilitate: circa 2 luni (in conditii de igiena optima)
Feedback-urile oferite de clienti, la acest preparat:
- 02.05.2014 (LuliL):,, O crema fabuloasa: usoara, intra rapid in piele, dar lasa totusi o pelicula fina la suprafata, cat sa simti tenul hidratat. Nu stiu care dintre produsele AHA mi-a facut mai bine, dar combinate mi-au mai redus din acnee. Tenul meu este fericit acum"
- 15.02.2013 (GeorgiaMadalina): ,,Foarte buna aceasta crema, sunt multumita de efecte! Simti cum actioneaza din interior! Am comandat inca una"
- 1/04/2015 (superultravox): ,,Dupa o saptamana am constatat ca e singura crema incercata pana acum care nu imi agreseaza pielea, e fina, placuta, o recomand!''


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: acerola pulbere, acizi din fructe, bisabolol, ceara de albine, extract de seminte de grapefru, hidrolat floral Rose si Lavan, ulei esential bio de telina, ulei vegetal bio de crin

Dimensiuni: 30 grame = 58 lei
50 grame = 90 lei

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023