Balsam pentru par - personalizat!

32,40 LEI

In sfarsit am reusit sa imi gasesc timpul necesar sa fac muuult asteptatul balsam pentru par. Stiam exact ce trebuie sa contina, cum trebuie sa-l prepar asa ca atunci cand m-am apucat de treaba, a fost floare la ureche :). Acum ma declar foarte incantata. In sfarsit pot sa-mi descurc usor parul, am scapat de aspectul de matura rebela, onduleurile sunt acum disciplinate. Si toate acestea datorita minunatului si prea putin cunoscutului ulei de yangu. Acesta este obtinut din fructele unui arbore maiestuos si impunator cu flori superbe, care creste in sudul continentului african. Uleiul de yangu este foarte popular in Africa si traditional folosit pentru ingrijirea pielii (ten mixt sau gras) si a parului (mai ales par ondulat sau cret). 
Pe langa acest ulei am mai folosit si unt de shea (crud, organic), ulei de ricin (ambele sunt ingrediente nelipsite din ritualurile de ingrijire a parului), ceara emulsifianta conditionatoare vegetala, gel de aloe vera (stabilizat, organic), proteine din mătase naturală ( hraneste, hidrateaza, protejeaza firul de par, are efect antistatic) si ulei esential de rozmarin. Ce sa mai zic, bunatati care imi fac parul sa arate frumos si sanatos! Bineinteles ca pentru spalare am folosit samponul cu shikakai, pe care-l iubesc!
Balsamul care va ajunge la tine va fi personalizat in functie de tipul parului tau si va avea, cu aproximatie, urmatoarele ingrediente:
- apa distilata, gel de aloe, decoct din plante medicinale sau hidrolat din plante.
- ulei si unturi vegetale: ricin, avocado, yangu, nuci braziliene, cocos, samburi de struguri, masline, shea sau cacao.
- ceara emulsifianta conditionanta vegetala.
- extract de samburi de grapefruit (cu rol conservant), uleiuri esentiale, acid lactic (cu rolul de a regla ph-ul scalpului şi al părului), proteine din mătase naturală, keratine vegetale, provitamina B (panthenol) sau proteine din orez.
O cutiuta cu balsam contine 100 ml. de produs care va fi valabil 45 zile la temperatura camerei sau 90 zile pastrat la frigider. Trebuie ferit de căldură şi de umezeala. Aplicarea se face dupa samponare, pe parul umed, o cantitate mica (adaptand in functie de necesitati) se intinde pe lungimea firului de par; dupa 2-3 minute parul se limezeste cu apa curata. INSIST pentru clatirea parului cu apa si otet de mere o data la 2-3 spalari. Cantitatea de balsam necesara este foarte mica, cam jumatate din cantitatea de balsam obisnuit. Daca parul este gras, nu recomand aplicarea pe scalp!
Vreau sa povestesc aici despre Ph-ul scalpului: acesta este usor diferit fata de restul pielii corpului, adica, in jurul valorii de 5 (normal, intre 4,5 -5,5). Samponul solid este alcalin (are Ph-ul 8) si de aceea este necesara folosirea otetului; totusi, balsamul pe care-l prepar eu are Ph-ul exact atat cat trebuie, 5 - asa cum se poate vedea si din fotografie - si de aceea clatirea parului cu un acid (citric sau otetic) nu mai este obligatorie, dar, totusi, recomandata, macar o data pe luna. Mentionez ca verificarea Ph-ului o fac pentru fiecare balsam si sampon pe care le pregatesc.
Balsamul nu exista pe stoc, il voi prepara dupa ce voi primi comanda si voi afla detaliile despre parul tau.
Este 100% natural, esta facut in casa, este Pur si Simplu!
Imaginea este cu titlu de prezentare. Inainte de a plasa o comanda te rog citeste "politica magazinului".


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: balsam natural pentru par, emulsifiant vegetal, keratine vegetale, proteine din matase, provitamina B5, ulei de cocos organic, ulei de ricin, ulei esential de lavanda, ulei esential de portocale, ulei esential de rozmarin, unt de shea organic

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024