BOOSTER ANTI-AGING HANDMADE MADUGALI

35 LEI
Către magazinul Dichisar

INGREDIENTE: APA, PEPTIDELIN, PEPTIDE-COLL, DERMO-FILLER, GLICERINA, LACTAT DE SODIU, PANTHENOL, MICROCARE CPB, GUMA XANTHAN.
Proprietati
Glicerina
umectant, higroscopic, atrage și reține apa în piele
catifelant și elasticizant al pielii
Peptide-coll
Un activ cosmetic de înaltă clasă care ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii. Acesta imită mecanismul propriu al organismului, stimulând simultan producția de colagen și protecția împotriva degradării colagenului, cu eficacitate anti-rid demonstrată.
Este un complex brevetat de peptide cu masă moleculară mică, obținut prin sinteză, care a fost conceput pentru a preveni formarea ridurilor și pentru a reduce aspectul acestora.
Ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii, imită mecanismul propriu al corpului, stimulând simultan producția de colagen și protecția împotriva degradării colagenului, cu eficacitate anti-rid. Ambele activități funcționează sinergic pentru a menține integritatea structurală completă a pielii.
Oferă o îmbunătățire semnificativă a diferitelor tipuri de probleme ale pielii, ajută la îmbunătățirea structurii de bază a pielii, ajută la dezvăluirea unui aspect al tenului mai ferm, sculptat și cu pori rafinați, pentru o piele mai fină și cu aspect mai tânăr.
Peptidelin
O peptidă foarte cunoscută și utilizată pentru ridurile de expresie și îmbunătățirea aspectului general al feței. Realizează relaxarea mușchilor responsabili de formarea ridurilor, cu eficacitate dovedită.
Este obținută prin sinteză și este considerată prima hexapeptidă revoluționară, cu efect antirid și lifting, pentru un ten cu aspect întinerit, relaxat.
Dermo-filler
Conceput pentru a imita rezultatele tratamentelor de lipofilling și lifting, este un activ cosmetic proiectat pentru reducerea semnelor îmbătrânirii structurale și densificarea pielii. Are în vizor pliurile nasolabiale, cearcănele adânci, pielea care atârnă.
Țesutul adipos subcutanat este responsabil pentru aspectul plin al feței. Odată cu vârsta, stratul de grăsime scade progresiv, ducând la apariția pliurilor nasolabiale profunde, a pielii ce atârnă în zona maxilarului inferior și a adânciturilor sub ochi.
Dermo-filler este capabil să crească volumul țesutului gras pentru un efect asemănător lipofillingului, dar printr-o metodă neinvazivă.
lucrează pentru un ten cu aspect mai ridicat și revigorat, întinerit
are în vizor îmbătrânirea structurală
luptă împotriva lipoatrofiei legate de vârstă
sporește depozitarea lipidelor
diminuează aspectul cutei nazogenice
umple liniile nazolabiale
ameliorează adânciturile sub ochi
ridică sprâncenele și zona pomeților
diminuează aspectul ridurilor și liniilor de expresie
îmbunătățește aspectul general al feței
Panthenol
Din grupa vitaminelor B face parte acidul pantotenic vitamina B5 care este un element esențial pentru organism. Precursorul vitaminei B5 este panthenolul, care odată ce pătrunde în piele se transformă rapid în acid pantotenic, cu rol important în activitatea celulelor și a țesuturilor. Numele său derivă din cuvântul grecesc "panthoten" care înseamna "peste tot" și se găsește sub forma a doi izomeri: D si L, dar numai forma D este biologic activă Dexpanthenol sau D-Panthenol.
Prin aplicarea pe piele a produselor ce conțin panthenol se stimulează sinteza keratinocitelor și proliferarea fibroblastelor (celule constitutive ale epidermei) favorizând astfel vindecarea leziunilor și accelerarea regenerării pielii, în plus, crește nivelul de hidratare și are efect antiinflamator.
La nivelul firului de păr panthenolul se fixează la suprafața keratinei, îl îmbracă și-l netezește, conferindu-i strălucire și vigoare sporită.
antiinflamator, calmează pielea afectată de iritații, mâncărimi sau arsuri
cicatrizant, promovează epitelizarea și repararea leziunilor
hidratant, menține hidratarea pielii, reduce procesul de deshidratare
Actiune: antirid si lifting intens, inclusiv pe liniile de expresie si in jurul ochilor, reducand adancimea ridurilor, dovedit clinic.
Utilizare: se aplica 1-2 picaturi in crema hidratanta sau serurile Madugali, de 2-3 ori pe saptamana.
Gramaj: 10 ml


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare