Elixir pentru ten

325 LEI
Către magazinul Dichisar

Elixir pentru păstrarea tonusului pielii la orice vârstă.
Un adevărat răsfăț pentru piele, acest elixir, făurit dintr-o fuziune aleasă de uleiuri presate la rece și uleiuri esențiale, tonifică și hidratează tenul, diminuează ridurile, tratează acneea și ajută împotriva pigmentării. Combinația de uleiuri din luminița nopții, șofrănel, semințe de vișine și coacăze negre, purifică și restructurează pielea în profunzime, lăsând-o fină și catifelată, cu un aspect sănătos.
Pentru ca tu să te bucuri de un produs blând nu doar cu pielea ta, ci și cu mediul, elixirul nostru vine într-un ambalaj reutilizabil - o cutie din lemn cu formă cilindrică, ce poate fi folosită apoi ca suport pentru pensule și perii. Nu te vei grăbi să arunci nici capacul, pentru că l-am făcut să fie perfect ca și suport pentru pahar. Mai mult, informațiile despre produs și ingrediente sunt ștampilate și scrise la mașina de scris pe o hârtie plantabilă (realizată manual din semințe și petale din flori de câmp și plante medicinale), pe care o poți planta în grădină sau ghiveci oricând, ca să te bucuri de aceleași arome ca și noi, la Hodaia.
Ingrediente:
Uleiuri presate la rece din: semințe de luminița nopții (Oenothera biennis seed oil), semințe de șofrănel (Carthamus tinctorius seed oil), sâmburi de coacăze negre (Ribes Nigrum seed oil), sâmburi de vișine (Prunus cerasus seed oil), semințe de măceșe (Rosa canina seed oil),alune de pădure (Corylus avellana), uleiuri esențiale de mușețel (Matricaria chamomilla flower oil) și coada șoricelului (Achillea millefolium flower oil).


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare