Bratara cu pietre semipretioase

65 LEI

Bratara cupru placat si pietre semipretioase.

CRISTAL STANCA-Revitalizeaza organismul,neutralizeaza radiatiile,utilizat in tratarea afectiunilor stomacului si inimii;descarcati piatra in apa, apoi o reincarcati pentru scurt timp la soare. La nivel mental, cristalul de stanca imbunatateste capacitatea de concentrare si stimuleaza memoria. Economiseste energia pe toate nivelele .

FLORINA-Numele provine din latinescul fluere care inseamna a curge. Fluoritul are urme fluorescente in nuante albastre sau violet. Fluoritul verde este numit smarald african. Confera, calm mintii si spiritului, ajuta la o mai buna organizare si ordine a vietii, aduce dragoste,noroc, buna vointa.

ONIX Mat-Guvernate de Saturn, cristalele negre maresc seriozitatea, pastreaza contactul cu realitatea, deschid ochii spre adevar, ajuta la ancorarea in concret, limpezind confuzia.

ANGELIT-Angelitul este un cristal care transmite pacea si care curpinde vibratiile delicate ale ingerilor pazitori. Aduce serenitate si pozitivism la nivelul spiritului. Contribuie la inaltarea constiintei tale la nivelul lumii invizibile si iti reaminteste constant de faptul ca esti intotdeauna inconjurat(a) de ingeri.

HEMATIT-Cristalele guvernate de Marte maresc energia la cote maxime. Dau chef de viata, inspira la initiativa si imbie individul spre actiune, miscare, schimbare. Dau curaj si pasiune, fac omul sa actioneze chiar si in acele planuri la care nu ar fi indraznit sa spere.

PERLA DE CULTURA-Pietrele de Perla ajuta in tratamentul tractului digestiv si pentru imbunatatirea sistemului muscular. De asemenea se recomanda utilizarea de Perle pentru tratarea fertilitatii, dar si pentru facilitarea si reducerea durerilor sau disconfortului pe durata nasterii.

PIATRA SOARELUI-Puternic rol protector general.Cristalele orange sau aurii intra in relatie cu personalitatea individului,sunt pietre optimiste, norocoase, aducatoare de succes.

ACVAMARIN-. Acvamarinul este cunoscut ca o piatra a curajului, care poate aduce o mare putere. Ea aduce pace interioară și iubirea de sine, ofera protectie pentru aura, și se spune că aduce îngeri pentru îndrumare și protectie.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cupru placat, pietre semipretioase

Dimensiuni: 17 cm -26 cm reglabil

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
Revolut