Bratara pietre semipretioase

45 LEI

CUART ROZ-Piatra a iubirii pure. Cristalele roz emit o caldura tandra, o anume bucurie de viata, o pace interioara care atrage simpatia si iubirea pura. Relaxeaza trupul si mentalul, aduc calm in suflet si fericire pe chip. Sunt pietrele celor buni la suflet, a copiilor si adolescentilor, a oamenilor indragostiti si puri in interior.

AGAT -Piatra a longevitatii, vindecarii, protectiei. Recomandat celor care traiesc in medii incarcate de tensiune, ostilitate, adversitate, rol protector impotriva energiilor negative,confera calm in perioade de stres, puternic rol curativ general.

PIATRA SOARELUI-Puternic rol protector general.Cristalele orange sau aurii intra in relatie cu personalitatea individului,sunt pietre optimiste, norocoase, aducatoare de succes.Confera protectie si puterea de a reusi in viata,atrag succesul, afirmarea, reusita,scot la iveala adevarata personalitate sau ajuta la manifestarea propriei individualitati.Puternic rol curativ,mareste vitalitatea organismului, energia fizica.

HEMATIT-Cristalele guvernate de Marte maresc energia la cote maxime. Dau chef de viata, inspira la initiativa si imbie individul spre actiune, miscare, schimbare. Dau curaj si pasiune, fac omul sa actioneze chiar si in acele planuri la care nu ar fi indraznit sa spere.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: guta elastica

Dimensiuni: 16-17 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
Revolut