Brățară cu șnur, unisex, reglabilă, cu pietre semiprețioase fațetate de piatra soarelui si argint 925, brățară fină, delicată, elegantă.

De la 85 LEI

Bijuteriile au puterea de a fi acel lucru mic care te face să te simți unic(ă).
Brățară unisex, realizată cu pietre semiprețioase fațetate de piatra soarelui albastră, de 4mm si 12 biluțe argint 925 de 2,5mm.
Piatra soarelui - este recomandată pentru zodiile Leu, Balanta, Pesti. Este talismanul norocos al Leilor.
Piatra Soarelui este o piatră semiprețioasă sintetică, extrem de frumoasă datorită incluziunilor strălucitoare. Luciul metalic și aspectul sclipitor atrag imediat atenția, de aici și numele pietrei. Este o piatră ce emană rafinament și eleganță. Chiar dacă este o piatră sintetică, datorită mineralelor pe care le conține, aceasta are puternice efecte tarapeutice și de vindecare.
Piatra soarelui este o piatră a ambiției, a norocului, care îl ajută pe cel care o poartă în realizarea obiectivelor propuse. Atrage abundența. Este o piatră căreia îi place bogăția. De asemenea, este considerată ca fiind un simbol pentru idei creatoare și bogăție. Ajută în decizii, mai ales atunci când ești nehotărât, pentru că va crește încrederea în sine. Te vei simți învingător. Are proprietățile de a normaliza tensiunea și de a atrage o stare generală de bine, de energie și vitalitate. Poartă cu tine Piatra Soarelui atunci când călătorești, te va feri de pericole, accidente sau alte evenimente neplăcute. Proprietati vindecatoare: In planul vindecarii fizice, Piatra Soarelui este extrem de utila pentru faptul ca stimuleaza puterile de autovindecare. De asemenea contribuie la reglarea sistemului nervos autonom si la armonizarea tuturor organelor.
Piatra Soarelui este un talisman de protectie pe toate planurile. Este un bun antidepresiv si rezoneaza cu chakra Plexului Solar, eliminand emotiile refulate. Stimuleaza calitatile de lider, aducand forta si autoritate. Daca ai tendinta de a lasa lucrurile de azi pe maine, Piatra Soarelui va inlatura aceasta obisnuinta. Piatra Soarelui e piatra oamenilor cu chef de viata si de munca, aducand purtatorului optimism si entuziasm.
***
Nuanțele produselor vizualizate online, pot suferi mici modificări față de cele reale in funcție de setările monitorului dumneavoastră. Vă rog sa aveți in vedere că fotografiile macro, cele făcute de aproape pentru a capta toate detaliile, fac elementele să pară mai mari. Fiți atenți la descrierea dimensiunilor oricărui produs pentru a putea evalua corect dimensiunea reală.
Comanda minimă este de 50 lei (fără transport)
Produsele se expediază in ambalaj standard ce nu are rol de ambalaj cadou. Modul de ambalare este, in special, unul de protecție a bijuteriilor pe timpul transportului. Înainte de a comanda, vă rog să citiți cu atenție politica magazinului Giorgia Bijoux.
Dacă aveți întrebări nu ezitați să ma contactați. Mai multe modele găsiți aici: www.breslo.ro/GiorgiaBijoux
Vă mulțumesc!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Biluțe argint 925, Piatra soarelui fațetata 4mm, Șnur brățări

Dimensiuni: Lățime 4mm, lungime la alegere.

Disponibilitate: la comanda (3 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 17 LEI
Curier rapid: 20 LEI
Sameday easybox: 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar

Opiniile clientilor

  • Absolut minunat, este mult mai frumos in realitate

    Anonim | 16.07.2023

  • Superb! Finut, foarte atent lucrat!

    12.05.2023

  • Superb! Foarte elegant, finut, atent lucrat!

    12.05.2023

  • Il ador ! Finut, elegant.

    12.05.2023

  • Minunat! Foarte elegant, finut, lucrat cu migala!

    12.05.2023

Ti-ar putea placea