Bratara Orgonica SALENA, Ezera, cu cristale de Ametist, Citrin, Agata Rosie, Aventurina Verde, Scoica si fasii de Cupru

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Daca sunteti in cautarea unei bratari deosebite, atunci bratara orgonica SALENA este alegerea potrivita. Energia dezechilibrata, este absorbita in orgonit, de amestecul metal-rasina si este readusa la o stare sanatoasa si vibranta de cristalele incorporate: Ametist, Citrin, Aventurina Verde si Agata Rosie

Ametistul este o piatra puternica si de protectie. Cristalul amelioreaza stresul si calmeaza iritabilitatea, echilibreaza schimbarile de dispozitie, elimina furia, frica si anxietatea. Amelioreaza tristetea, durerea si dizolva negativitatea. Ametistul activeaza constientizarea spirituala, deschide intuitia si sporeste abilitatile psihice. Cristalul usureaza durerile de cap si elibereaza tensiunea.

Citrinul - este o piatra semipretioasa folosita la vindecare, deoarece are multe atribute pozitive care ne ajuta corpul fizic sa se vindece. Se spune ca piatra ajuta la afectiunile digestive si cele urinare. De asemenea, se crede ca ar purifica organismul si poate ajuta la contracararea efectelor toxice ale medicamentelor farmaceutice.

Aventurinul - se spune ca Aventurinul este benefic in toate domeniile creativitatii, imaginatiei, intelectului si claritatii mentale. Se spune ca sporeste prosperitatea si aduce succesul carierei. Este o piatra blanda, care da un sentiment de calm si echilibru si imbunatateste fericirea.

Agata Rosie - Oamenii sunt tentati sa poarte bijuterii cu agate nu doar datorita frumusetii si diversitatii lor ci, mai ales, deoarece acestea sunt cunoscute ca talismane care protejeaza, vindeca si promit viata lunga purtatorului. Printre persoanele spirituale se spune ca, agata are calitati metafizice care echilibreaza energiile yin-yang, reduc anxietatea si stresul si sporesc curajul, capacitatea de concentrare, vointa si claritatea gandirii. Cu o bijuterie ce are agata rosie te vei bucura de pace, mai mult curaj si putere.

** Bratara orgonica nu este destinata tratarii sau vindecarii problemelor medicale grave cu toate acestea, multi oameni au efecte care pot reduce simptomele anumitor probleme. Aceste efecte variaza de la persoana la persoana.

** Bratara orgonica SALENA este un produs realizat manual si poate prezenta cateva imperfectiuni mici de la intarire, cum ar fi bule sau variatii de textura, dar acest lucru nu afecteaza in niciun fel calitatea sau functia dispozitivelor orgonice in sine.Ametist, Citrin, Aventurina Verde si Agata Rosie


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Agata Rosie, Ametist, Aventurina Verde, Citrin, Scoica si Fasii de Cupru

Dimensiuni: Circumferinta Bratara: Aproximativ 6 cm
Diametru Pandantiv: 2.5 cm

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 22 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Absolut minunat! Exact ce imi doream! Superb lucrat, cu multa atentie la detalii! Il ador! Colaborarea ireprosabila ! Multumesc Ezara!

    12.05.2023

  • Colaborare excenta. F multumita de produs

    Anonim | 27.11.2021

  • Fara comentariu

    Anonim | 26.09.2023

  • Fara comentariu

    01.09.2023

  • Fara comentariu

    11.07.2023