Pandantiv Orgonic SIMBA, Ezera, cu cristale de Piatra Lunii, bucatele de scoici si foite de Cupru, simbol sacru Sri Yantra

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Esti in cautarea unui dispozitiv orgonic special? Incearca pandantivul orgonic SIMBA realizat din cristale de Piatra Lunii, Scoici si foite de Cupru. Pandantivul actioneaza ca filtru de energie. Energia dezechilibrata, este absorbita in orgonit, de amestecul metal-rasina si este readusa la o stare sanatoasa si vibranta de cristalul incorporat.

Cristalul ii ajuta pe barbati sa inteleaga mai bine femeile, ajuta la rezolvarea disputelor si problemelor de cuplu, la deschiderea spirituala si luarea deciziilor, la echilibrarea tendintelor de exagerare, a emotivitatii sau agitatiei psihice si la corectarea proastelor obiceiuri alimentare.

Piatra lunii este un cristal recomandat pentru zodiile: Rac, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Varsator si Pesti.

Piatra luminoasa este cunoscuta ca avand proprietatea de a regla echilibrul energetic. Este o piatra pretioasa care impiedica cresterea sau scaderea prea mare a energiei. Este utila daca aveti nevoie de o judecata calma. Va ajuta sa va controlati starea de spirit si va incurajeaza sa luati decizii optime.

Cuprul este asociat cu planeta Venus si cu elementul Apei. Este folosit in principal pentru vindecare, noroc si dragoste. Cuprul este un metal nefieros, deci fara proprietati magnetice, dar un bun conductor de electricitate si caldura si poate fi folosit pentru a transfera energii spirituale.

Sri Yantra este un simbol care va poate ajuta sa va rezolvati problemele si sa eliminati orice negativitate din viata voastra. Cand cineva foloseste Sri Yantra, acesta poate atinge un nivel superior de constiinta si poate incepe sa-si creeze propria realitate. Folosirea acestui simbol iti va aduce pace si armonie si iti va elibera calea de obstacole.

Acest simbol antic a fost construit cu geometrie sacra, permitandu-i sa curate "ceata" care inconjoara viata unei persoane. Sri Yantra este sursa de energie pura. Adica, este extrem de sensibil si are puteri magnetice magnifice. Se spune ca acest simbol este un depozit divin de energie care preia anumite unde cosmice emise de planete si alte obiecte universale. Aceste unde sunt transformate in vibratii pozitive care apoi, sunt transmise in imprejurimile in care este plasat Sri Yantra, curatand toate energiile de negativitate.

Dispozitivul orgonic preia energia care este dificil de procesat de catre corp si o descompune intr-un fel care o face mai usor de asimilat. De aceea, multi oameni raporteaza un somn mai bun in timp ce au aceste dispozitive acasa. Oamenii raporteaza, de asemenea, vise mai vii, meditatii mai profunde si un sentiment de bunastare.

** Pandantivul orgonic nu este destinat tratarii sau vindecarii problemelor medicale grave cu toate acestea, multi oameni au efecte care pot reduce simptomele anumitor probleme. Aceste efecte variaza de la persoana la persoana.

** Pandantivul orgonic "SIMBA" este un produs realizat manual si poate prezenta cateva imperfectiuni mici de la intarire, cum ar fi bule sau variatii de textura, dar acest lucru nu afecteaza in niciun fel calitatea sau functia dispozitivelor orgonice in sine.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Cupru, Piatra Luminoasa, Rasina, Scoici

Dimensiuni: Lungime Snur: 34.5 cm
Diametru Pandantiv: 3.6 cm
Grosime Pandantiv: 1 cm

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 22 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Absolut minunat! Exact ce imi doream! Superb lucrat, cu multa atentie la detalii! Il ador! Colaborarea ireprosabila ! Multumesc Ezara!

    12.05.2023

  • Colaborare excenta. F multumita de produs

    Anonim | 27.11.2021

  • Fara comentariu

    Anonim | 26.09.2023

  • Fara comentariu

    01.09.2023

  • Fara comentariu

    11.07.2023