Brățară unisex, realizată cu pietre semiprețioase, Onix negru si Hematit auriu.

De la 75 LEI

Brățară unisex realizată cu pietre semiprețioase de onix negru sfere de 3mm si hematit auriu.
Onix negru:
- in cultura chineză, onixul negru este important în Feng Shui, fiind o piatră a vitalității, ambiției și a perseverenței.
Este considerată o piatră norocoasă pentru că insuflă putere și calm. Amplifică tăria de caracter, auto-controlul și curajul de a-ți aduna forțele pentru a reuși în viață. Purtarea sa întărește intuiția și echilibrul, maturizarea spirituală. Este o piatră puternic protectoare împotriva răului și a energiilor negative, si mai ales un protector pentru relațiile armonioase.
Cuvintele care descriu cel mai bine onixul si trăsăturile sale energetice uimitoare sunt:
- Siguranța - Aceasta poate fi sub multe forme, onixul fiind un ajutor împotriva bolilor, atacurilor energetice, a blestemelor si a altor practici care pot avea un efect nociv asupra unei persoane
- Amplificare - Piatra de onix are capacitatea de a creste concentrarea, încrederea in sine si in forțele proprii, In iubire, in viată si tot ceea ce reprezintă prosperitate
- Claritate - Prezinta o capacitate de sporire a succesului in domeniile de interes, ajutând la luarea celor mai bune decizii din toate punctele de vedere
- Echilibru - Are un efect asupra stării emoționale si felul in care aceasta trebuie controlata pentru a reuși sa ieși la liman cu ușurința din diverse situații.
- Curățare - Capacitatea de curățare energetica a aurei pe care o are onixul asupra organismului uman, facilitează pătrunderea si acceptarea forțelor pozitive eliminând blocajele energetice si frustrările avute.
***
Hematit:
- se spune ca daca porti un hematit asupra ta, acesta te ajuta sa-ti imbunatatesti karma provenita din vietile anterioare.
Puterea hematitului este de a te face mult mai stabil spiritual, te ajuta sa-ti infrangi timidatea si iti creste stima de sine. Purtarea acestui cristal se spune ca iti mareste fluxul de putere si magnetism.
Este un mineral adesea folosit ca si cristal vindecator. Absoarbe energiile negative si le transforma intr-o vibratie pozitiva. Este cunoscut si ca fiind un foarte bun stimulent al memoriei.
Cand vine vorba despre relatiile cu alte persoane, fie ele familiale, sociale sau de dragoste, hematitul este un cristal care te fereste de energiile negative emanate de cei ce te inconjoara.
***
Nuanțele produselor vizualizate online, pot suferi mici modificări față de cele reale in funcție de setările monitorului dumneavoastră. Vă rog sa aveți in vedere că fotografiile macro, cele făcute de aproape pentru a capta toate detaliile, fac elementele să pară mai mari. Fiți atenți la descrierea dimensiunilor oricărui produs pentru a putea evalua corect dimensiunea reală.
Comanda minimă este de 50 lei (fără transport)
Produsele se expediază in ambalaj standard ce nu are rol de ambalaj cadou. Modul de ambalare este, in special, unul de protecție a bijuteriilor pe timpul transportului. Înainte de a comanda, vă rog să citiți cu atenție politica magazinului Giorgia Bijoux.
Dacă aveți întrebări nu ezitați să ma contactați. Mai multe modele găsiți aici: www.breslo.ro/GiorgiaBijoux
Vă mulțumesc!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Hematit auriu, Onix negru sfere 3mm, snur negru

Dimensiuni: Reglabilă

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI
Sameday easybox: 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Absolut minunat, este mult mai frumos in realitate

    Anonim | 16.07.2023

  • Superb! Finut, foarte atent lucrat!

    12.05.2023

  • Superb! Foarte elegant, finut, atent lucrat!

    12.05.2023

  • Il ador ! Finut, elegant.

    12.05.2023

  • Minunat! Foarte elegant, finut, lucrat cu migala!

    12.05.2023

Ti-ar putea placea