Bratara zodiei Scorpion, bratara cu snur, unisex, reglabila, cu pietrele semipretioase specifice zodiei Scorpion, bratara talisman, bratara benefica.

De la 75 LEI

Brățară delicata cu pietre semiprețioase de 4mm, specifice zodiei Scorpion, realizata cu: Hematit negru si argintiu, Ochi de tigru, Onix negru, Carneol, Granat. La cerere, se pot realiza bratari pentru orice zodie si se poate alege culoarea hematitului (auriu sau argintiu) dupa preferitele dvs.
Hematitul - Piatra care-ti vindeca trupul si sufletul. Energiile sale calde si cu frecventa inalta contribuie la echilibrarea sistemului nervos si la incarcarea centrilor energetici cu o putere proaspata.
Ochi de tigru - este talismanul celor nascuti in anul tigrului. Aduce noroc, energie, curaj, prosperitate, protectițe.
Onix piatra cu proprietăți miraculoase. Principala sa caracteristica este de a absorbi energia nociva si de a o transforma in energie pozitiva si aducatoare de prosperitate. Are puterea de a intari vitalitatea si forta fizica a celui care il detine, ajutand in acelasi timp la dezvoltarea si controlarea partii emotionale. Este foarte recomandat pentru a fi purtat in perioadele in care stresul, confuzia, durerea duc la suprasolicitare. De asemenea, are puterea de a vindeca rani provocate de diferite experiente avute in trecut.
Carneol - Pentru cei ce poartă această piatră permanent, carneolul are un rol puternic protector asupra oricăror energii negative, a rănilor, a atacurilor fizice și a accidentelor. Un carneol menține purtătorului o stare de sănătate bună. De asemenea se spune că le aduce noroc și bani, succes în afaceri, liniște, optimism, pace, dragoste, fericire interioară și mulțumire. Carneolul ajută la concentrare și echilibru emoțional, la îndeplinirea viselor, la înțelegerea perspectivelor, la păstrarea contactului cu realitatea.
Granat - este piatra sanatatii, fertilitatii, a energiei, a devotamentului, a claritatii si a pasiunii. Recomandat pentru meditatie si concentrare. Protejeaza sotiile, mamele, familia. Granatul este un cristal a carui energie sustine sentimentul de conexiune si ancorare la momentul prezent. Este ideal pentru a elimina energiile care nu permite corpului sa ajunga la starea naturala de vitalitate si voiosie.
***
Nuanțele produselor vizualizate online, pot suferi mici modificări față de cele reale in funcție de setările monitorului dumneavoastră. Vă rog sa aveți in vedere că fotografiile macro, cele făcute de aproape pentru a capta toate detaliile, fac elementele să pară mai mari. Fiți atenți la descrierea dimensiunilor oricărui produs pentru a putea evalua corect dimensiunea reală.
Comanda minimă este de 50 lei (fără transport)
Produsele se expediază in ambalaj standard ce nu are rol de ambalaj cadou. Modul de ambalare este, in special, unul de protecție a bijuteriilor pe timpul transportului. Înainte de a comanda, vă rog să citiți cu atenție politica magazinului Giorgia Bijoux.
Dacă aveți întrebări nu ezitați să ma contactați. Mai multe modele găsiți aici: www.breslo.ro/GiorgiaBijoux
Vă mulțumesc!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: pietre semiprețioase 4mm, snur bratari

Dimensiuni: Lățime 4mm, lungime la alegere.

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 17 LEI
Curier rapid: 20 LEI
Sameday easybox: 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar

Opiniile clientilor

  • Absolut minunat, este mult mai frumos in realitate

    Anonim | 16.07.2023

  • Superb! Finut, foarte atent lucrat!

    12.05.2023

  • Superb! Foarte elegant, finut, atent lucrat!

    12.05.2023

  • Il ador ! Finut, elegant.

    12.05.2023

  • Minunat! Foarte elegant, finut, lucrat cu migala!

    12.05.2023

Ti-ar putea placea