Bratari delicate cu spinel negru si granat, din pietre micro fatetate 2mm

De la 65 LEI

Bratari realizate cu pietre semipretioase naturale de Spinel negru si Granat, ambele pietre micro fatetate de 2mm si margelute otel inoxidabil. Sunt doua variante de sisteme de inchidere, una cu snur si cealalta cu inchizatoare si prelungire lantisor inox. Margelutele sunt insirate pe fir rezistent, special pentru bijuterii. Selectati din optiuni varianta de model care vi se pare cea mai comoda si practica. Pretul este pentru o singura bucata.
Comanda minimă este de 50 lei. Vă rog sa aveți in vedere că fotografiile macro, cele făcute de aproape pentru a capta toate detaliile, fac elementele să pară mai mari. Fiți atenți la descrierea dimensiunilor oricărui produs pentru a putea evalua corect dimensiunea reală.
Fiecare bijuterie este expediată într-un elegant săculeț organza, cadou.
Înainte de a comanda, vă rog să citiți cu atenție politica magazinului Giorgia Bijoux. Dacă aveți întrebări nu ezitați să ma contactați, vă voi răspunde cu drag. Mai multe modele găsiți aici: www.breslo.ro/GiorgiaBijoux
Vă mulțumesc!

Las aici cateva din proprietatile acestor pietre semipretioase si beneficiile lor asupra purtatorului:
SPINEL - Numele cristalului de spinel provine din latinescul ''spinella'', care inseamna ''spini'' si face referire la forma cristalelor. Dupa alte surse, denumirea deriva din cuvantul grecesc ''spinos'' care inseamna ''scanteie'' cu trimitere la stralucirea cristalelor de spinel.
Ajuta la detoxifiere si la energizarea corpului.
Cristalul de spinel este recomandat pentru tratarea infertilitatii, calmarea sistemului nervos, reducerea oboselii, recuperarea in urma unei boli, calmarea inflamatiilor, tratarea articulatiilor, muschilor si oaselor. Nu in ultimul rand vorbim despre un cristal care regleaza metabolismul si care sustine efortul de reducere a greutatii corporale.
Pentru intretinerea cristalului de spinel se recomanda curatarea o data pe luna prin plasarea sub jet de apa calduta. Ulterior trebuie incarcat pentru un timp scurt sub razele soarelui.
GRANAT- Piatra de granat simbolizeaza iubirea fizica si relatia de iubire dintre parteneri. Este un cristal incarcat cu o vibratie puternica si extrem de energizanta. Cristalul de granat contribuie la purificarea si reincarcarea tuturor chackrelor. Benefic in tratarea afectiunilor celulare, stimularea metabolismului, regenerarea corpului.
Din perspectiva zodiacului, piatra de granat se recomanda a fi folosita cu incredere de toate semnele zodiacului. Cu toate acestea trebuie subliniat faptul ca este un talisman norocos pentru zodiile Berbec, Leu si Capricorn. Se considera a fi un foarte bun protector in cazul familiei si in special pentru sotii si pentru mame.
Granatul rosu semnifica dragostea si este puternic conectat la energia chackrei inimii. Tocmai din acest punt de vedere este un cristal care ofera energie sentimentelor si sexualitatii.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: granat micro fatetat, inchizatoare inox, lantisor prelungire din inox, margelute otel inoxidabil, snur de calitate, spinel micro fatetat negru

Dimensiuni: Lățime 2mm, lungime la alegere.

Disponibilitate: la comanda (3 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 17 LEI
Curier rapid: 20 LEI
Sameday easybox: 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar

Opiniile clientilor

  • Absolut minunat, este mult mai frumos in realitate

    Anonim | 16.07.2023

  • Superb! Finut, foarte atent lucrat!

    12.05.2023

  • Superb! Foarte elegant, finut, atent lucrat!

    12.05.2023

  • Il ador ! Finut, elegant.

    12.05.2023

  • Minunat! Foarte elegant, finut, lucrat cu migala!

    12.05.2023

Ti-ar putea placea