Breloc handmade sau accesoriu pentru genti cu diferite margele din ametist

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Breloc sau accesoriu pentru genti,handmade cu margele de carneol si cabochoane montate pe baze din aliaj tibetan filigranate ,un breloc talisman,fin si delicat excelent pentru un cadou atat unei femei cat si unui barbat,breloc talisman.
Ametist - este recomandat zodiilor: Berbec, Varsator. Este considerata una dintre cele mai frumoase varietati de cuart, daca nu chiar cea mai frumoasa.Cunoscuta in China inca din antichitate este apreciata si in Europa incepand cu Evul Mediu cand devine simbolul dragostei. In acea perioada se credea ca il pazeste pe posesor de vraji iar cine bea vin din cupe de ametist nu se imbata. "Amethysts" inseamna in greaca veche "impotiva betiei" iar legenda despre ametist este legata de zeita Diana (zeita frumusetii) si zeul Dionisos (Bacchus, zeul vinului): Dionisos, suparat pe Diana vrea s-o pedepsesca pe aceasta si hotaraste ca prima persoana care-i va iesi in cale sa fie mancata de tigri. Diana o intalneste pe Amethist, o tanara fecioara foarte frumoasa si dorind sa o salveze o transforma intr-o piatra diafana, incolora. Dionisos, intre timp incepe sa regrete si intr-un acces de manie varsa bautura preferata, un vin purpuriu, peste stanca de cuart transparent. Vinul este absorbit de stanca, aceasta devenind purpurie. Dionisos s-a calmat iar ametistul a devenit piatra care potoleste patimile. Ametist este una dintre pietrele preferate de biserica catolica datorita culorii sale fiind numita si "piatra episcopala", inaltele fete bisericesti mai purtand si astazi pietre de ametist.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: accesorii metalice inox, baze din aliaj tibetan, cabochon ametist, margea ametist, sarma de cupru placata cu argi

Dimensiuni: 14 cm lungime

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Superbe!

    Anonim | 18.02.2024

  • Foarte drăguțe. Un mărțișor care poate fi utilizat și altfel după! Mulțumim mult!

    Anonim | 01.02.2024

  • Produsele sunt foarte frumoase si deosebite. Colaborare si comunicare excelente.

    Anonim | 13.01.2024

  • Minunata, imi plac si pietrele si charmul. Multumesc.

    Anonim | 13.01.2024

  • Din nou o combinatie fermecatoare de clasic si modern intr -o minunata bijuterie statement.

    Anonim | 13.01.2024