Bine ai venit in magazinul meu!
Bijuteria, obiect din metale și/sau alte materiale prețioase sau neprețioase, al cărui scop este de a înfrumuseța ființa care o poartă, a fost și este o formă de manifestare a personalității în toate civilizațiile.Sper ca ceea ce va voi oferii prin creatiile mele,sa poata spune ceva despre personalitatea pe care o veti afisa purtandu-le si sa va bucure clipele si viata in momentul in care acestea vor fi purtate.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 0 LEI
  Curier rapid: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Expediere: curier, cu taxele de livrare aferente acestui tip.

  *Pentru comenzi mai mari de 300 lei, taxa de livrare va fi suportata de mine.
  *Comanda minima este de 25lei
  Plata ce se va face prin transfer bancar,produsele vor fi trimise doar dupa confirmarea platii in cont.
 • Rambursari si Schimburi

  Veti putea returna sau schimba produsul cumparat in termen de 14 zile de la cumparare daca nu ati primit ce ati comandat sau produsul a fost deteriorat in timpul transportului.
  Pentru a evita neplacerile legate de nepotrivire si marimi, va rog, sa cititi cu atentie detaliile produsului inainte de a plasa comanda pentru acesta.

  Va rog sa ma contactati daca aveti vreo nelamurire sau intrebare.

  Atentie!
  In cazul in care ati primit produsul deteriorat si doriti restituirea banilor, acest lucru va fi posibil doar daca imi puteti demonstra printr-o fotografie facuta imediat dupa ce ati deschis coletul. Astfel, voi returna prin posta romana/prin curier contravaloarea comenzii, fara taxa initiala de expediere.
  Am rugamintea ca produsul/produsele sa imi fie returnat/e in aceiasi stare in care au ajuns la destinatie, nedeteriorate si fara semne de purtare.
  Taxele de tur/retur vor fi suportate de catre dumneavoastra.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Folosesc pietre naturale si accesorii care au calitatile declarate de catre furnizori, nu imi asum responsabilitati pentru garantarea autenticitatii acestora.
  Fotografiile nu sunt executate de catre profesionisti dar sper ca reflecta corect calitatile materialelor folosite si prin tehnica personala abordata produsul finit - bijuteria.
  Livrarea va avea loc in ziua urmatoare confirmarii platii in cont.
  In cazul in care aveti feedback negativ sau neutru, generat de neridicarea coletelor, imi rezerv dreptul de a va anula comanda.

  Va multumesc pentru atentie si intelegere!
 • Informatii Vanzator

  https://www.instagram.com/divine.charms13
  https://www.facebook.com/jolly.charms/
 • divinecharms a deschis magazinul Breslo pe 11.03.2016.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 25.05.2022