Cercei "Aroma Toamnei"

25 LEI

Cu o ispititoare combinație de artă manuală și inovație, cerceii "Aroma Toamnei" aduc la viață esența caldă și reconfortantă a pumpkin spice latte într-o formă uimitoare. Fiecare detaliu al acestor cercei este modelat cu pricepere și pasiune pentru a reda fidel imaginea unui pahar de cafea aromată, încununat de un dovleac delicat.

Lutul polimeric conferă acestor cercei o textură distinctivă și o notă de autenticitate, precum cea a argilei proaspăt modelate. Metalul hipoalergenic adaugă un finisaj rafinat, asigurând totodată confortul pentru purtătoare.

Paharul de cafea este decorat cu atenție, iar dovleacul aduce o notă de toamnă, evocând senzația caldă a Pumpkin Spice Latte, fiind completat de nuanțe teracotă și maro. Acești cercei sunt o explozie de arome vizuale și emoționale, aducând cu ei bucuria și confortul zilelor de toamnă, într-un mod inedit și personal.

Purtând cerceii "Aroma Toamnei", vei aduce cu tine atmosfera plăcută a serilor de toamnă, completată de aroma îmbietoare a cafelei și dulceața inconfundabilă a pumpkin spice.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: lut polimeric, metal hipoalergenic

Dimensiuni: -

Disponibilitate: la comanda (3 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
Revolut