Cercei "Marmura magica"

35 LEI

Înălțând eleganța la rangul de artă, cerceii "Marmura magica" sunt o poveste fascinantă sculptată într-o bijuterie uimitoare. Această pereche de cercei atrăgători cu aspect de murmura te transportă într-o lume fermecată, îmbinând rafinamentul și strălucirea într-un mod unic.

Fiecare cercel este modelat cu iscusință din lut polimeric translucid, conferindu-le o notă subtilă de transparență și delicatețe. Foița de aur, aplicată cu migală, adaugă o aură rafinată, reflectând lumina într-un dans magic. Vopseaua și argintul aurit completează designul, aducând profunzime și contrast.

Forma de monedă a cerceilor atârnă cu grație, creând un joc subtil de mișcare care captează atenția și adaugă un strop de mister. Acești cercei sunt mai mult decât accesorii, sunt bijuterii care povestesc despre dorințe ascunse și vise împlinite.

"Cerceii Marmura magica" sunt expresia subtilă a eleganței și a esteticii rafinate. Purtați-i pentru a aduce cu voi farmecul inconfundabil al murmurelor și pentru a ilustra povestea voastră unică și fermecătoare.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: argint aurit, foita de aur, lut polimeric translucid, vopsea pe baza de alcool

Dimensiuni: -

Disponibilitate: la comanda (3 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
Revolut