Cercei cristal tip swarovski - cercei hoop earrings

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


O pereche de cercei hoop earrings ,din margele de cristal tip swarovski,moderni si eleganti ,potriviti pentru orice fizionomie si usor de asortat

Povestea cerceilor
Găurirea urechilor reprezintă o modalitate de înfrumuseţare a corpului întâlnită din cele mai vechi timpuri, existând consemnări despre această practică chiar şi în Biblie.
Cele mai vechi dovezi arheologice despre purtarea cerceilor au fost descoperite în Persepolis, Persia (aceştia fiind purtaţi de soldaţi), dar şi în mormântul lui Tutankhamun din Egiptul Antic (cerceii erau purtaţi numai de copii). În India, copiilor li se făcea gaură în ureche, imediat după naştere în timpul unui ceremonial religios, numit Kharnavedha, iar practici similare se realizau în Nepal, Sri Lanka şi Laos.
În Europa, cerceii au devenit la modă, în 1590 în timpul Renaşterii Englezeşti, când doamnele de la curte purtau cercei sub formă unor inele sau toarte de aur, îmbogăţiţi cu pietre preţioase sau cu perle, dar şi printre marinarii care străbăteau marile şi oceanele. În cazul în care aceştia mureau din cauza unei furtuni, cercelul din ureche ar fi servit pentru plata unei înmormântări creştineşti. În Asia, Africa şi America de Sud, cerceii erau purtaţi de reprezentanţii triburilor, iar în Japonia aceştia au fost purtaţi atât de bărbaţi, cât şi de femei până în secolul al XIX-lea, când au fost interzişi de Guvern.
De-a lungul istoriei au fost înregistrate mai multe modele de cercei,dintre aceştia, se spune că hoop earrings sau cercei sub formă unor toarte rotunde avantajează orice fizionomie, rămânând actuali chiar şi după 8.000 de ani! În plus, sunt uşor de purtat, sunt accesibili şi mereu în tendinţe, fiind disponibili în game variate şi în diferite mărimi.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: margele tip swarovski, tortite si baza cercei otel au

Dimensiuni: diametru - 4.5cm
lungime - 6cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Superbe!

    Anonim | 18.02.2024

  • Foarte drăguțe. Un mărțișor care poate fi utilizat și altfel după! Mulțumim mult!

    Anonim | 01.02.2024

  • Produsele sunt foarte frumoase si deosebite. Colaborare si comunicare excelente.

    Anonim | 13.01.2024

  • Minunata, imi plac si pietrele si charmul. Multumesc.

    Anonim | 13.01.2024

  • Din nou o combinatie fermecatoare de clasic si modern intr -o minunata bijuterie statement.

    Anonim | 13.01.2024