Cercei din pietre semipretioase in cusca de sarma

De la 29 LEI40 LEI

Doua perechi de cercei din onix si piatra lunii in cusca de sarma din cupru placata cu aur.Doua perechi de cercei fini si delicati ce pot fi purtati in orice moment al zilei.

Despre bijuterii cu piatra lunii se spune ca este absolut ideal de purtat deoarece calmeaza spiritul si nervii. Piatra lunii este receptiva si atrage dragostea. Este folosita pentru a rezolva problemele cu persoana iubita si pentru a face relatia sa fie tot mai prospera. Se mai spune de ea ca este piatra noilor inceputuri. Datorita asocierii ei cu luna efectele pietrei se resimt mai intens in functie de fazele lunii. Legenda spune ca fost o piatra foarte populara in Imperiul Roman iar indienii o considerau a fi o piatra sacra, care aducea mult noroc. Aceasta piatra are multe puncte forte, este aducatoare de noroc, ajuta in intuitie, aduce inspiratiei celei care o piatra si ofera protectie.
Este o piatra a norocului si a emotiilor, piatra tipic feminina, a iubirii si sperantei, o piatra a dorintelor implinite. Piatra semipretioasa piatra lunii este o piatra sacra de aceea se recomanda sa porti o bijuterie oricat de mica ar fi ea in clipele importante din viata ta.

Onixul negru ne vindecă de singurătate, ajutându-ne să ne simțim iubiți și protejați.Este piatra carierei și a vieții, benefică celor care nu se pot concentra pentru a-și duce la îndeplinire țelurile propuse. O piatră care îl ajută pe cel care o poartă să facă față unei încercări, să învețe o lecție de viață, să îndeplinească o misiune cu o încredere și determinare mai mare.
O piatră excelentă pentru oricine se află sub presiune mentală sau emoțională, restabilind echilibrul în corp și armonia în minte. Se spune că onixul crește intuiția și fericirea, dezvoltă auto-controlul, stimulează capacitatea de a lua decizii, ajută asimilarea energiilor universului. Energiile vindecătoare ale onixului trebuie să se dezvolte în timp, în direct contact cu purtătorul. Cunoscut a ajuta în ameliorarea problemelor de piele, infecțiilor sau în vindecarea rănilor. Onixul negru protejează pe cel care îl poartă în călătorii, ferindu-l de atacuri sau dușmani.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: piatra lunii pietre brute, pietre de onix, sarma de cupru placata cu aur

Dimensiuni: 4,5 cm lungime oricare dintre perechi

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Superbe!

    Anonim | 18.02.2024

  • Foarte drăguțe. Un mărțișor care poate fi utilizat și altfel după! Mulțumim mult!

    Anonim | 01.02.2024

  • Produsele sunt foarte frumoase si deosebite. Colaborare si comunicare excelente.

    Anonim | 13.01.2024

  • Minunata, imi plac si pietrele si charmul. Multumesc.

    Anonim | 13.01.2024

  • Din nou o combinatie fermecatoare de clasic si modern intr -o minunata bijuterie statement.

    Anonim | 13.01.2024