cercei din sarma,cuburi din sticla negre si piatra lunii - alb si negru

25 LEI35 LEI

De-a lungul veacurilor, puterile mistice posedate de multe pietre pretioase au fost folosite in incercarea de a cuceri inima persoanei iubite. Din toate aceste pietre asociate cu iubirea si romantismul, putine au trecut cu bine testul timpului, asa cum a facut-o piatra lunii. Fiind piatra zeitei Diana, zeita romana a Lunii, piatra lunii simbolizeaza fertilitate, abundenta si feminitate. Timp de secole, piatra lunii a fost folosita drept amuleta pentru a atrage o noua dragoste, pentru a consolida o legatura existenta sau chiar pentru a uni si a impaca doi iubiti certati. In multe culturi estice, piatra lunii este extrem de apreciata, fiind considerata piatra noilor inceputuri. Deasemenea, se spune ca piatra lunii poseda o aura seductiva si senzuala,care isi manifesta puterea in special in perioada dintre luna noua si luna plina, piatra lunii devenind astfel o amuleta populara in randul celor care cauta sa se indragosteasca.
Bijuteriile cu piatra lunii sunt folosite pentru a consolida o relatie. Pastrand bijuterii cu piatra lunii in apropierea patului, poti adauga pasiune partii fizice a relatiei pe cand oferind cadou bijuterii cu piatra lunii consolidezi legatura dintre voi si duci relatia la un nivel superior de armonie. Pentru ca piatra lunii este incarcata de energie in timpul lunii pline, tot atunci este momentul potrivit pentru a fi oferita cadou. Se crede ca piatra lunii poate uni chiar si iubiti certati. Conform traditiei, daca tii bijuteria cu piatra lunii la inima apoi i-o oferi persoanei iubite cadou, poti restabili armonia in relatie.
Fie ca porti bijuterii cu piatra lunii pentru a-ti perfectiona relatia de cuplu, fie pentru a-ti gasi adevarata dragoste, iti propunem sa te bucuri de frumusetea fascinantaa pietrei, lasand magia acestei pietre sacre sa te invaluie.
Iti propun o pereche de cerceii cu piatra lunii,sper sa te incante si sa-ti fure privirea,cercei ce pot fi purtati in orice moment al zilei din sarma de cupru placata cu argint
(antialergica si tratata contra oxidarii) si margele din sticla neagra cehia alaturate unei margele fatetate de opalit(piatra lunii)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cuburi din sticla negre, margele din sticla neagra cehi, sarma de cupru placata cu argi, sfera piatra lunii opalit 3mm

Dimensiuni: 4cm lungime

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Superbe!

    Anonim | 18.02.2024

  • Foarte drăguțe. Un mărțișor care poate fi utilizat și altfel după! Mulțumim mult!

    Anonim | 01.02.2024

  • Produsele sunt foarte frumoase si deosebite. Colaborare si comunicare excelente.

    Anonim | 13.01.2024

  • Minunata, imi plac si pietrele si charmul. Multumesc.

    Anonim | 13.01.2024

  • Din nou o combinatie fermecatoare de clasic si modern intr -o minunata bijuterie statement.

    Anonim | 13.01.2024