Cercei din sarma,zale metalice rasucite si perle de cultura

27 LEI40 LEI

Cercei din sarma de cupru placata cu argint(antialergica si tratata contra oxidarii),zale metalice rasucite argintate si perle de cultura ,montate pe o baza de cercei cu tija din inox.O pereche de cercei fini si eleganti ce pot fi purtati in orice moment al zilei.

În spatele oricărui lucru, eveniment și obiect stă cel puțin o legendă sau un mit. La fel și în cazul perlelor. Există zeci de mituri și legende despre perle. În jurul lumii, în fiecare zonă, perlele au diferite legende.
Acum perlele simbolizează diferite lucruri, de la puritate și până la înțelepciune. În funcție de zona de unde provin și de culoarea lor, perlele capătă diferite simboluri.
Se consideră că perlele sunt bijuteriile celor bogați. Ele aduc putere și sănătate. Mulți consideră că perlele ne pot calma și ne pot echilibra balanța de karma. Mai jos vă vom prezenta câteva dintre cele mai interesante legende despre perle, din diferite zone ale lumii.
Persia:
O legendă din Persia spune că perlele au fost create atunci când un curcubeu a atins pământul după o furtună. Imperfecțiunile perlelor au rezultat de la fulgere și tunete.
Egiptul Antic:
Egiptenii apreciau perlele atât de mult încât erau îngropați cu ele. O legendă foarte cunoscută din zonă povestește cum Cleopatra a dizolvat o perlă într-un pahar cu vin sau oțet, și l-a băut pentru a-i arăta lui Marc Antonio că ea poate să consume toate bogățiile lumii dintr-o singură înghițitură.
Japonia Antică:
Japonezii credeau că perlele au fost făcute din lacrimile sirenelor, a nimfelor și a îngerilor.
Polinezia:
O veche legendă spune că Oro, zeul păcii și al fertilității a vizitat pământul și a adus o perlă neagră (tahitiană) prințesei Bora Bora. Acesta a fost un simbol al iubirii neîntrerupte dintre cei doi. Mulți oameni când cumpără perle negre consideră că reprezintă iubire eternă.
O altă legendă din acea zonă susține că luna strălucea puternic în ocean și atrăgea stridiile. Dacă stridiile veneau la suprafață, luna le dădea picături de rouă divină. În timp, acele picături se transformau într-o perlă neagră.
Mitologia Islamică:
În Coran se vorbește de perle ca fiind unul dintre cele mai mari bogății primite din Paradis. Pentru tradiția islamică, perlele sunt un simbol al perfecțiunii.
Religia creștină:
Creștinii au adoptat perla ca pe un simbol al purității. În această religie, perlele sunt asociate cu nunți și mirese, în special perlele albe. De asemenea, ele simbolizează și lacrimi, dar unele care aduc fertilitate și iubire.
Legendă celtică:
O legendă celtică spune că Adam și Eva au plâns la căderea din Paradis, și au făcut un lac de perle. Perlele albe s-au dezvoltat din lacrimile Evei iar cele negre din lacrimile lui Adam.
O explicație pentru deosebirea dintre culori este că femeile plâng mai mult și de aceea sunt mai multe perle albe și mai puține negre.
Perlele au fost recoltate de peste 6000 de ani. Până la apariția recentă a perlelor de cultură, aceste bijuterii erau atât de rare încât doar nobilii și oamenii extrem de bogați și le puteau permite.
Chiar dacă perlele sunt mai accesibile acum, ele continuă să simbolizeze abundența, fertilitatea și belșugul.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: perle de cultura negre, sarma de cupru placata cu argi, zale metalice argintate

Dimensiuni: 7 cm lungime

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Superbe!

    Anonim | 18.02.2024

  • Foarte drăguțe. Un mărțișor care poate fi utilizat și altfel după! Mulțumim mult!

    Anonim | 01.02.2024

  • Produsele sunt foarte frumoase si deosebite. Colaborare si comunicare excelente.

    Anonim | 13.01.2024

  • Minunata, imi plac si pietrele si charmul. Multumesc.

    Anonim | 13.01.2024

  • Din nou o combinatie fermecatoare de clasic si modern intr -o minunata bijuterie statement.

    Anonim | 13.01.2024