CIUPERCI MEDICINALE EXTRACT : antitumoral forte, antioxidant, detoxifiant general, antibacterian

53,90 LEI55 LEI

Produsul nostru contine: shiitake, maitake, chaga, ganoderma, agaricus blazei murill,

 SHIITAKE
Compozitie : proteine, zinc și polizaharide, vitamina D ( cea mai buna sursa dupa somn ) ,elemente care sunt recunoscute pentru activitatea lor stimulantă asupra sistemului imunitar, cuprul, seleniu, potasiu, provitamina B5, vitaminele B9, B12
ACTIUNE : anticancerigen, imunomodulator, antiviral, detoxifiant, antibacterian
UTILIZARI : ajută la scăderea nivelului de colesterol, la prevenirea atacurilor cardio-vasculare și la combaterea răcelii și gripei și alte atacuri virale, stimulând sistemul imunitar, anticancerigen datorita polizaharidului lentinan , normalizeaza valorile tensiunii arteriale ale glicemiei, ale colesterolului, ajută ficatul și pancreasul să își îndeplinească cu succes funcțiile, detoxifică organismul, îmbunătățește circulația sangvină, menține densitatea osoasă și reduce simptomele alergenice, ajuta la stabilizarea colagenului, ajuta la conversia hormonilor tiroidieni in forma lor activa, adjuvant la transmiterea fluxului nervos, au un rol capital in procesul metabolismului in repararea tesuturilor, in productia de hormpni si globule rosii, adjuvant in metabolismul proteinelor si neurotransmitatorilor,

 MAITAKE
Denumita si ciuperca dansatoare in limba japoneza , pentru ca in antichitate cel care o gasea dansa de bucurie , valoarea ei era echivalentul greutatii in argint.
Origine si substante bioactive :
Studiata intens in ultimul deceniu, s-a descoperit ca are in compozitia ei o concentratie foarte mare de ergosterina ( cu rol important in prevenirea tumorilor si protejarea celulelor organismului) o forma a vitaminei D, vitamine din grupul B-urilor, acid folic, zinc, fier, potasiu si magneziu, beta glucani specifici care au efecte de modulare imuna si sunt anticancerigene si antidiabetice. Se stie ca glucan D din compozitia ciupercilor maitake au rol de a intensifica activitatea celulelor macrofage, celule care fac parte din sistemul imunitar si care inglobeaza particule mari, chiar celule intregi, ducand la cresterea imunitatii organismului Prin urmare acest glucan provoaca o activare a imunitatii organismului.
Studiile recente au demonstrat ca gluco proteina intensifica toleranta la glucoza, iar efectul de scaderea a glicemiei iar glucan alfa actioneaza direct asupra receptorilor de insulia ai celulelor, normalizand sensibilitatea la aceasta.
Polizaharida peptidica specifica maitake opreste efficient proliferarea celulelor maligne, modificand structural organelor.
Studiile clinice efectuate privind eficienta tratamentelor anticancer cu ciuperca Maitake sunt incurajatoare. Un studiu efectuat pe 3998 de pacienti intre 25 si 65 de ani, suferind de cancer in diferite stadii a demonstrat o retragere semnificativa a tumorilor si anume cu 93% in cazul cancerului de san, cu 97% in cazul cancerului pulmonar, cu 87% in cazul cancerului la ficat.

Raspunsul dat de profesorul Dr. Hiroaki Namba de la Universitatea Kobe, Japonia, referitor la efectele terapeutice ale ciupercii acesta a raspuns Maitake nu doar actioneaza preventiv in ceea ce priveste cancerul, ci si vindeca aceasta boala, precum si altele cum sunt SIDA si hepatitele. Ciuperca intareste sistemul imunitar si are datorita acestui fapt si capacitatea de a elimina efectele secundare aparute in timpul chimioterapiei. Are efecte fantastice si in cazul tensiunii si diabetului.

ACTIUNE : osteoporoza, ateroscleroza, infectii, infarct miocardic, boli de inima, reglarea ritmului cardiac, intestin iritat, diminuarea depozitelor de grasimi din tesuturi, prin aceasta putand ajuta persoanele supraponderale sa scada in greutate.
 AGARICUS BALZEI MURILL
Dr Shibata si Dr Kagawa au descoperit ca aceasta minunata ciuperca este foarte bogata in polizaharide, ceea ce ajuta la intarirea sistemului imunitar al organismului, contine doua tipuri de glucani (substante active) sunt mai mari decat in oricare alta ciuperca medicinal-
COMPOZITIE CHIMICA:polizaharide, glucani, beta glucani, contine concentratii mari de vitamine, in special B6 si B12., acid linoleic si alte substante valoroase.
ACTIUNI :
un efect clar asupra stoparii si regresiei tumorilor. Polizaharidele continute in aceasta ciuperca activeaza productia de interferon si interleukine, determinand distrugerea sau impiedicarea proliferarii celulelor canceroase, inducand impiedicarea virusilor de a patrunde in tesuturi,
efecte pozitive in urmatoarele tipuri de cancer: de colon, ovarian, de san, de plaman, hepatic, se poate recomandata persoanelor cu risc sporit de imbolnavire, are si un puternic efect antimetastatic, deci poate fi folosita ca metoda de tratament in stadiile finale ale bolii.
regenerare foarte rapida a sangelui, sange care in timpul chimioterapiei este extrem de afectat, effect de protejarea a splinei intalnita in cazul leucemiei sau limfomului este si ea influentata pozitiv, iar toate efectele adverse ale chimioterapiei: caderea parului, slabiciune, pierderea in greutate, sunt si ele drastic reduse
studiile au scos in evidenta ca ciuperca prin mecanismele complexe de actiune ale substantelor active continute are efect pozitiv atat in tratarea cat si in prevenirea alergiilor, fara a provoca somnolenta ca medicamentele alopate
Desi cercetarile privind efectele antivirale ale ciupercii sunt la inceput, exista indicii promitatoare in tratamentul hepatitei B si C, ea poate preveni septicemia bacteriana care este frecvent intalnita in timpul interventiilor chirurgicale gastroenterologice


CHAGA
Compozitie chimica : minerale (potasiu, magneziu, calciu, fier, mangan, zinc, sodiu, aluminiu, siliciu), fibre, acizi organici mai ales acid oxalic, compuşi steroizi, polizaharide, celuloză, lignină, fenoli şi acizi triterpenici.
ACTIUNE : tudiilor făcute de cercetători că ajută la vindecarea bolilor maligne, pulmonare, cardiovasculare, în tratamentul infecţiilor virale şi afecţiunilor gastrointestinale (colita, ulcer gastric, gastrită cu aciditate scazută, dischinezie biliară şi intestinală, ulcer duodenal , în reglarea metabolismului, consolidarea sistemului imunitar, prevenirea bolilor de inimă, reglarea sistemului respirator, tratarea bolilor de ficat şi splină, este o sursă de melanină şi asigură frumuseţea unghiilor, a părului şi a pielii.

REISHI GANODERMA
COMPOZITIE CHIMICA peste 200 de microelemente active, cele mai importante fiind polizaharidele, acizii ganoderici, germaniul organic, adenozina, aminoacizii ÅŸi proteinele.

ACTIUNE :
Reishi îmbunătăţeşte în mod semnificativ funcţionarea sistemului imunitar, având proprietăţi antialergice, antiinflamatoare, antivirale, energizante, antibacteriene şi antioxidante. De asemenea, este un excelent remediu antistres.
UTILIZARI :
Datorita polizaharidelor solubile în apă, terpenoizi, proteine şi aminoaciz au efecte antitumorale, de reglare a imunităţii şi de scădere a tensiunii arteriale, acizii ganoderici inhiba eliberarea de histamină şi îmbunătăţesc funcţiile ficatului, contribuind la alinarea alergiilor. Aceşti compuşi sporesc înmulţirea celulelor macrofage şi celulelor T, se poate folosi si la tratarea bolilor sistemului imunitar, inclusiv SIDA şi cancer. Guvernul japonez recunoaşte Reishi ca tratament oficial pentru cancer,acizii ganoderici scad nivelul trigliceridelor, îndepărtează colesterolul în exces din sânge, oferind protecţie împotriva bolilor cardiovasculare. Are proprietati antioxidante puternice !

prezentare : flacon 100 ml
dozaj : preventiv 10 pic de 3 ori pe zi inaintea meselor principale cu o jumatate de ora
tratament 25 pic de 3 ori pe zi inaintea meselor principale cu o jumatate de ora
reteta si productie proprie
consumul de suplimente alimentare nu pot inlocui o alimentatie completa in legume si vegetale


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: produs natural

Dimensiuni: 100ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 16 LEI
CURIER RAPID ROMANIA: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024