HELPBRAIN- EXTRACTUL DE SUNATOARE/ BRUSTURE( detoxifiant general de exceptie)/ CRUSIN AMERICAN/ TURITA

De la 26 LEI28 LEI

1.HELPBRAIN - EXTRACTUL DE SUNATOARE
Cunoscuta din antichitate, sunatoarea este planta cu cea mai mare eficacitate in biochimia creierului. Cercetatorii din domeniu au demonstrat ca bolile depresive sunt datorate in mare parte de lipsa unei alimentatii potrivite, adica lipsa unor microelemente, minerale si oligoelemente.
Traim intr-o lume plina de chimicale, tehnologia moderna a inlocuit mincare sanatosa cu cea sintetica, frumosa ambalata , respiram un aer nu tocmai sanatos , suntem nervosi mai tot timpul ! Ne-am obisnuit sa mancam cu ochi cum s-ar zice , ne intereseaza mai mult eticheta si nu continutul, o greseala scumpa pe care o platim cu varf si indesat!
ASTA ar trebui sa ne puna pe ganduri, iar intoarcerea la natura este singura noastra cale de a le rezolva!
UTILIZARI :
imbunatateste circulatia in capilare: un capilar este un vas extrem de mic, localizat in tesuturile corpurilor, care transporta sangele de la artere la vene si sunt foarte numeroase in tesuturile si organele care sunt active din punct de vedere metabolic, alina problemele gastrointestinale, precum indigestia si refluxul acid,creste circulatia catre inima,ofera un somn odihnitor si alina insomnia.
50 ml/ CONTINE SUNATOARE, ALCOOL, GLICERINA, APA DISTILATA

2.ELIXIRUL DE TOAMNA , DETOXIFIANT GENERAL --EXTRACT DE BRUSTURE
DENUMIRE STIINTIFICA : ARCTIUM LAPPA
ACTIUNE FITOTERAPEUTICA : ANTIINFLAMATOR, ANTISCORBUTIC, ASTRIGENT, CALMANT, DEPURATIV, LAXATIV, SEDATIV, TONIC STOMACAL.
Planta cu totul extraordinara, brusturele are proprietati detoxifiante de exceptie, care il recomanda in incredibil de multe afectiuni, fiind foarte valoroasa, intr-un domeniu cu care, din pacate, noi, romanii, suntem prea putin obisnuiti: MEDICINA PREVENTIVA.

Vreme de secole, in Europa, radacina de Brusture a fost considerata drept cel mai important remediu pentru curatarea sangelui. Iar cercetarile recente confirma acest lucru: Brusturele neutralizeaza radicalii liberi din sange, ajuta la eliminarea mult mai rapida a ureei si a altor substante reziduale din organism, scade nivelul colesterolului si trigliceridelor din sange.

Insa actiunea detoxifianta a acestei radacini-minune se datoreaza proprietatii sale deosebite de curatare eficienta a colonului, spala rinichii prin efectul sau diuretic puternic, ajuta la eliminarea surplusului de apa din corp prin transpiratie si urina. Iata de ce nu este de mirare ca Brusturele este considerat un adevarat elixir de toamna ce are pe drept cuvant renumele de antidot pentru toate bolile. Dupa cum se stie, detoxifierea este primul si cel mai important demers pentru blocarea bolilor, de la aparent banalele infectii si pana la afectiunile endocrine sau tumorale.
Cercetarile recente au aratat principiile active ale Brusturelui, folosindu-l pentru micsorarea efectelor radiatiilor. Ca atare, persoanelor expuse la radiatii de diferite feluri le este recomandata pulberea de Brusture, din care se administreaza cate 10 grame zilnic, in cure de minimum 30 de zile.
50 ml

3. EXTRACTUL DE TURITA
DENUMIRE STIINTIFICA : GALIUM APARINE
Una din plantele medicinale cu efecte extraordinare asupra sistemului limfatic, disloca si dizolva congestionarile limfatice.
Se poate utiliza in cazul furunculelor, abceselor, ganglionii umflati.
Un excelent purificator sanguin,iar datorita propietatilor diureticedeosebite ajuta la dizolvarea sedimentelor formate prin precipitare la nivelul rinichiilor.
O calitate deosebita a plantei este curatarea dermei, folosindu-se pentru tratarea eczemelor, dermatitei si a psoriazisului.
Contribuie la eliminarea secretiilor congestive respiratorii - sinusuri,gat.
Utilizata in tratarea tuturor formelor de ocluzii ale tractului urinar.
Poate fi folosita si pentru tratarea lumbago-ului.
actiune: antiinflamator, antipiretic, laxativ, antitumoral, astrigent, purificator sanguin, hepatic.
50 ml/ CONTINE TURITA , ALCOOL, GLICERINA, APA DISTILATA

4. EXTRACT DE CRUSIN AMERICAN
DENUMIRE STIINTIFICA : RHAMNUS PURSIHANA
ACTIUNE :
- ANTITERMIC, ANTIDIABETIC, HEPATIC, LAXATIV, TONIC STOMACAL, recomandat in tratarea calulozei si hemoroizilor.
Scoarța de crușin este binecunoscuta pentru efectele sale laxativ-purgative, dar din păcate însă această plantă este prea puțin cunoscută în toată complexitatea efectelor sale, deși există numeroase studii care atestă proprietățile complexe antiinflamatoare, antivirale, antibacteriene și chiar antitumorale. La nivel intestinal, pe lângă efectul de stimulare a peristaltismului crușinul produce și alte două efecte foarte importante în cura de detoxifiere: inhibă absorbția apei și electroliților (ioni de Na și Cl) în celulele epiteliale ale colonului avînd un efect antiabsorbant și simultan determină un efect de stimulare a secreției de apă și electroliți în lumenul colonului.
50 ml/ CONTINE CRUSIN, ALCOOL, GLICERINA, APA DISTIALATA

produsul se face la comanda
pret unic pentru toate extractele
COMANDA MINIMA 40 LEI, toate comenzile mai mici se vor anula automat !


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: produs natural

Dimensiuni: 50 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 16 LEI
CURIER RAPID ROMANIA: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024