Coffee Body Butter-unt de corp antrivergeturi,antiaging,emolient,reparator,cu cafea-BuleScent

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Coffee body Butter este un unt de corp absolut delicios,cu efect relipidant,hranitor,antivergeturi,foarte emolient,mentine pielea tanara,ferma,catifelata.Reface bariera naturala de aparare a pielii fiind foarte potrivit petru ingrijirea pielii in sezonul rece.Foarte bogat si extrem de emolient,este ideal de folosit preventiv pentru vergeturi sau curativ pentru atenuarea vergeturilor formate.

Contine:Unt de cafea,extract concentrat de cafea,unt de mango,unt de shea ,ulei din germeni de grau,ulei de macadamia,extract uleios(in ulei de migdale dulci) de centella asiatica,vitamina E,ulei esential de grapefruit,si eucalipt dyves.Toate unturile si uleiurile din compozitie sunt virgine.

*Untul de cafea este un este un unt moale, plăcut și ușor de întins pe piele, are o aromă puternică de cafea, este bogat în antioxidanți ,fitosteroli si acizi grasi esentiali,substanțe benefice pentru un veritabi tratament anti-aging pentru piele. Este cunoscut ca stimulator al sintezei de colagen și elastină, ajută la repararea pielii și contribuie la buna funcționare a barierei naturale de protecție a pielii. Este emolient, înmoaie și catifelează pielea, menține hidratarea pielii,combate eficient formarea vergeturilor.

*Untul de mango este un adevar deliciu pentru piele este bogat în polifenoli ce ajută la restructurarea pielii și producția de colagen, și în fitosteroli ce întăresc bariera naturală a pielii, este benefic pentru pielea devitalizată, uscată sau alipică, este nutritiv, emolient, fortifiant și regenerator pentru toate tipurile de piele.Este bogat in antioxidanti(quercetin, mangiferin, acid cafeic),este regenerator al stratului lipidic al pielii,nutritiv,catifelant,dedurizant,ideal pentru pielea foarte uscata,aspra,solzoasa.

*Untul de shea este bogat in vitamina A si E, si protejeaza pielea de factorii externi,soare,vant,temperaturi extreme,etc., elimina iritatiile superficiale,este un excelent adjuvant in tratarea pielii uscate, a dermatitelor, dermatozelor, eczemelor, eritemelor si arsurilor solare superficiale ,are factor natural UV.

*Centella Asiatica, cunoscuta si sub denumirea de Gotu Cola, este o planta originara din Asia de Sud-Est care a fost folosita intens in medicina ayurvedica si in cea traditionala chineza pentru tratarea ranilor de orice fel, in special a celor greu vindecabile, pentru diminuarea cicatricilor existente, sau pentru ingrijirea pielii afectate de eczeme.
Centella Asiatica contine triterpene pentaciclice, cunoscute sub denumire de centelozide, si anume: asiaticozide, madecasozide, acid asiatic, acid madecassic, saponine si ulei esential. Este un ingredient eficient pentru ingrijirea ranilor, de la cele minore, la cele hipertrofice, in psoriazis sau in alte afectiuni cutanate. Mecanismul de actiune determinat consta in promovarea proliferarii celulelor fibroblaste, cresterea sintezei de colagen si a sintezei de fibronectina intracelulara, acest lucru ducand la formarea unui tesut nou mai ferm in cazul cicatricilor, si, totodata, inhiba aparitia cicatricelor hipertrofice sau cheloide. Cu alte cuvinte, Centella Asiatica promoveaza refacerea tesuturilor cutanate intr-un mod corect, cat mai apropiat de structura initiala.
Aceasta proprietate importanta este utila si in cazul vergeturilor, care sunt tot cicatrici rezultate in urma degradarii fibrelor de colagen ca urmare a intinderii tesutului cutanat.
Pe langa rolul important pe care il poate juca in cicatrizarea tesuturilor, Centella Asiatica are si proprietati antiaging, stimuland sinteza colagenului, a hidroxiprolinei, a acidului hialuronic si a factorilor celulari de crestere, constituenti naturali ai pielii dar a caror sinteza se diminueaza cu varsta. Prin acest mecanism extractul de Centella Asiatica contribuie la mentinerea starii de sanatate a pielii.
In concluzie,extractul de centella asiatica, este cicatrizant si reparator tesuturilor ranite,contribuie la vindecarea tesuturilor intr-o forma cat mai apropiata de structura originala a pielii,stimuleaza sinteza fibrelor de colagen, facand pielea sa devina mai ferma,contribuie la diminuarea cicatricelor de orice fel, inclusiv a vergeturilor,este antirid si antiaging, prin stimularea metabolismului cutanat,este antiinflamator; diminueaza simptomele asociate insuficientei venoase cronice: picioare umflate, edeme.

*Uleiul din germeni de grau este un ulei foarte bogat în substanțe nutritive și protectoare, conține o cantitate mare de vitamina E,acizi grasi esentiali, carotenoide, fitosteroli și polifenoli care au acțiune antiradicalară, antioxidantă și regeneratoare de excepție.
este antioxidant și antiradicalar,anti-aging, combate semnele îmbătrânirii,sporește fermitatea, tonusul și elasticitatea pielii,regenerator și reparator al pielii afectate de diverși factori interni sau externi,emolient, bogat în substanțe nutritive, catifelează pielea,reduce pierderile de apă transepidermale,reduce mâncărimile, roșeața și uscăciunea pielii.
*Vitamina E este folosita nu numai ca antioxidant pentru conservarea produsului ci si datorita proprietatilor ei hidratante si anti-imbatranire.

*Uleiurile esentiale de grapefruit si eucalipt dyves au un usor efect anticeluitic,sunt drenante,lipolitice,liporeducatoare.

Aplicati dupa baie pe pielea umeda cu un masaj usor pana intra in piele.
Are un termen de valabilitate de aproximativ 1 an ,pastrat in loc racoros,ferit de lumina si umezeala,in ambalajul original inchis etans.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: naturale

Dimensiuni: 130 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI
Ridicare de la sediu(Iasi): 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024