Colier asimetric realizat cu pietre semiprețioase de aventurin, tanzanit, smarald, hematit auriu si cristale negre.

De la 89 LEI

Colier asimetric realizat cu pietre semiprețioase de aventurin, tanzanit, smarald, hematit auriu si cristale negre. Toate elementele metalice sunt din otel inoxidabil placat aur 18K. Forma pietrelor fiind neregulata vor exista mici diferențe față de fotografia expusă.
*** Tanzanitul face parte din gama celor mai frumoase pietre semiprețioase albastre. Vibrațiile acestui cristal are o serie de beneficii asupra corpului uman, cristalul fiind o piatră prețioasă cu rol protector. Energia lui acționează mai lent și de aceea trebuie purtat pe termen lung.
Elimină energiile negative precum stresul și anxietatea, reducând și unele simptome ale depresiei. Pentru că are o energie calmantă, cristalul de tanzanit este util în ameliorarea stresului psihologic și a tensiunii nervoase.
Se mai spune că această piatră are și proprietatea de vindecare Karmică, conectând energia minții cu energia inimii, oferind un sentiment de fericire simplă și pură sau de compasiune.
Este considerat un talisman norocos pentru cei care simt nevoia să facă o schimbare în carieră.
Cristalul de tanzanit are proprietăți benefice pentru minte, corp și suflet.
*** Smaraldul face parte din categoria berilelor, fiind una dintre cele mai prețioase minerale, alături de diamant, safir și rubin. Este cunoscut drept piatră a dragostei, a succesului si a fericirii in relații.
Dezvoltă abilitățile de comunicare și socializare.
Aduce o mai bună înțelegere reciprocă.
Bun pentru meditație și concentrare, oferă suport pentru sănătatea mintală.
Este un bun scut împotriva energiilor negative.
Este considerat un talisman norocos pentru călătorii.
Inspiră.
Activează procesul de auto-vindecare al organismului.
Restabilește echilibrul fizic, emoțional și mental.
Amplifică sinceritatea, armonia și echilibrul interior.
Are rol detoxifiant.
*** Aventurinul este piatra prosperității, piatra ce promovează compasiunea, încurajează perseverența și ameliorează nevrozele severe. În plus, se spune despre această piatră că sporește creativitatea, calmează furia și echilibrează energia masculină-feminină.
*** Hematitul - Piatra care-ti vindeca trupul si sufletul. Purtarea bijuteriilor cu hematit direct pe piele te ajuta sa profiti la maximum de vibratiile pozitive ale acestei pietre. Pentru mai multa protectie, il poti combina cu agata, ametist, lapis lazuli si obsidian.
Tine cont, insa, ca hematitul absoarbe energia negativa. De aceea, trebuie sa-l cureti foarte bine inainte de a-l purta. Spala-l bine cu apa si apoi aseaza-l pe un prosop moale, pentru a se usca. Pentru a se incarca de energie pozitiva, este bine sa lasi piatra cateva minute in lumina directa a soarelui sau chiar pe pamant.
In concluzie, datorita proprietatilor sale vindecatoare, atat asupra fizicului, cat si psihicului tau, hematitul este o piatra care te ajuta sa fii mai echilibrat, sa ai mai multa incredere in tine si putere de a depasi momentele critice din viata ta. Poarta cu tine mereu o bijuterie cu hematit, pentru a te bucura de toate beneficiile sale.
***
Nuanțele produselor vizualizate online, pot suferi mici modificări față de cele reale in funcție de setările monitorului dumneavoastră.
Produsele se expediază in ambalaj standard ce nu are rol de ambalaj cadou. Modul de ambalare este, in special, unul de protecție a bijuteriilor pe timpul transportului. Înainte de a comanda, vă rog să citiți cu atenție politica magazinului Giorgia Bijoux.
Dacă aveți întrebări nu ezitați să ma contactați. Mai multe modele găsiți aici: www.breslo.ro/GiorgiaBijoux
Vă mulțumesc!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Aventurin natural 6mm, Chips Smarald, Chips Tanzanit, Hematit rondele placat aur18k, Pietre semiprețioase, cristale negre, inchizatoare otel inox placat, lant extensie otel inox placat

Dimensiuni: La alegere

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 17 LEI
Curier rapid: 20 LEI
Sameday easybox: 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar

Opiniile clientilor

  • Absolut minunat, este mult mai frumos in realitate

    Anonim | 16.07.2023

  • Superb! Finut, foarte atent lucrat!

    12.05.2023

  • Superb! Foarte elegant, finut, atent lucrat!

    12.05.2023

  • Il ador ! Finut, elegant.

    12.05.2023

  • Minunat! Foarte elegant, finut, lucrat cu migala!

    12.05.2023