Colier cu agate colorate/7 chakre

65 LEI85 LEI

Colier cu sfere de agat colorate,colier 7 chakre si lantisor din elemente din alama aurite,sfere din inox cu striatii placate cu aur si sarma de cupru placata cu aur.Un colier fin si delicat ce poate fi purtat in orice moment al zilei.
Clarvăzătorii spun că chakrele au forma unor mandale sau a unor flori, fiecare diferit colorată, în funcție de energia pe care o dezvoltă.
Energia subtilă care circulă prin corp face ca fiecare chakra să pulseze cu o anumită intensitate. Cele 7 chakre majore, aflate pe linia mediană a corpului sunt cele care dezvoltă inteligența și spiritualitatea, emoțiile și trăirile superioare precum iubirea, generozitatea și afecțiunea. Energia chakrelor poate fi pozitivă, dar și negativă. Nu există chakre bune sau rele. Ele îmbină diverse energii, acumulând energia astrală și telurică, alături de energia transmisă chiar de spiritul și conștiința noastră.
Agata este o piatră semipreţioasă care a dobândit de-a lungul timpului numeroase valori simbolice, dar şi terapeutice, fapt pentru care în prezent este folosită pentru confecţionarea bijuteriilor şi medalioanelor pe întreg globul. Simbolismul din spatele agatei îi oferă acestei pietre un loc între talismanele care oferă echilibru şi putere celor care o poartă. Varietatea de culori şi modele, obţinute prin combinarea armonioasă a elementelor sale,oferă agatei valenţe terapeutice şi simbolice care au rolul de a-i proteja pe cei care poartă aceste bijuterii drept amulete vindecătoare.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: elemente din alama aurite, inchizatoare metalica aurita, sarma de cupru placata cu aur, sfere de agat colorate, sfere din inox cu striatii pla

Dimensiuni: 45 cm lungime

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Superbe!

    Anonim | 18.02.2024

  • Foarte drăguțe. Un mărțișor care poate fi utilizat și altfel după! Mulțumim mult!

    Anonim | 01.02.2024

  • Produsele sunt foarte frumoase si deosebite. Colaborare si comunicare excelente.

    Anonim | 13.01.2024

  • Minunata, imi plac si pietrele si charmul. Multumesc.

    Anonim | 13.01.2024

  • Din nou o combinatie fermecatoare de clasic si modern intr -o minunata bijuterie statement.

    Anonim | 13.01.2024