Colier din sarma,margele toho si aventurin/colier talisman/colier boho-chic - green of luck

99 LEI140 LEI

Pierdem ore intregi, adunate devin chiar cateva zile bune, in care ne documentam iar si iar, despre ce se mai poarta, despre ce mai este la moda, si desenam cu dorinta zambete pe chip, la rubricile din reviste, care ne indeamna cu generozitatea titlului '' Ce nu trebuie sa iti lipseasca" sa facem alte si alte achizitii, ce promit un look desavarsit, o alta iesire din rutina ce-o imprima in viata fiecaruia neobositul cotidian. Si uite asa, la fiecare " inventar" descoperim ca am fost constiincioase, si nu am trecut cu vederea peste efortul celor care au dat sfaturi despre ceea ce trebuie neaparat sa avem. Un lucru bun pana la urma, pentru ca achizitiile facute de-a lungul timpului au salvat de multe ori situatiile in care nu stiam ce anume sa purtam, momentele in care a trebuit sa luam o hotarare buna si rapida. Sunt insa si cateva trucuri la care apelam de cele mai multe ori, pentru a nu rascoli un dulap cu haine, ci doar o cutie cu bijuterii. Da, despre bijuterii este vorba! Despre accesoriile care ne ajuta aproape mereu sa salvam o tinuta, obtinand un efect de versatilitate. Un accesoriu mereu la moda, si un adevarat rasfat pentru sezonul in care tocmai ne aflam, este colierul.Iti propun astazi un colier din sarma de cupru in culoarea anului,culoarea verde combinata cu argintiu si in care am inserat o piatra de aventurin,un colier elegant ce poate fi purtat in orice moment al zile.Un colierul tip printesa (colierul de 45cm),potrivit pentru decolteuri mari sau mici, generoase sau mai putin generoase, fiind o alegere care armonizeaza orice tip de corp.
Aventurinul
Aventurinul verde aduce cu el energia lemnului, asociată traditional cu familia, strămoșii și comunitatea, ceea ce va aduce o scurgere lină și fructuoasă a eforturilor celor dedicati consolidării familiei sau infloririi .Zodiile avantajate de aventurin sunt Berbecul, Taurul, Gemenii, Racul, Leul, Fecioara, Balanta și Săgetatorul, cu un accent special pe Berbec și Leu; folosit ca talisman, aventurinul este piatra Racului. Guvernat de planeta Mercur, aventurinul împrumută din energia și influențele acesteia aducând purtatorului sustinere si reușita in domeniile vizate de aceasta planeta: bani, afaceri, prosperitate, afirmare intelectuală, bună relaționare și comunicare, fiind o alegere ideală pentru oameni de afaceri, comercianti, consilieri. Nu degeaba este aventurinul văzut ca o piatră a norocului, a profitului, a prosperitații, ce sprijină demersurile făcute pentru a avea siguranța financiară la batrânețe.
În același timp însă, aventurinul este un aducător de echilibru sufletesc, de calm interior și exterior, de armonie, liniște, împăcare, răbdare, bună înțelegere și colaborare.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: funda de matase gri argintiu, margele toho gri argintiu, piatra de aventurin, sarma de cupru placata cu argi, sarma de cupru vopsita verde

Dimensiuni: masura universala ,se leaga cu o funda ce da lungimea dorita de dumneavoastra

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Superbe!

    Anonim | 18.02.2024

  • Foarte drăguțe. Un mărțișor care poate fi utilizat și altfel după! Mulțumim mult!

    Anonim | 01.02.2024

  • Produsele sunt foarte frumoase si deosebite. Colaborare si comunicare excelente.

    Anonim | 13.01.2024

  • Minunata, imi plac si pietrele si charmul. Multumesc.

    Anonim | 13.01.2024

  • Din nou o combinatie fermecatoare de clasic si modern intr -o minunata bijuterie statement.

    Anonim | 13.01.2024