Colier halloween/colier schelet

30 LEI40 LEI

Principalele activităţi ale Halloween-ului sunt deghizarea, decorarea caselor, sculptarea dovlecilor, coptul merelor şi plăcintelor, ca să numim doar câteva. Iar cand vine vorba de costume, imaginaţia trebuie antrenata la maximum.
Pentru cei care tratează acest subiect cu seriozitate și vor să pună un accent deosebit chiar și pe micile detalii, iată bijuteriile statement, toate hand-made, ce vor ieşi cu siguranţă în evidenţă în orice costumaţie pe care o vei alege.
Improvizează-ți un costum de Halloween și accesorizează-l pe măsura. Halloween-ul se apropie si probabil este prea devreme sa sculptezi dovlecii dar cu siguranta costumul ti l-ai ales. Acum ramane sa alegi bijuteriile inspaimantatoare care sa se potriveasca cu acesta. Sa cauti bijuterii de Halloween este destul de dificil cand timpul nu iti permite, de aceea, Jollycharms iti vine in ajutor punandu-ti la dispozitie bijuterii de Halloween, perfecte pentru costumul tau. Pregateste-te sa devii regele sau regina carnavalului de Halloween, alegand accesoriile pe care sa le porti la costumul cel mai interesant si coafura originala. Costumele, decoratiunile si bijuteriile de Halloween variaza de la dragute si colorate pana la intunecate si infricosatoare. Vei gasi bijuterii infricosatoare pentru costumul ales. Aceste bijuterii nu se poarta doar in noaptea de Halloween ci si in tot sezonul. Bijuteriile de Halloween pot fi infricosatoare, infioratoare, fantomatice sau chiar pline de viata. Toate aceste bijuterii pot reprezenta cadouri speciale pentru prietenii tai. Sarbatoreste Halloween-ul delectandu-te purtand cercei in forma de craniu sau coliere si pandantive cu diverse modele.Iti propun un colier schelet cu craniu din piatra de howlit pus pe o baza de colier crosetata din ata cu margele de nisip,cu alte cuvinte, imaginea ideala pentru aceasta zi .


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: ata de bumbac, craniu piatra de howlit, margele de nisip, sarma aluminiu colorata imita

Dimensiuni: baza colier - 105cm
pandantiv - 14cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Superbe!

    Anonim | 18.02.2024

  • Foarte drăguțe. Un mărțișor care poate fi utilizat și altfel după! Mulțumim mult!

    Anonim | 01.02.2024

  • Produsele sunt foarte frumoase si deosebite. Colaborare si comunicare excelente.

    Anonim | 13.01.2024

  • Minunata, imi plac si pietrele si charmul. Multumesc.

    Anonim | 13.01.2024

  • Din nou o combinatie fermecatoare de clasic si modern intr -o minunata bijuterie statement.

    Anonim | 13.01.2024