Colier handmade statement unicat - margele lemn multicolore (cod827)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Colierul statement este un accesoriu unicat, realizat manual din margele de lemn multicolore și un tuburi de silicon roz si mov, oferind un aspect inconfundabil și vibrant.
Margelele de lemn sunt atent alese pentru a crea un aranjament plin de culoare și diversitate. Fiecare mărgea are o nuanță distinctă, îmbinând culori precum roșu, albastru, verde, portocaliu, roz și galben, pentru a crea un efect vizual impresionant. Aceste margele ofera un aspect delicios și plin de personalitate.
Tuburile de silicon roz si mov adaugă un accent modern și ușor jucăuș colierului. Acest material flexibil și rezistent este plăcut la atingere și se potrivește perfect în jurul gâtului. Siliconul roz adaugă o notă feminină, făcând ca acest colier să fie o alegere excelentă pentru orice ocazie.
Cu un design statement, colierul atrage cu siguranță privirile și completează orice ținută. Este potrivit atât pentru serile de vară, când adaugă o notă de culoare și veselie, cât și pentru zilele mai reci, în care îmblânzește amintirea verii cu vibrantele sale culori.
În concluzie, colierul statement handmade unicat realizat din margele de lemn multicolore și tub de silicon roz este o piesă deosebită, plină de viață și stil, perfectă pentru a completa orice ținută și pentru a sublinia personalitatea celei care il poartă.

Colier statement modern, unicat, la baza gatului, realizat din margele de lemn - cub (10 mm), baza colier siliconata rigida (isi pastreaza forma; diametru: 14.5 cm; grosime : 1mm) cu inchizatoare cu filet si tuburi de silicon roz si mov.
Lungimea desfasurata a colierului - 46 cm

* Produs unicat *

Vă mulțumesc că ați vizitat magazinul meu!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: margele de lemn

Dimensiuni: Lungimea desfasurata a colierului - 46 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier (fara kilometrii suplimentari): de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Cerceii sunt foarte frumoși, arată ca în poze și descriere. Sunt deosebiți și ieși în evidenta :). Mulțumesc mult pentru rapiditatea cu care mi i-ați trimis.

    26.04.2024

  • Unici! Superb lucrati!

    Anonim | 22.04.2024

  • Cel mai frumos colier din cate am avut, excelent!

    Anonim | 22.04.2024

  • Absolut superb!!

    Anonim | 22.04.2024

  • Foarte delicat colierul. Colaborare excelenta si d.p.d.v. al livrarii.

    Anonim | 14.03.2024