Colier statement handmade unicat - PET-uri (plastic) reciclate - flori (cod904)

150 LEI

Aceste pet-uri, care în altă viață ar fi devenit deșeuri, acum strălucesc într-o paletă vibrantă de culori, ilustrând transformarea lor și puterea reciclării.
Acest colier îmbină frumusețea materialelor reciclate cu elemente naturale, creând astfel o piesă de artă purtată la gât. Pet-urile reciclate sunt transformate în elemente de bază pentru colier, fiecare fiind prelucrată și modelată cu atenție pentru a forma o serie de piese unice. Aceste pet-uri au fost prelucrate într-un efort de a reduce poluarea și de a contribui la protejarea mediului înconjurător.
Margelele de lemn adaugă o notă de căldură și autenticitate colierului. Ele sunt atent selecționate și prelucrate pentru a se potrivi perfect cu pet-urile reciclate. Aceste margele aduc un contrast plăcut și natural în compoziție, subliniind caracterul ecologic al bijuteriei.
Tuburile de silicon negru adaugă o notă modernă și contemporană colierului. Aceste elemente flexibile îl fac confortabil de purtat și îi oferă un aspect contemporan și atrăgător. De asemenea, ele oferă un contrast interesant cu pet-urile reciclate și margelele de lemn.
În ansamblu, acest colier statement handmade unicat reprezintă o declarație de modă și de susținere a mediului înconjurător. El demonstrează că frumusețea poate fi găsită în lucrurile obișnuite și că reciclarea și utilizarea materialelor naturale pot duce la creații deosebit de atractive. Acest colier poate fi purtat cu mândrie, fiind în același timp o expresie a stilului personal și a responsabilității față de mediul înconjurător.

Colier statement, handmade, realizat din plastic reciclat (pet-uri decupate manual si modelate in diverse forme - diametrul ~3 cm - 4 cm), margele de lemn (14 mm, 18 mm), bile inox (3 mm, 5 mm si 6 mm ), tub silicon. Inchidere magnetica.
Lungimea desfasurata a colierului - 49 cm
Produs unicat


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: bile inox, inchidere otel inoxidabil, margele lemn, pet, plastic, sticla plastic, tub silicon

Dimensiuni: 49 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier (fara kilometrii suplimentari): de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Este o bijuterie pe care o ador. Mi se potriveste.

  Anonim | 04.02.2024

 • Fabulos! original si executat cu atentie fata de detalii

  08.09.2023

 • Dragalas si personalizat dupa cum am specificat!

  08.09.2023

 • Superb, calitativ, creativ ! Multumesc !

  Anonim | 01.05.2023

 • Un colier spectaculos si bine lucrat! E a doua comanda si sunt la fel de incantata si de produs, dar si de livrarea extrem de rapida. Multumesc, DeliaBijoux!

  27.12.2022