Cremă de zi pentru ten - hidratantă și emolientă - protecție minerală, SPF 20+

48,60 LEI

Detalii despre produs
Crema de zi pentru ten este o emulsie ușoară, intens hidratantă, emolientă și hrănitoare. Este potrivită oricărui tip de piele. Se absoarbe ușor, este bogată în vitamine și este delicios parfumată. Deși conține oxid de zinc, pielea nu rămâne absolut deloc albicioasă după aplicare; acest fapt se datorează adaosului de pudră de cacao raw, organică și a oxizilor minerali naturali.
Uleiurile din compoziție au grade diferite de absorbție în piele; astfel, cantitatea de cremă folosită va fi diferită în funcție de tipul de ten: mai multă în cazul tenului uscat sau mai puțină în cazul tenului gras; experimentând, fiecare își va da seama de câtă cremă are nevoie pentru ca fața să îi arate perfect, toata ziua.
Factorul de protectie solară (SPF 20 minim, eu aș estima 25) este oferit de uleiurile vegetale în combinație cu oxidul de zinc.
Oxidul de zinc este un filtru fizic mineral excelent atât pentru respingerea UVA cât și pentru respingerea UVB. Nu este absorbit în piele ci se atașeaza perfect la suprafata acesteia, reflectând, ca un camp de mini-mini oglinzi, radiațiile ultraviolete.
Fiecare dintre uleiurile prezente în compoziție a fost ales în mod deliberat pentru conținutul mare de tocoferoli, carotenoide, fitosteroli, oligoelemente și acizi grași esențiali. Scopul lor comun este de a absorbi radiațiile ultraviolete; au, în același timp, acțiune puternic antioxidantă, regeneratoare, nutritivă, cicatrizantă, calmantă; au proprietați antirid, vitaminizante, emoliente, calmante și de menținere a nivelului de hidratare.
Pentru a crește efectul hrănitor al cremei am adăugat pudră din lapte bio de capră; foarte bogat în nutrienți oferă o îngrijire excepțională, liniștitoare și hrănitoare. Este tolerat de toate tipurile de piele, chiar și de cea sensibilă sau reactivă; efectele sale de întindere și regenerare sunt valorizate în această cremă, având, alături de restul ingredientelor, proprietăți anti-îmbătrânire.

Complexul pentru hidratare adăugat (uree, extracte din castraveți, din zmeură și gelul de aloe vera) împreună cu alantoina (activ forte pentru calmarea și regenerarea țesuturilor) va contribui la protejarea pielii pe parcursul întregii zile.
Crema are acoperire medie, uniformizează aspectul tenului fără să încarce pielea.
Ingredinete: (în ordine descrescătoare): hidrolat din plante terapeutice, ulei de urucum*, de susan*, de cătină*, de sâmburi de zmeură*, oxid de zinc, cacao raw*, pigmenți minerali, ceară emulsifiantă vegetală, extracte din castraveți* și din zmeură, betacaroten, gel de aloe vera*, acizi din fructe, pudră din lapte de capră, alantoină, uree, vitaminele E, C și A, amestec de uleiuri esențiale florale, Cosgard. *ingrediente organice; uleiurile sunt nerafinate, presate la rece.
Crema este ambalată în recipient de 50 ml., steril, cu pereți dubli și capac suplimentar de protecție; nu există în stoc, va fi pregătită în termen de maxim 2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Valabilitatea ei este de 60-75 de zile de la deschidere, ferită de căldură, lumină și umezeală.
În momentul plasării comenzii să îmi spuneți nuanța tenului.
Pot adăuga în această cremă active antirid (acid hialuronic, colagen vegetal, coenzima Q10, extract de acmella), prețul ei va fi în acest caz 57 lei/50 ml.
Vă rog să mă contactați pentru detalii. Dacă în momentul plasării comenzii nu există mențiuni speciale voi pregăti crema cu ingredientele mai sus menționate.
Este 100% naturală, esta făcută în casă, este Pur şi Simplu!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Francesca Blaga, Pur si Simplu natural, betacaroten, cacao organica raw, coenzima Q10, crema naturala cu factor de pr, lapte de capra bio, oxid de zinc, ulei de catina, ulei de susan, ulei de urucum, ulei din seminte de zmeura

Dimensiuni: 50ml

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024