Masca enzimatica cu acizi din fructe si argila roz - atat de simplu!

32,40 LEI

Tocmai pentru ca mastile cu argila sunt lesne de pregatit si foarte versatile, am evitat, pentru destul timp, sa aduc in magazinul virtual un astfel de produs. Dar pentru toti aceeia care sunt prea comozi sau nu au timp suficient sa alerge in 10 locuri diferite pentru a-si procura toate ingredientele unei astfel de masti faciale, m-am gandit sa prezint lumii intregi (ha, ha): masca mea cu argila!!! Nu este una obisnuita, ba chiar este foarte speciala! Deoarece in urma experimentarii, cercetarii si iar experimentarii aceasta contine elemente care se potrivesc la fel de bine unui ten tanar sau matur, gras, normal sau uscat, atat de catre doamne cat si de catre domni. Poate fi folosita cu scop terapeutic (piele uscata, sensibila, cuperozica, iritatii, eczeme) sau pur si simplu pentru infrumusetare. Efectele sunt aceleasi: mineralizeaza, revitalizeaza, hraneste, detoxifica, calmeaza, ingrijeste pielea. Si exact acest lucru am cautat.
Modul de aplicare este insa obisnuit: fara sa folosesti ustensile metalice, amesteci aproximativ 5 gr. (o lingurita) din pulbere cu 1-2 linguri de lichid (pe acesta il alegi dupa chef si inspiratie, eu prefer hidrolatul din plante medicinale) pana obtii o pasta pe care o intinzi pe pielea curata (si exfoliata inainte); o lasi sa actioneze 10-15 min; indepartezi masca usor cu ajutorul apei calde, aplici un ser de ingrijire si gata! Repet: rezultaul este spectaculos, aspectul pielii va fi clar imbunatatit chiar dupa prima utilizare.
Ce contine minunea aceasta? Iata, in ordine descrescatoare:
- argila roz - ea nu se gaseste sub aceasta forma in natura, practic, este un amestec de caolin alb si illite rosu; foarte bogata in oligoelemente, eu am ales-o pentru proprietatile emoliente si datorita actiunii de calmare, detoxifiere, dezinfectare si curatare in profunzime a tenului.
- ovaz coloidal - practic este o faina obtinuta din ovaz foarte fin macinat, astfel incat amestecata cu apa nu se va decanta ci sta in suspensie; am ales acest ingredient datorita actiunii calmante, emoliente, cicatrizante; se spune ca ar avea si afecte antirid dar mie cel mai mult imi place deoarece confera o tusa fina, matasoasa si neteda pielii :).
- pudra de cocos - te rog sa nu faci confuzie cu fulgii de cocos! Este un produs obtinut prin deshidratarea si pulverizarea laptelui de cocos proaspat. Ca ingredient dermato-cosmetic este apreciat pentru efectele sale hidratante, regenerante si protectoare datorita continutului ridicat de fitosteroli, proteine, acizi grasi esentiali, sa nu mai zic despre vitamine si minerale. O comoara pentru pielea mea (si a ta, evident!)
- pudra de zmeura - foarte bogata in polifenoli, datorita antioxidantilor ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii; buna mineralizanta si vitaminizanta in plus, miroase senzational in orice produs cosmetic!
- vitamina C - in uz cosmetic este un produs excelent pentru stimularea productiei de colagen, un activ antiage si puternic antioxidant, imbunatateste elasticitatea pielii, confera un plus de stralucire, repara si protejeaza de daunele UV.
Cam asa ar fi, sper sa va placa!
O cutiuta are 45 gr. de pulbere si va fi pregatita in urma comenzii; valabilitatea este de 4 luni de la data manufacturarii. Imaginea este cu titlu de prezentare.
Inainte de a plasa o comanda te rog citeste "politica magazinului". Multumesc!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Francesca Blaga, Pur si Simplu natural, argila roz, ovaz coloidal, pudra de zmeura, pudra din lapte de cocos, vitamina C

Dimensiuni: 100 ml (45g)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024