Crepuscul African

1.000 LEI

Sub bolta cerească a unui amurg african, unde cerul se aprinde într-o simfonie de roșu și portocaliu, stă o siluetă zveltă care îmbrățișează tradițiile și frumusețea continentului său. Această pictură încapsulează eleganța și grația feminină într-un peisaj care respiră viață și culoare.
Femeia, îmbrăcată în albul pur, cu accente de negru care îi subliniază silueta, reprezintă echilibrul și armonia. Turbanul său, asemenea unei coroane, și mărgelele care îi împodobesc gâtul vorbesc despre o bogăție culturală transmisă din generație în generație.
În acest tablou, mi-am dorit să transmit sentimentul de pace și încredere în forța și frumusețea vieții. Peisajul cu dealuri, câmpul de iarbă sălbatică ce învăluie pământul și copacii acacia, caracteristici savanelor care își întind crengile ca niște siluete pictate pe orizontul în flăcări completează acest portret al feminității și al naturii într-o simbioză perfectă. Este o celebrare a lumii și a locului pe care îl ocupăm în ea, un omagiu adus splendorii nealterate a Africii și a spiritului său.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Acrilice, Pânză pe șasiu

Dimensiuni: 40x40 cm

Disponibilitate: la comanda (3 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Plata la livrare