Decoratiune minimalista in forma de catel Pug, accesoriu de design interior cu tematica single line, negru glitter, pentru birou, raft, masa sau perete

56 LEI74 LEI

Adaugă un strop de veselie și căldură în locuința ta cu acest câine Pug decorativ, o reprezentare adorabilă a acestei rase de câini.

Detalii Realiste: Fiecare trăsătură este redată cu atenție, evidențiind expresia simpatică și ochii jucauși specifici câinilor Pug.

Prietenos și Jucăuș: Cu poziția prietenoasă și expresia sa jucausă, acest câine decorativ aduce un zâmbet pe fețele celor care îl admiră.

Design Versatil: Perfect pentru a decora orice colț al casei tale, acest câine Pug se potrivește cu ușurință pe rafturi, mese sau chiar la intrarea în casă.

Dimensiuni Cuceritoare: Cu dimensiuni cuceritoare, acest decor adorabil se integrează cu ușurință în orice temă decorativă, aducând un plus de personalitate.

Adorabil și fermecător, acest câine Pug decorativ este o alegere perfectă pentru iubitorii de animale. Cumpără acum și adaugă un strop de bucurie și căldură în casa ta!

Acest obiect de decor este destinat utilizării în interior și trebuie protejat de expunerea la razele UV sau temperaturi mai mari de 50 de grade Celsius.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: PLA Calitate superioara

Dimensiuni: 150x135x15 mm

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Fara comentariu

    16.02.2024

  • Fara comentariu

    16.02.2024

  • Fara comentariu

    05.01.2024

  • Fara comentariu

    05.12.2023

  • Fara comentariu

    04.12.2023

Ti-ar putea placea