Ingerasul care anunta bucuria Craciunului, accesoriu de design interior cu tematica sarbatorilor de iarna, negru glitter, pentru birou, raft, masa sau perete

54 LEI71 LEI

Adaugă o notă de armonie divină în spațiul tău cu această figurină elegantă a unui ingeras care cântă la trompetă si care anunta bucuria Craciunului!

Armonie Muzicală: Cu trompeta adusă la buze, îngerul aduce o notă de armonie și bucurie, transmițând un mesaj de pace și frumusețe.

Design Elegant: Cu aripi rafinate și poziția gratioasă, această figurină emană eleganță și aduce o atmosferă divină în orice încăpere.

Dimensiuni Perfecte: Cu dimensiuni echilibrate, această figurină se integrează armonios pe mese, rafturi sau în vitrine, adăugând o notă de spiritualitate în decorul tău.

Transformă-ți locuința într-un sanctuar de armonie cu această figurină a unui înger ce cântă la trompetă. Cumpără acum și adaugă un strop de grație divină în casa ta!

Acest obiect de decor este destinat utilizării în interior și trebuie protejat de expunerea la razele UV sau temperaturi mai mari de 50 de grade Celsius.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: PLA Calitate superioara

Dimensiuni: 150x110x15 mm

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Fara comentariu

    16.02.2024

  • Fara comentariu

    16.02.2024

  • Fara comentariu

    05.01.2024

  • Fara comentariu

    05.12.2023

  • Fara comentariu

    04.12.2023