Dog Tag Personalizat - Medalion misterios in forma de Liliac

De la 30 LEI

Adaugă un strop de mister la zgarda prietenului tău patruped cu acest Dog Tag Personalizat, un medalion în formă de liliac creat de . Acest dog tag are tendința de a se orienta mereu spre față, astfel încât numele animaluțului tău va fi întotdeauna la vedere. Inelul de prindere inclus, cu un diametru de 20 mm, asigură o fixare ușoară și sigură de zgarda sau ham, în funcție de preferințe.

Realizat cu mândrie în România, din bioplastic de înaltă calitate PLA, acest medalion personalizabil este pet-safe, sustenabil și prietenos cu mediul. Designul misterios dat de forma de liliac adaugă un plus de originalitate și farmec.


Mai ușor și mai silentios, acest Dog Tag aduce confort și liniște, diferentiindu-se prin greutatea redusă. Se personalizează cu numele animaluțului pe partea din față, iar pe partea din spate, fără costuri suplimentare, putem adăuga numărul de telefon al prietenului uman, asigurând o identificare rapidă în caz de pierdere.

Acest Dog Tag în formă de liliac este cadoul ideal pentru proaspeții părinței de câini sau pisici. Oferă-le un accesoriu misterios și personalizat în același timp.

Disponibil în 3 variante de dimensiuni, potrivite pentru toate pufoseniile: pentru căței de talie mică și pisici, pentru căței de talie medie și pentru căței de talie mare. Alege dimensiunea potrivită pentru companionul tău și oferă-i un accesoriu perfect!

Alege pentru că blanosul tău este unic și merită un accesoriu pentru zgarda sau ham care să îi reflecte personalitatea! Gata pentru livrare în 1-2 zile lucrătoare de la primirea comenzii!

Acest produs este realizat prin imprimare 3D din bioplastic PLA și trebuie protejat de temperaturi mai mari de 50 de grade Celsius sau de expunerea îndelungată la razele UV. Suntem siguri totuși că prietenul tău pufos va avea grijă de asta.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Bioplastic PLA

Dimensiuni: Conform variantei selectate

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Fara comentariu

    16.02.2024

  • Fara comentariu

    16.02.2024

  • Fara comentariu

    05.01.2024

  • Fara comentariu

    05.12.2023

  • Fara comentariu

    04.12.2023