Dog Tag Personalizat - Medalion norocos in forma de Trifoi

De la 33 LEI

Adaugă un plus de noroc la zgarda prietenului tau blanos cu acest Dog Tag Personalizat, un medalion in forma de trifoi, creat de . Acest dog tag e conceput sa se orienteze spre fata, astfel incat numele animalutului tau sa fie mereu la vedere, oferind un aspect unic și inedit. Inelul de prindere inclus, cu un diametru de 20 mm, asigura o fixare sigura si usoara de zgarda sau ham, in functie de preferinte.

Creat cu mandrie in Romania, din bioplastic PLA de inalta calitate, acest medalion este pet-safe, sustenabil si prietenos cu mediul. Designul spectaculos dat de culoarea verde cu efect glitter si forma de trifoi aduc un strop de farmec si unicitate.

Usor si silentios, acest Dog Tag aduce confort și liniste, diferentiindu-se prin greutatea redusa. Se personalizeaza cu numele animalutului pe partea din fata, iar pe partea din spate, fara costuri suplimentare, putem adauga numarul de telefon al prietenului uman, asigurand o identificare rapida in caz de pierdere.

Acest Dog Tag in forma de trifoi se transforma cu usurinta in cadoul ideal pentru proaspetii parinti de catei sau pisici. Ii vei face sa zambeasca si le vei oferi in acelasi timp un produs practic si plin de stil.

Disponibil in 3 variante de dimensiuni, potrivite pentru toate pufoseniile: pentru caini de talie mica si pisici, pentru catei de talie medie și pentru catei de talie mare. Alege dimensiunea potrivita pentru companionul tau si ofera-i un accesoriu personalizat perfect!

Alege pentru ca blanosul tau este unic si merita un accesoriu pentru zgarda sau ham care sa ii reflecte personalitatea! Gata pentru livrare in 1-2 zile lucratoare de la primirea comenzii!

Acest produs este realizat prin imprimare 3D din bioplastic PLA si trebuie protejat de temperaturi mai mari de 50 de grade Celsius sau de expunerea indelungata la razele UV. Suntem siguri totusi ca prietenul tau pufos va avea grija de asta!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Bioplastic PLA

Dimensiuni: Conform variantei pe care o selectați.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Fara comentariu

    16.02.2024

  • Fara comentariu

    16.02.2024

  • Fara comentariu

    05.01.2024

  • Fara comentariu

    05.12.2023

  • Fara comentariu

    04.12.2023