,,EXPRESSO SOAP'' - sapun natural - exfoliant, anticelulitic, relaxant (cu: cafea expresso)

13 LEI

100 % Natural, Handmade (fara coloranti, conservanti, arome sintetice E-uri, Parabeni ori alte ingrediente sintetice).

Metoda : saponificare ,,la rece'' (adica la temperatura camerei, fara a incalzi nimic)
Avantajul acestei metode: compusii activi se regasesc in compozitia sapunului, ei nefiind degradati in timpul procesului de saponificare.

Ingrediente: uleiuri vegetale (cocos, palmier, masline Pomace, ricin, arahide), unt de cacao bio, grasime porc, extract de rozmarin, apa distilata, cafea rasnita (pentru expresso), acid lactic, uleiuri esentiale (Geraniu si Scortisoara), soda caustica puritate 99%, rasina de benzoin, boabe de cafea (pentru decor).

Proprietati sapun:

duritate = 43
putere de curatare = 17
putere conditionanta = 53
putere spumanta (clabuci) = 22
cremozitate = 30

Concluzie: este un sapun cu o duritate intre moderat si dur, curata foarte bine, extraordinar de conditionant, foarte spumant si cremos.

CAFEAUA rasnita - exfoliaza delicat pielea si elimina celulele moarte, fara sa irite. Datorita cofeinei continute, redistribuie celulele adipoase (de grasime) si opreste formarea celulitei. Cofeina - actioneaza ca un ,,limitator'' vascular, adica ingusteaza vasele de sange, contribuind astfel si la reducerea varicelor. Circulatia deficitara la nivelul membrelor (maini, picioare), beneficiaza de prezenta cafelei in sapun.
CACAUA - micsoreaza zonele afectate de celulita, si ,,pune o bariera'' in cazul formarii uneia noi. In saloanele de infrumusetare, se practica , care are ca efecte: hidratarea, tonificarea si clarifierea pielii, precum si refacerea pH-ului pielii dupa diverse alte tratamente.
Cacaua, creste nivelul serotoninei si endorfinelor la nivelul creierului ceea ce produce o buna-dispozitie.
ULEIUL ESENTIAL DE SCORTISOARA - stimuleaza circulatia sanguina deficitara (celulita). Este tonic, stimulent general si afrodisiac, util in: astenie, depresie.
ULEIUL ESENTIAL DE GERANIU - stimuleaza circulatia sanguina locala, anti-edeme (retentie de apa si toxine din zonele celulitice), si previne celulita si vergeturile.
Ajuta si in : dureri reumatismale, osteo-articulare ori flebite.
In sfera sistemului nervos, efecte benefice sunt in urmatoarele cazuri: anxietate, depresie, stress, oboseala generala ori psihica, atacuri de panica. Favorizeaza memoria si relaxarea, si infruntarea problemelor cu optimism.

Fiecare sapun este etichetat (data preparare, valabilitate, etc), si ambalat festiv.
Valabilitate: 1 an Pret: 13 ron/ 100grame
Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cafea rasnita, extract de rozmarin, grasime de porc, rasine de benzoin, ulei arahide, ulei cococ, ulei esential de Geraniu, ulei esential de Scortisoara, ulei masline, ulei palmier, ulei ricin, unt de cacao bio

Dimensiuni: 100 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023