Sampon solid natural - ptr. par gras cu firele subtiri (impotriva caderii, fortifiant fire, ptr luciu si calmant scalp iritat) - cu coada calului

60 LEI

Formula naturala realizat artizanal.
Contine: tenside, glicerina vegetala, ulei de cocos bio, stearina vegetala, otet de mere, argila alba, coada calului rasnita, sare Epsom, extracte ( de: orez, naut, schinduf), uleiuri esentiale (Bay. S. Thomas, Ylang- ylang).
Beneficii:
Este un sampon pe baza de tenside (deci, ne-obtinut prin saponificare cu soda caustica) este diferit de sapunuri, si in majoritatea cazurilor nu e necesar folosirea balsamului. La aceste tipuri de sampoane solide, se poate regla pH-ul, contrar sampoanelor prin saponificare ,,la rece'' - la care pH-ul nu se poate regla si indiferent de ingredientele continute ele vor fi intotdeauna bazice, deci improprii igienei parului si scalpului. (este asemanator cu cele de la Lush).
Parul ramane moale, suplu, matasos.
Este foarte economic, se consuma greu (100gr. sampon solid echivaleaza cu circa 750 gr. sampon lichid), si ajunge pentru circa 80 de spalari.
- spumeaza mult si curata eficient parul si scalpul
- spuma este consistenta si persistenta
Coada calului (Equisetum arvense) - numita si ,,iarba de spalare", contine siliciu organic in cantitate mare care ii confera calitati fortifiante (favorizeaza ingrosarea firelor subtiri si cresterea lor), ajuta parul uscat si subtire, parul casant si deteriorat, confera luciu.
La nivel de scalp: regleaza producerea de sebum, purifica scalpul gras, si efect antifungic.
Schinduf (Trigonella foenum graecum)- stimuleaza cresterea parului, combate caderea (are efect de dilatare al vaselor sanguine din scalp, crescand astfel circulatia sangelui la acest nivel si implicit hranirea scalpului).
Sarea Epsom - volumizeaza parul si- i confera luciu.
Extractul de naut - degreseaza scalpul si parul gras caruia ii confera si volum, si revitalizeaza parul degradat si aspru.
Extractul de orez- formeaza la suprafata firelorcde par si scalpului o pelicula protectoare; volumizeaza parul, hidrateaza si hraneste.
Argila alba - absoarbe excesul de sebum si combate matreata.
Valabilitate = 6- 8luni
Pastrare intre utilizari: in savoniera cu orificii de scurgerea apei.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Ylang ylang, argila alba, coada calului rasnita, extracte de orez, glicerina vegetala, naut, otet de mere, sare Epsom, schinduf, stearina vegetala, tenside, ulei de cocos bio, uleiuri esentiale Bay S Tho

Dimensiuni: cirva 110gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023