Sampon solid - par foarte gras ori matreata (cu: argila de Maroc si urzica)

60 LEI

Formula naturala realizat artizanal.
Contine: tenside, ulei bio de cocos, stearina vegetala, argila de Maroc Rhassoul, pulbere de guar, extract de naut, pulbere de urzica, glicerina vegetala, extract de Salcie, tinctura de urzica, extract de menta, otet de mere, uleiuri esentiale (Bergamot si Rozmarin).
Beneficii:
Este un sampon pe baza de tenside (deci, ne-obtinut prin saponificare cu soda caustica) este diferit de sapunuri, si in majoritatea cazurilor nu e necesar folosirea balsamului. La aceste tipuri de sampoane solide, se poate regla pH-ul, contrar sampoanelor prin saponificare ,,la rece'' - la care pH-ul nu se poate regla si indiferent de ingredientele continute ele vor fi intotdeauna bazice, deci improprii igienei parului si scalpului. (este asemanator cu cele de la Lush).
Parul ramane moale, suplu, matasos.
Este foarte economic, se consuma greu (100gr. sampon solid echivaleaza cu circa 750 gr. sampon lichid), si ajunge pentru circa 80 de spalari.
- spumeaza mult si curata eficient parul si scalpul
- spuma este consistenta si persistenta
Indicat pentru parul gras, foarte gras, cu fire subtiri si moi lipsite de volum.
Extractul de salcie - contine acid salicilic natural, si este benefic in combaterea matretii si dermatite seboreice.
Tinctura de urzica - stimuleaza scalpul si fortifica parul fragil si lipsit de stralucire, stimuleaza cresterea lui si limiteaza caderea. Previne si vindeca iritatii scalpului (dermatoze, dermatite seboreice, matreata); inlatura mancarimile ce insotesc matreata si reechilibreaza productia de sebum .
Extractul de naut - degreseaza parul si scalpul, confera volum parului subtire si moale si ingrijeste parul aspru degradat prin continutul sau ridicat de proteine.
Argila de Maroc Rhassoul - este o argila vulcanica cunoscuta si sub numele de ,,argila care spala" fiind purificanta (absoarbe exceptional murdaria si excesul sebum fara sa irite glandele sebacee).
Contine in cantitate mare Siliciu, ceea ce o face un fortifiant capilar.
Face parul matasos si voluminos
Valabilitate: 6-8 luni.
Pastrare intre utilizari: in savoniera cu orificii de scurgere a apei


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Naturale bio, argila de Maroc Rhassoul, extract de Salcie, extract de menta, extract de naut, glicerina vegetala, otet de mere, pulbere de guar, pulbere de urzica, stearina vegetala, tenside, tinctura de urzica, ulei bio de cocos, uleiuri esentiale Bergamot si

Dimensiuni: circa 110gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023