Halat Mire Personalizat Satin Alb Elegance

De la 140 LEI155 LEI

Halat Mire Personalizat Satin Alb Elegance
Bucurati-va de confortul si eleganta unui Halat Mire Personalizat Satin Alb Elegance! Acest halat este confectionat dintr-un material moale si placut la atingere. Va veti simti confortabil si special, in timp ce va pregatiti pentru nunta dumneavoastra. Personalizarea acestui halat il face unic si special, iar dvs. si partenerul veti fi cu siguranta incantati de acest cadou.

Halatul este un accesoriu elegant si practic pentru orice mire in ziua nuntii! Acesta poate fii un cadou minunat pentru un amic, frate, sot, care urmeaza sa se casatoreasca sau chiar pentru tine insati, pentru a marca aceasta ocazie unica si pentru a crea amintiri de neuitat. Este o piesa versatila pe care o poti purta si dupa nunta, amintindu-ti mereu de ziua cea mare.

Acesta este fabricat dintr-un material usor si confortabil, cu o croiala lejera si prindere prin cordon astfel incat sa poti sa-l porti in timp ce te pregatesti pentru marele eveniment.

material satin negru lucios, usor si confortabil
maneca lunga
prindere cu cordon la mijloc
model brodat
Consulta GHIDUL DE MARIMI aici inainte de a plasa comanda.

Halat Mire Personalizat Satin Alb Elegance Croit in atelierul nostru, halatul este personalizat prin broderie ce ofera un aspect premium si elegant!
In concluzie, o sedinta foto cu un halat personalizat din satin este o experienta rafinata si intima, care te va ajuta sa creezi amintiri de neuitat si sa te simti increzator si special. Daca esti in cautarea altor accesorii pentru nunta, te invitam sa vezi si sectiunea papuci, prosop pentru barbierit sau varianta combinata de seturi.

Conditii de utilizare si igiena:

recomandam spalarea acestui produs la o temperatura de 40 grade Celsius pentru a evita decolorarea elementelor de broderie;
este interzista utilizarea inalbitorului si altor substante chimice ce pot afecta modelul brodat.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: satin

Dimensiuni: M, L, XL, XXL

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid DPD/CARGUS sau livrare LOCKER: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am primit halatul meu de mireasa sunt foarte mulțumită de rezultat este fabulos fiecare detaliu este așa cum am dorit. Va mulțumesc din suflet sunteți cel mai bune. Sunt sigur că am să mai comand și pentru nași.

    04.04.2024

  • Foarte frumoase și doamna serioasa

    Anonim | 14.03.2024

  • Amabilitate, seriozitate, profesionalism. Recomand cu caldura!

    22.10.2023

  • Colaborare excelenta, amabilitate, promptitudine, prosoapele sunt foarte frumoase, exact cum le-am dorit. Va multumesc frumos.

    24.07.2023

  • Colaborare excelenta, amabilitate, promptitudine, prosoapele sunt foarte frumoase, exact cum le-am dorit. Va multumesc frumos.

    24.07.2023