In vacanta! Magazinul kestii.trestii este in vacanta in perioada: 08.07.2023 - 30.04.2024.

K0375 - Citrin brut, neslefuit, 49x27x21mm, 194,65cts

Produsul va fi disponibil la intoarcerea Magazinului din Vacanta

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Citrin brut, neslefuit, 49x27x21mm, 194,65cts.
Nu prezinta orificiu de prindere.
Provenienta: Brazilia.
Atentie la dimensiuni!!!

Inainte de plasarea comenzii, va rugam sa cititi cu atentie politica magazinului cu privire la plata, livrarea si returnarea produselor!

CITRINUL este un dioxid de siliciu, un membru din familia Cuartului, cu o duritate de 7 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem trigonal si culoarea sa ii este data de impuritatile de fier pe care la contine. Culoarea Citrinului variaza de la galben pal la culoarea chihlimbarului, aproape portocaliu si chiar pana la nuante de maro. Numele sau provine din limba franceza, de la cuvantul citron, care inseamna lamaie. Adesea Citrinul natural este de culoarea galben pal. Depozite de Citrin natural au fost gasite in Brazilia, Madagascar, Spania, Rusia, Franta, Scotia si Statele Unite ale Americii.
Citrinul este un puternic curăţitor şi regenerator. Dotat cu o putere solară, este o piatră extrem de benefică, caldă, energizantă şi puternic creativă. Face parte din cristalele care nu au niciodatâ nevoie să fie curăţate, deoarece ele absorb, transformă, înlătură şi ancorează energia negativă, protejând astfel mediul înconjurător. Citrinul încarcă cu energie toate planurile vieţii. Purifică chakrele, mai ales pe cele ale plexului solar şi buricului. Activează chakra coroană şi dezvoltă intuiţia. Citrinul purifică şi echilibrează corpurile subtile, armonizându-le cu cel fizic. Citrinul este una din pietrele abundenţei. Dinamic, vă învaţă cum să atrageţi bogăţia, prosperitatea, reuşita, toate lucrurile bune, şi cum să le faceţi să se manifeste in planul fizic. Piatră de bucurie şi generoasă, vă îndeamnă să împărţiţi ce aveţi cu ceilalţi şi vă ajută să vă păstraţi averea. Conferă bucurie tuturor celor care îl ţin în mână. Melancolia şi negativitatea nu au loc în jurul Citrinului. Rezolvă neînţelegerile familiale sau colective.
In plan psihologic, măreşte respectul şi încrederea în sine, combate tendinţele distructive, întăreşte individualitatea, îmbunătăţeşte motivaţia, stimulează creativitatea şi favorizează exprimarea personală. Insensibilizează puţin, mai ales la reproşuri, şi promovează acţiunea bazată pe critici constructive. Ajută la dezvoltatea unei atitudini pozitive şi la privirea cu optimism a viitorului, îndemnându-vă să vă lăsaţi purtaţi de curent şi nu să vă agăţaţi de trecut. Favorizează aprecierea noilor experienţe şi încurajează explorarea tuturor posibilităţilor în vederea găsirii celei mai bune soluţii.
In plan mental, citrinul măreşte concentrarea şi revitalizează mintea. Excelent pentru a învinge depresia, frica şi fobiile. Favorizează calmul interior, deci apariţia înţelepciunii. Ajută la asimilarea informaţiei, analiza situaţiilor şi depăşirea lor într-o direcţie pozitivă. Un pandantiv de citrin facilitează exprimarea gândurilor şi sentimentelor.
In plan emoţional, citrinul incită la veselie. înlătură defectele, teama şi sentimentele la nivelul cel mai profund. Depăşeşte frica de responsabilitate şi alungă mânia. Ajută la înţelegerea sentimentelor inconstante şi la obţinerea echilibrului emoţional.
In plan fizic, citrinul conferă energie şi vigoare corpului. Util îndeosebi persoanelor foarte sensibile la influenţele mediului înconjurător sau ale celorlalţi.
Citrinul lucreaza sinergic cu multe cristale si poate fi folosit in orice combinatie simtim, in functie de energia pe care dorim sa o amplificam. Combinat cu Heliodor, Labradorit Auriu sau Topaz Imperial creste puterea celei de-a treia chakra, lacasul vointei personale. Pentru a spori functia creativa, Zincitul, Calcitul Portocaliu si Carneolul sunt niste alegeri excelente. Pentru a imbunatati functia vizionara, Fenacitul, Azeztulitul si Natrolitul sunt aliatii ideali. Pentru a aduce energie spirituala din planurile inalte, Ametistul, Petalitul, Danuburitul, Apofilitul transparent, Scolecitul si / sau Herderitul sunt buni sustinatori.
EFECTE TĂMĂDUITOARE. Piatră excelentă pentru reîncărcarea cu energie. Foarte benefic pentru cei care sufera de sindromul oboselii cronice, tratează bolile degenerative. Stimulează digestia, splina şi pancreasul, atenuează infecţiile renale şi ale vezicii, calmează durerile oculare, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, detoxifică sângele, activează timusul, echilibrează tiroida, are un efect termic şi întăreşte nervii. Favorizează eliminarea, tratează constipaţia şi distruge celulita. Ca elixir, citrinul este benefic pentru tulburările menstruale şi simptomele menopauzei precum bufeurile, echilibrează
secreţia hormonală şi înlătură oboseala.
POZIŢIONARE. La degete sau la gât, în contact cu pielea. Un citrin îndreptat în jos coboară raza de aur a spiritului în domeniul fizic. Ca să vindece, aşezaţi-l unde este nevoie. Pentru meditaţie, utilizaţi o sferă. Plasaţi-l în colţul bogăţiei din casă sau birou, ori într-o casetă. Citrinul îşi pierde culoarea daca este tinut la soare timp indelungat.
Colţul bogăţiei este situat în stânga, pe peretele din faţa uşii de la intrare in camera.


Tip produs: Materiale

Materiale: citrin

Dimensiuni: vezi descriere

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 7 LEI
Ridicare personala, L-J 7.30-13.30, V 7.30-12.30, metrou Gara de Nord, iesire spre hotel Ibis: 0 LEI
Fan Courier - taxa de livrare este achitata de catre cumparator la sosirea coletului, produsele vor fi achitate in avans in cont bancar: 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Superbe. Nicaieri nu am găsit bijuterii din sticla lampwork mai spectaculoase și mai de calitate ca în magazinul dvs ! Adevărați artiști cine le lucrează.

    02.08.2022

  • Superbe !

    02.08.2022

  • Superbe ! Turcoaicele din seriale poarta acest gen de cercei , pietre rotunde și cât mai mari , cercei supradimensionați .

    Anonim | 02.08.2022

  • Superbe !

    Anonim | 14.01.2022

  • Superbe !

    Anonim | 13.01.2022