In vacanta! Magazinul kestii.trestii este in vacanta in perioada: 08.07.2023 - 30.04.2024.

K0489 - Unealta / aplicator / dispozitiv pt a lipi la cald rhinestones, cristale, strasuri

Produsul va fi disponibil la intoarcerea Magazinului din Vacanta

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Unealta inventata de Swarovski pentru a lipi la cald rhinestones, cristale.

Material: plastic, metal.
Dimensiuni: 18,5x4x2,6cm
Voltaj: 110V-240V
Putere: 10-12W
Diametre varfuri interschimbabile: SS6 (2mm), SS10 (3mm), SS16 (4mm), SS20 (5mm), SS34 (7mm), 9mm Blat, Hot Spot.
Utilizare: sacose, pantofi, îmbrăcăminte
Dimensiuni mici, ușor de transportat.
Nu este nevoie să reglați temperatura, in interior este echipat cu un regulator de temperatură.
Are o gamă largă de utilizări, poate fi folosit pe toate tipurile de țesături, piele, lemn, alte suprafete poroase.

Pachetul include:
- aplicator
- suport
- 7 varfuri interschimbabile

Varfurile se fixeaza prin infiletare.
Se pozitioneaza deasupra cristalului, iar caldura degajata de aplicator va activa lipiciul de pe spatele cristalului care va patrunde in tesatura pentru o lipire de durata.

Pentru a asigura o fixare puternică, un material trebuie să poată absorbi adezivul atunci când este topit.
Materialele optime sunt: hârtie, carton, lemn, canvas, piele poroasa, bumbac, lână, viscoză, denim, tricot, etc.
Materialele mai puțin absorbante, cum ar fi sticla, plasticul, pielea netedă și țesăturile cu o suprafață cerată, nu ar fi adecvate pentru absorbția adezivului.
Un test simplu pentru a afla dacă un material este absorbant ar fi testul cu picăturile de apă. Dacă apa curge de pe suprafață și nu este absorbită în material, acesta nu va fi potrivit pentru utilizarea cristalelor cu fixare la cald.

Recomandari:
- Pt a lucra veți avea nevoie de o suprafață plata si dura, cum ar fi o masa, blat de lucru
- dacă adăugați cristale pe țesătură, asigurați-vă că suprafața acesteia este netedă, dacă nu, calcati-o
- atunci când se adaugă cristale pe țesături suprapuse (de exemplu tricourile), se recomandă să se plaseze o bucată de card sau o foaie de teflon între straturi, pentru a împiedica adezivul să curgă și să lege impreuna toate straturile de țesături
- veți avea nevoie, de asemenea, de o pereche de pensete fine, recomandabil izolate termic si electric
- dacă este prima dată când utilizați un astfel de aplicator, este o idee bună să exersati mai întâi pe o bucata de card sau un material de resturi

Executie:
1. Alegeți varful potrivit pentru mărimea strasului cu care lucrați (dimensiunile sunt gravate în lateralul acestuia). Dacă nu sunteți sigur cu privire la mărimea necesară, plasați vârful deasupra pietrei, vârful corect va ridica piatra.

2. Inșurubați ușor vârful aplicatorului
ATENTIE! Asigurați-vă că aplicatorul este deconectat și dacă scoateți un vârf, acesta a avut deja destul timp să se răcească!!!

3. Activați aplicatorul de la comutatorul pornit / oprit din spate (va dura aproximativ 2-3 minute până la atingerea temperaturii de lucru). Așezați aplicatorul pe suprafața de lucru cu vârful îndreptat spre zona de lucru, astfel încât să nu vă ardeți mâna în timp ce se încălzește.

4. Asezati cristalele pe o suprafață curată și solidă.

5. Întoarceți toate cristalele astfel încât partea cu adeziv sa vina in jos

6. Odată ce vârful s-a încălzit puteti incepe sa lucrati. Așezați ușor vârful peste o piatră pentru a o ridica, dar nu apăsați prea tare.

7. După ce ați selectat cristalul, acesta va sta perfect în interiorul vârfului.

8. Uitati-va la cristal. Cand partea cu adeziv va începe să arate ca si cum ar fi umeda și strălucitoare, și poate va face si mici balonase, atunci este gata de lipit.

Nota: pt cristalele mici va dura mai puțin timp ca adezivul să se topească decât pt cele mai mari. De ex. un SS12 va dura doar 8 secunde, iar un SS16 va dura aproximativ 10-12 secunde.
Permițând adezivului să se topească înainte de a plasa cristalul pe țesătură, veti preveni arderea acesteia atunci cand vine in contact cu varful aplicatorului.

9. Odată ce lipiciul se topește, cristalul este gata să se aplice pe material.
Apăsați ușor cristalul pe țesătura tinand aplicatorul la 90° fata de material. Este o idee bună să sprijiniți țesătura astfel încât să nu se ridice atunci când trageți aplicatorul. Dacă cristalul se blochează în vârf, utilizați vârful unei pensete și împingeți în jos prin fanta din vârf pentru a elibera cristalul. Pt protectie suplimentara folositi o penseta izolata termic si electric.

10. Când cristalul iese din vârf adezivul este foarte fierbinte, deci dați cristalului câteva secunde să se răcească apoi trageți cu atenție de el pentru a vedea dacă s-a lipit corect de suprafață. În cazul în care cristalul nu s-a fixat total, treceti din nou cu varful aplicatorului peste acesta timp de câteva secunde, pentru a retopi adezivul și apoi încercați din nou după ce s-a răcit pentru a vă asigura că este fixat ferm pe material.

11. Finalizați procesul de adăugare a cristalelor și testarea până când designul este complet. Va dura 24 de ore înainte ca adezivul să fie complet intarit. Tesatura nu trebuie spălată în acest interval de timp.

Inainte de plasarea comenzii, va rugam sa cititi cu atentie politica magazinului cu privire la plata, livrarea si returnarea produselor!


Tip produs: Materiale

Materiale: metal, plastic

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 7 LEI
Ridicare personala, L-J 7.30-13.30, V 7.30-12.30, metrou Gara de Nord, iesire spre hotel Ibis: 0 LEI
Fan Courier - taxa de livrare este achitata de catre cumparator la sosirea coletului, produsele vor fi achitate in avans in cont bancar: 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Superbe. Nicaieri nu am găsit bijuterii din sticla lampwork mai spectaculoase și mai de calitate ca în magazinul dvs ! Adevărați artiști cine le lucrează.

    02.08.2022

  • Superbe !

    02.08.2022

  • Superbe ! Turcoaicele din seriale poarta acest gen de cercei , pietre rotunde și cât mai mari , cercei supradimensionați .

    Anonim | 02.08.2022

  • Superbe !

    Anonim | 14.01.2022

  • Superbe !

    Anonim | 13.01.2022

Ti-ar putea placea