Lapte pentru gât și decolteu

24 LEI

După ce mi-a fost cerut insistent de-a lungul vremii, am considerat că a venit momentul să creez și să prezint laptele pentru zona gâtului și a decolteului. I-am gândit îndelungat rețeta, astfel ca ingredientele din compoziție să fie complementare și să își potențeze reciproc proprietățile. Scopul lui principal vizează îmbunătățirea tonusului corporal, a fermității și a elasticității pielii.
Laptele este o emulsie fluidă, satinată, non-grasă. Este bogat în antioxidanți, intens hidratant, cu uleiuri ce au beneficii anti-aging, antirid, emoliente și regeneratoare.
Am folosit acid hialuronic - hidratant intens natural, ideal - are funcții cum ar fi hidratarea cu eliberare lentă, regenerarea pielii și lubrifierea pielii, formează un strat protector dens și respirabil pe suprafața pielii, conferă o experiență senzorială deosebită pe piele.
Acidul ferulic l-am adaugat pentru că este un antioxidant puternic, excelent la neutralizarea radicalilor liberi; protejează pielea împotriva stresului de mediu, reduce simptomele îmbătrânirii pielii, acționează sinergic cu alți antioxidanți pentru a le crește eficacitatea (vitamina C, în cazul acesta), poate fi util în protejarea pielii împotriva daunelor provocate de soare, este adesea utilizat ca amplificator de protecție solară, încurajează sinteza colagenului după expunerea la UV, ajută la încetinirea fotoîmbătrânirii.
Dintre emolienți, uleiul de margarete este cel mai potrivit pentru zona decolteului, are proprietăți de sporire a fermității pielii, ajută la menținerea tonusului și la revitalizarea pielii lăsate, flasce.
Preferatul meu zilele acestea este uleiul de fructul pasiunii! M-a cucerit de la prima utilizare cu mirosul său fructat iar textura sa și felul în care se simte pe piele mi se par de neegalat. Acest ulei exotic conține licopen, este bogat în acid linoleic, carotenoide și bioflavonoide, vitamina K și E; este bun agent emolient și nutritiv, oferă flexibilitate și o atingere mătăsoasă pielii; susține funcția de barieră a pielii, ajută la recuperarea stratului lipidic, conține substanțe cu proprietăți antiinflamatoare, combate semnele îmbătrânirii pielii; are
acțiune antioxidantă și anti-radicalară, ajută la protejarea țesutului de degenerare, ajută la calmarea și regenerarea pielii după expunerea la soare.
Am parfumat laptele cu un amestec senzual și suav de ylang-ylang și ambră. Ambele au profil aromaterapeutic de spectru larg: atenuează temerile și lipsa de încredere, conferă calități afrodisiace, euforice, înălțătoare, ajută la gestionarea furiei, frustrărilor și anxietății, ușurând mintea și reconfortând corpul.
Laptele poate fi folosit zilnic sau de 2-3 ori pe săptămână. Aplicați pe zona gâtului, decolteului și a bustului, masați ușor până la absorbție.
Ingrediente (în ordine descrescătoare): apă distilată și hidrolat din trandafiri de Damasc, ulei de migdale dulci bio, de fructul pasiunii, de margarete și de sâmburi de struguri, ceară emulsifiantă vegetală, uree, glicerină vegetală, acid ferulic, acid hialuronic, vitaminele C și E, ulei esențial de ylang-ylang, parfumant natural ambră, Cosgard. (uleiuri nerafinate, presate la rece). Valabil 60-75 zile de la deschidere, ferit de caldură, umezeală și lumină.
Este ambalat în flacoane sterilizate din PET, cu pompita dozatoare (recipiente reciclabile și reutilizabile), de 55 ml (24 lei). Rezerva este în flacon PET de 110 ml (38 lei).

Este 100% natural, este făcut în casă, este Pur şi Simplu!
Înainte de a plasa o comandă te rog citește "politica magazinului".

Cam atât, sper să vă placă!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Francesca Blaga, Pur si Simplu natural, acid ferulic, acid hialuronic, ambra naturala, crema bio, crema naturala, crema pentru decolteu, ingrediente naturale, lapte de corp natural, lapte pentru gat si decolteu, ulei de fructul pasiunii, ulei de margarete, ulei de migdale dulci bio, ulei esential de ylang ylang

Dimensiuni: 55 ml
110 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024