RED OUT! Unguent impotriva eritemului fesier.

23,76 LEI

Dragilor, am readus in magazinul virtual unguentul pentru eritemul fesier, formula imbunatatita. Multi dintre voi il stiti, l-ati utilizat pentru voi sau pentru pruncii vostri de-a lungul vremii. Este unul dintre produsele de ingrijire pe care-l fac de multa vreme (din anul 2010). E adevarat ca, dupa ce nu am mai avut noi nevoie de el, l-am scos din magazin si nu l-am mai pregatit decat la cerere, celor care stiau deja despre el. Gest egoist, stiu.
Dar, iertate sa-mi fie pacatele, acum este din nou disponibil, asa cum am spus, intr-o varianta imbunatatita, cu active excelente pentru pielea sensibila a copiilor.
RED OUT contine unt de shea si ulei de masline (ambele de cea mai buna calitate, organice, presate la rece si nerafinate), unt de cacao, oxid de zinc, ceara de albine, bisabolol, ulei esential de musetel roman si vitamina E.
Despre proprietatile grasimilor vegetale si a cerii de albine am mai scris. O sa ma concentrez acum asupra celorlalte ingrediente:
- oxid de zinc: cel mai des, eu folosesc acest produs in uleiul pentru protectie solara, datorita faptului ca blocheaza razele UVA si UVB; este nelipsit din cremele pentru ten pe care le fac (cu unele exceptii, evident); in cosmetica si farmacologie este folosit pentru proprietatile antiseptice, calmante, antiinflamatoare; este intalnit in produsele pentru ingrijirea pielii iritate (creme pentru scutec), a tenului acneic, a ranilor sau ulceratiilor.
- bisabolol: este un activ cosmetic obtinut din uleiul esential de musetel distilat; proprietatile sale sunt similare cu ale musetelului: calmante, cicatrizante, reparatorii, antiinflamatorii, antiiritante; are putere mare de penetrare cutanata; este des intalnit in produsele pentru ingrijirea pielii fragile, sensibile; eu il mai folosesc in unele creme pentru ten, in uleiul de corp pentru nou nascuti, in laptele de corp dupa expunerea la soare.
- ulei esential de musetel roman: este obtinut prin distilarea cu aburi a florilor de musetel si pastreaza, in forma concentrata, toate proprietatile acestora: antiinflamator, antipruriginos, calmant, antiseptic, bactericid, cicatrizant; si pe acesta il includ in unele creme pentru ten dar si in uleiul pentru masajul nou nascutilor.
Va asigur ca unguentul este un produs de o calitate ireprosabila. Ingredientele, atent alese, lucreaza sinergic astfel incat produsul final sa isi indeplineasca scopul propus :). Adica, calmeaza usturimea si indeparteaza roseata de pe zonele sensibilizate de eritem. In scurt timp. Eu l-am folosit pentru fiica mea pana pe la 5 ani, acum nu prea mai avem nevoie de el - dar am tot timpul in frigider o cutiuta cu unguent, in caz ca...
Voi avea grija sa nu mai lipseasca din magazinul virtual. Daca o sa aveti nevoie de el, sa-l incercati! Sper sa va placa!
Mod de utilizare: o cantitate suficienta se aplica pe zona afectata si se maseaza usor. Poate fi utilizat si pentru nou nascuti.
Acest unguent inlocuieste o binecunoscuta si mult utilizata crema, folosita pentru aceleasi probleme ;).
Nu contine conservanti sau coloranti artificiali, culoarea se datoreaza exclusiv ingredientelor. O cutiuta contine 30 gr. de produs.
Este 100% natural, esta facut in casa, este Pur si Simplu!
Imaginea este cu titlu de prezentare.
Inainte de a plasa o comanda te rog citeste "politica magazinului".


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Pur si Simplu natural, ceara bio de albine, extract CO2 de musetel, oxid de zinc, unguent pentru eritemul fesier, unt de shea organic

Dimensiuni: 30 g.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024